Magazin > Horoskop in Numerologija
12653 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 13. novembra 2020

astrologija, horoskop, vedeževanje
Strelci, pred vami je negotov dan.

OVEN
Splošno:

Nekaj se bo za vedno končalo, kar vas ne bi smelo preveč pretresti, saj se morate zavedati, da se vam bodo s tem odprla mnoga nova vrata. Bodite odprti za spremembe, ki so pred vami in novosti, ki v vaše življenje prinašajo svežino. Še prej pa morate narediti prostor zanje, zato pričnite pospravljati.

Ljubezen:
Samski dobro premislite o drugi možnosti, ki bi jo lahko dali nekomu. Za vas je najpomembneje, da ločite dejstva od svojih strahov. Vezani pa boste morali najti prave besede, kako partnerju povedati kritiko na njegov račun. Pazite, da boste dovolj jasni. Ni vam treba prav vsake besede zavijati v celofan.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

BIK
Splošno:

Bolj kot delovnim obveznostim se boste posvetili nekim pričakovanjem ali sanjam. Vse to pa bo morda še najbolj povezano z vašim čustvenim svetom. Razmišljali boste tudi o novih poslovnih načrtih, a naj ne ostane samo pri željah. Naredite korak naprej.

Ljubezen:
Samski se ne boste mogli ravno najbolj osredotočiti na čustveno področje, saj vas bodo bolj pestile druge težave. V tem primeru je za nekaj časa bolje pustiti čustva ob strani. Vezanim pa bi dobro del pogovor s popolnim neznancem, saj vam bo podal nov pogled na vajin odnos.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Neke skrbi, ki sicer niso najbolj realne, vam ne bodo dale miru. Danes se bo izkazalo, kaj je na tem in presenečeni boste nad izidom. V vsakem primeru boste veseli nekaterih novosti, ki jih boste tudi s pridom uporabljali. 

Ljubezen:
Vezani, partner bo razumel vse vaše želje in vam poskušal pomagati, da jih boste lahko uresničili. Samski boste končno začutili, da se vaše ljubezensko življenje odvija v pravo smer. Misli vam bodo ušle v sanjarjenje o srečni prihodnosti.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Danes za vas ne bo najbolj prijeten dan. Še posebej v prvi polovici dneva boste pesimistični, zdelo se vam bo, da vam gre vse narobe. Najbolje bi bilo, da prekinete z vsem, kar počnete, in se odpravite stran od vsega, kjer boste sami s svojimi mislimi. Zbistrili si boste glavo in si odpočili telo.

Ljubezen:
Vezani se danes zanesite na partnerja in njegovo presojo. Skupaj bosta namreč uspešno rešila dileme, ki se bodo pojavile. Samske pa čaka pester in zanimiv dan. Obeta se vam neko zanimivo poznanstvo, ki bo imelo tudi v naslednji mesecih vpliv na vas.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 6

LEV
Splošno:

Na delovnem mestu se danes ne boste ravno pretegnili, zaradi česar se utegnete močno dolgočasiti. Kljub temu si boste lahko našli zaposlitev, če boste le želeli. Nikar ne sedite križem rok, ampak poskrbite za to, da vam bo delovnik minil čim hitreje.

Ljubezen:
Prihaja romantičen čas in strastni trenutki v dvoje. Osvobodili se boste svojih strahov in se prepustili razvajanju v naročju ljubljene osebe. Težki časi so za vami, vajino zvezo osvežite in polepšajte. Tudi samski boste na ljubezenskem področju zapluli v bolj optimistične in zaljubljene vode.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Začutili boste pritok nove sveže energije, ki jo v tem trenutku močno potrebujete. Prišla bo ravno ob pravem času, zato nikar ne skrbite. Uspešno boste opravili vse tisto, kar vas skrbi in se že jutri odpravili novim dogodivščinam naproti. V zasebnosti se danes pazite povečane mere sebičnosti.

Ljubezen:
Vezani, vaša zveza bo danes v znamenju napetih trenutkov, zato boste pogosto izgubljali potrpljenje. Želite si sprememb. Samski pa boste hrepeneli po ljubezni in v vseh ljudeh videli le najboljše. Ne bodite premalo kritični, ko se odločate o svoji ljubezenski prihodnosti.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3


TEHTNICA
Splošno:

Danes boste občutili močan vpliv osebe, ki vam bo dala novo moč, predvsem pa zagon. Imeli boste mnogo idej in komaj boste čakali na njihovo uresničitev. Na poslovnem področju se boste odločili, da je čas za kompromise, kar vam bo v prihodnosti prineslo mnogo koristi.

Ljubezen:
Vezani boste danes tako zaposleni, da vam bo za ljubezen in partnerstvo zmanjkalo časa. Samski boste danes končno našli skupni jezik z neko osebo, s katero se že dalj časa opazujeta, a se drug drugemu izmikata. Prijateljski odnos bi se lahko razvil v veliko bolj strastnega, kot je sprva kazalo.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Zaradi napornega delovnega urnika ne boste dokončali vseh obveznosti. Ostalo boste opravili doma, kar vas ne bo ravno veselilo, saj ste si obetali prost in miren večer. Zdravje: sprehod bo ugodno vplival na vaše razpoloženje. 

Ljubezen:
Vezani boste dan začeli zelo obetavno. Kljub temu, da boste delovali zaljubljeno, pa se ne boste želeli izpostavljati. Samske bo nekdo ponovno pustil na cedilu in tako poskrbel za veliko mero slabe volje. Morda pa bi morali resno razmisliti o naivnosti.
 
Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:
Pred vami je precej negotov dan. Še posebej v prvi polovici dneva se vas bo polotila neodločnost, ki utegne pustiti nekaj posledic. Na nekem področju, najverjetneje v službi, bodo od vas zahtevali hitre in prodorne odločitve, vi pa kar ne boste imeli moči, da bi jih sprejeli.

Ljubezen:
Samski boste postavljali nova pravila, navduševali se boste nad izvirnostjo neke zanimive osebe. Če boste vezani danes začeli dovolj zgodaj, vam bo zagotovo uspelo opraviti vse pomembnejše naloge. Nadaljujte popoldne, ko boste imeli več energije in bo odnos s partnerjem dobil nov zagon.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Zmagoslavje, ki vas bo prevzemalo, ko boste opravili koristno delo, je nekaj najlepšega in najbolj plemenitega, kar se vam lahko zgodi. Vsako takšno dejanje je vredno počastitve. Zdravje: z dolgim spancem se bo vaša energija obnovila. Ponovno boste regenerirali svoje moči.

Ljubezen:
Vezani, vaš ljubljeni bo nemiren, a zahvaljujoč vaši modrosti in razumevanju bo prevladala njegova vesela narava in smisel za humor. Samski pa razmislite. Nekdo, ki razume vaše strahove in skrbi, bi bil lahko dober življenjski sopotnik, kajne?

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno:

Bolj ko se boste otepali nekih novosti, bolj vam jih bodo vsiljevali, zato bi bilo najbolje, da se prepustite in pustite presenetiti. Morda navsezadnje sploh ne bo tako slabo kot si mislite. Na splošno je danes pred vami sila uspešen dan, če boste le prisluhnili nasvetu neke osebe, ki se spozna na posel.

Ljubezen:
Vezane bodo ves dan spremljali pomisleki v zvezi s trenutnim razmerjem. Če dvomite v partnerjevo zvestobo, se o tem čim prej pogovorita. Samski si od večera veliko obetate in prav je tako. Po nekem telefonskem pogovoru boste nekoliko zmedeni, a naj vas to ne vrže iz tira.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Zelo boste skeptični, znašli se boste v dilemi. To bo povezano z vašim splošnim počutjem. Zdi se vam, da ste zadnje čase precej utrjeni. To lahko pripišete vašemu načinu življenja, ki ne vsebuje prav nič gibanja. Svež zrak vam lahko še kako koristi. Že danes se odpravite na sprehod.

Ljubezen:
Samski boste prejeli prijetno sporočilo. Končno boste deležni pozornosti, na katero ste že dolgo čakali. Spoznali boste, da nas življenje lahko preseneti na vsakem koraku. Vezani boste v popoldanskih urah partnerju nudili vse. Izpolnili boste njegova pričakovanja, zato pričakujte, da vas bo ta zasipal z ljubeznijo in pozornostjo.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.