Magazin > Horoskop in Numerologija
2789 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 12. oktobra 2018

astrologija, horoskop
To pravijo astrologi.

OVEN
Splošno: 

Končno boste nagrajeni za vztrajno in predano delo. Prejeli boste neko pomembno ponudbo, nad katero boste naravnost navdušeni. Zavedati pa se morate tudi vseh njenih slabih lastnosti. V prihodnje namreč ne boste imeli veliko časa za družabne aktivnosti, zato dobro razmislite, preden boste privolili v sodelovanje.

Ljubezen
Vezani boste nekaj naredili povsem po svoje in s tem boste partnerju pokazali neverjetno odločnost. Samski pa boste na današnji dan v stiku z nekom, ki je zelo očitno zainteresiran za vas. Tudi sami boste vedno bolj energični. Začutili boste, da se neko obdobje zaključuje in da boste kmalu odprli novo poglavje.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

BIK
Splošno: 

Upoštevajte želje in potrebe okolice ter vaših najdražjih. V zadnjih dneh ste namreč precej ostro uveljavljali svojo voljo, s tem pa ste marsikoga zasenčili, še bolj pa njegove želje. Če ne želite, da bi vas ljudje negativno označili, potem naredite nekaj v tej smeri. Dan bo ugoden za finance. 

Ljubezen
Dan bo za samske poln čustvenih skrbi. Predolgo je pri vas vse teklo kot po maslu. Postanite previdnejši in delujte bolj preračunljivo. Vezani pa danes ne boste dovolj odločni, zato kakšne konkretne akcije ne pričakujte. Pazite, da ne boste spet ponovili stare napake.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno: 

Dan ne bo najbolj ugoden za nove začetke. Raje se posvetite nedokončanim stvarem, ki vas priganjajo, vse načrte in ideje pa prihranite za jutri, ko bo mnogo več časa za vse. Danes lahko pričakujete tudi kakšen prepir na ljubezenskem področju, saj se ne bo vse odvijalo po načrtu. Mislite tudi na druge.

Ljubezen
Vezani boste končno spoznali, da želi nekdo na vsak način obnoviti stik z vami, kljub temu, da ste vi svojo sorodno dušo že našli. Današnji večer bo vsekakor minil mirneje, kot ste samski pričakovali. Zavedati se morate, da se bo situacija postopoma obračala tako, kot ustreza vam.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 6

RAK
Splošno: 

Današnji dan bo odličen za uspeh. Nihče vas ne bo mogel dohajati na intelektualni ravni, vendar pa boste imeli kar nekaj težav s čustvi. Nikakor ne boste mogli izraziti vaših resničnih potreb in želja. Posledično bo prišlo do velikih nesporazumov na partnerskem področju. Danes se raje posvetite vaši karieri.

Ljubezen
Samski boste nocoj pripravljeni na nova osvajanja. Nekdo vam bo odgovoril z zamudo, a vseeno boste zadovoljni in nasmeh se bo vrnil na vaš obraz. Vezane pa bodo motili nerazčiščeni računi iz preteklosti, tako s partnerjem kot tudi s prijateljem. Težavno bo le to, da bosta skupaj prebila kar nekaj ur in zato si bosta šla pošteno na živce.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

LEV
Splošno: 

V službi se boste z veseljem in polni zagona predali novemu izzivu. Delo vam bo pobralo ogromno energije, zaradi česar bo trpelo vaše zasebno življenje. Partnerju opišite situacijo in razumel vas bo, saj ve, da si nadvse želite uspeti. Ne pozabite na fizično aktivnost.

Ljubezen
Samskih se bo spomnil nekdo, ki vam sicer veliko pomeni, a se bo to zgodilo v trenutku, ko se ne boste mogli odzvati. Sledil bo lahko nesporazum. Vezani pa se boste danes začeli spraševati, kaj bi se utegnilo zgoditi, če bi vam spodletelo glede trenutnega razmerja. Pazite in premislite vsak naslednji korak.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno: 

Nekdo vas bo danes krvavo potreboval, zato se le odzovite na klice. Na vsak način mu pomagajte. Poleg tega, da mu boste pomagali, boste utrdili tudi vajin odnos. Kmalu se boste zavedli, koliko vam pomenijo vaši prijatelji. Odnose je dobro negovati. Partner vas bo razumel.

Ljubezen
Pri samskih se bo končno začelo nekaj, na kar ste že dolgo čakali. Romantične misli vas ne bodo pustile pri miru. Pričakujte sporočilo, ki vas bo spravilo v dobro voljo. Vezani pa boste dan začeli z zapleti, na katere pa boste tekom dneva tudi pozabili. Ne zapravljajte časa in se s partnerjem čim prej dogovorite glede pomembnih opravkov.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno: 

Danes boste precej nemirni. Bodite potrpežljivi in se ne ukvarjajte s starimi zamerami, predvsem pa ne izzivajte novih sporov, ker ne bi prišli do nikakršnih zaključkov. Danes boste morali biti še posebej prilagodljivi v partnerskem odnosu, saj se bo drugače lahko hitro kaj zapletlo.

Ljubezen
Vezani boste danes nekoliko nepredvidljivi. Zmotila vas bo vsaka napaka, zato boste izredno odrezavi. Nikar ne pozabite na pomembno ljubezensko obljubo, sicer bo lahko vaš partner postal zelo nerazumevajoč. Samski pa vsekakor ne bi smeli preveč zaupati nekomu, ki ga ne poznate najbolje.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno: 

Zjutraj se boste v službo napotili z nasmeškom na obrazu, razlogov za to pa bo več. Nenehno boste razmišljali o vaši simpatiji, kar vas bo spravljalo v odlično voljo. Kljub temu pa je že skrajni čas, da opustite spogledovanje in se odpravite pravemu izzivu naproti. Zakaj se obotavljate?

Ljubezen
Samske bo zmedlo nekaj, kar se je zgodilo pred kratkim, danes pa bo spet zaživelo. Odzovite se mirno in ne na podlagi prvega občutka. Zgodilo se bo nekaj čarobnega, na kar ste dolgo čakali. Vezanim pa se obeta najbolj vznemirljiv dan tega tedna, še posebno če sta s partnerjem za nocoj načrtovala kaj posebnega.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno: 

Danes boste nagnjeni k vzkipljivosti. Še posebno v odnosu s partnerjem poskusite biti bolj potrpežljivi kot običajno, saj se bosta v nasprotnem primeru spustila v vojno. Seveda pa ne popustite kar tako, spoštujte pa tudi njegove želje in potrebe. V službi pokažite zagretost za delo.

Ljubezen
Vezani danes v ljubezni le opazujte in ne storite ničesar. Tokrat naj vaš partner sam ugotovi, kje ga je polomil in naj napako tudi popravi! Medtem pa samske nocoj čaka zanimivo poznanstvo z nekom, ki je podobnega značaja in bo razumel tudi vaše pomisleke. Današnje popoldne bo zanimivo.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno: 

Danes boste kos izredno zahtevnim nalogam. Izkoristite dan tudi za tiste obveznosti, ki vam sicer niso najljubše. Če se vam bo vmes zazdelo, da se je nabralo preveč, se umirite in zadihajte. Prav hitro boste spet pripravljeni na nove izzive. Danes boste uspešni.

Ljubezen
Vezanim se obeta dokaj prijeten dan, z vsaj enim srečanjem ali druženjem, kjer boste zasijali v vsej svoji lepoti. Vsi aduti so v vaših rokah, partner pa vam bo ponosno stal ob strani. Pogumno! Samske pa bo danes presenetilo čustvo, ki ste ga do zdaj spretno potiskali vase. Morda je čas, da si priznate, da do neke osebe čutite več, kot pa ste mislili.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno: 

Komunikacija vam danes ne bo šla prav dobro od rok, zato raje ne načenjajte pomembnih pogovorov. Še posebno s partnerjem danes ne odpirajta težkih tem, saj bo danes obstajala velika nevarnost čustvenih blokad. Nikakor ne boste mogli izraziti svojih občutkov in želja. Posvetite se raje delu.

Ljubezen
Samski boste danes končno pozabili na vse ljubezenske muke, ki so zaznamovale pretekle dni, pustili jih boste v preteklosti. Medtem pa boste vezani izžarevali nekoliko negativno energijo, kar bo zmedlo partnerja. Preprosto boste potrebovali več časa zase. Vzemite si ga, saj boste s tem pripomogli k izboljšanju razmerja.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

RIBI
Splošno: 

Danes se vam ogromno dogajanja obeta predvsem na domačem področju. Lahko da se boste odločili za obnovo bivalnega prostora. Pri tem vam bo v veliko pomoč to, da ste trenutno z domačimi odlično uglašeni. Če pa boste imeli različne ideje, boste brez težav sprejemali kompromise. 

Ljubezen
Vezani predstavniki tega znamenja boste danes spoznali, da so ljubezenske poti lahko tudi trnove, zato sprejmite nekaj partnerjevih pomanjkljivosti. Samski pa boste po vsej verjetnosti pozabili na nocojšnji zmenek, a vas bo nanj še pravočasno opomnila prijateljica.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.