Magazin > Horoskop in Numerologija
7312 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 13. maja 2022

astrologija Profimedia
Sneli boste rožnata očala, tako v odnosih kot tudi na področju dela.

Prikopali se boste do notranjega spoznanja, kaj v resnici zahteva ter želi vaše srce. Preobrazbe bodo povezane z osebnim dojemanjem pomembnih situacij, še posebej v krogu bližnjih. Če nečesa ne boste razumeli, se ne bojte ponovno postaviti vprašanja. (Vir: Horoskop.si)


OVEN
Z disciplino, ki jo prebuja vpliv lune v tehtnici, boste posegali po najvišjih rezultatih, zato boste znali delovati diplomatsko. Tudi na področju denarja se boste znali usmeriti v prave odločitve.

BIK
Pozornost, ki jo boste namenili specifični zadevi, se vam bo izplačala, vendar šele v prihodnosti, zato ne bodite nestrpni. Začeti boste morali gledati nase in se odklopiti od negativnosti.

DVOJČKA
Kljub energijam lune v tehtnici, ki vas bodo vabile v svet užitkov, boste napredovali pri delu in glede finančnih opravkov. Čim prej morate priti zadevam do dna, naj vas ne bo strah vprašati. 

RAK
Prijateljski odnosi bodo prebudili več zadovoljstva kot ljubezen. Na obzorju ni večjih težav, čas je, da se prenehate obremenjevati s preteklostjo. Pogum bo potreben, ko boste želeli pristopiti.

LEV
Ko se boste zagnali v različne dejavnosti, boste ugotovili, da niste najbolj odločni glede tega, kaj vas v resnici veseli.  Tudi ljubezen bo bolj napeta, saj vas bo spremljala nemirna energija.

DEVICA
Pred vami je zaradi lune v tehtnici izjemno spodbuden dan. Z reševanjem težkih in kompleksnih zadev se ne boste vznemirjali. Uspeh vam je zagotovljen, če boste verjeli vase.

TEHTNICA
Najbolj pomembno je, da vztrajate, tudi ko boste naleteli na ovire. V ljubezni boste nagnjeni k izzivom, pogovorom in dogodivščinam, ki vam prinašajo boljše počutje.

ŠKORPIJON
Z luno v tehtnici se boste počutili zadovoljno. Karkoli bo nekdo od bližnjih storil, vam bo ugajalo in končno lahko najdete rešitev. Domače okolje bo pravo prijetno zavetje.

STRELEC
Obveznosti vas bodo s svojim hitrim tempom plašile, a z malo dobre volje in predvsem pozitivnega razmišljanja boste mimogrede opravili z njimi. Ne dovolite zoprnemu sodelavcu, da vas spravi v slabo voljo.

KOZOROG
Zaradi lune v tehtnici boste na čustvenem področju zelo previdni, želeli si boste nekoga, ki bo popolnoma iskren in pripaden. Počakajte na pravi, bolj ugoden trenutek, ki prihaja že v naslednjih dneh.

VODNAR
Čeprav si potrebe po počitku nikakor ne boste hoteli priznati, si kljub temu vzemite čas zase, sicer lahko, želeli ali ne, zapadete v stres iz katerega pa se boste težko spontano iztrgali. 

RIBI
Prihaja dejstvo, da je zelo nevarno mešati prijateljske in poslovne odnose. Nekaj iz preteklosti vas očitno še ni izučilo, zato bodite bolj previdni in se ne vračajte tja, kjer ste nezadovoljni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.