Magazin > Horoskop in Numerologija
11666 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 14. aprila 2023

astrologija Profimedia
Delovali boste kot logični mislec, ki zna praktične stvari opraviti učinkovito.

Konkretni rezultati in dejstva bodo veliko bolj oprijemljivi kot razne informacije. Ključnega pomena bo domače okolje, ki ga boste skušali urejati in narediti bolj prijetno. Želja po služenju drugim bo globoka čustvena potreba, ki jo bo treba zadovoljiti, da bi zaznali občutek lastne vrednosti. Skušajte se izogniti navidezni napetosti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Pustite času čas, saj energija lune v znamenju vodnarja prebuja neodvisne ter bolj spontane odločitve. Ne skrbite, da bi karkoli izpustili ali pozabili, saj vam bo dan naklonjen.

BIK
Odločitev bo morda resda zahtevala več odrekanja in naporov, toda dobro veste, da je dolgoročno treba počasi nekaj spremeniti, še posebej na kariernem področju, ker ste preveč pod stresom.

DVOJČKA
Na področju kariere boste nagnjeni k idealizmu. Prav tako boste usmerjeni v dobrodelne zadeve in dosežke na duhovni ravni, kar vas bo napolnilo z dobro energijo.

RAK
Ne imejte strahu pred tveganjem, seveda pa pred odločitvami, ki so tesno povezane tudi s finančno platjo, preverite vse možnosti, saj bi lahko zaradi nestrpnosti spregledali kakšno malenkost.

LEV
Situacija, v kateri se nahajate, se bo zaradi vpliva lune v vodnarju drastično spremenila. Naenkrat vas bodo karakteristike nekoga začele motiti, zato ne bodite presenečeni, če se boste umaknili.

DEVICA
Ker bo z luno v vodnarju prebujena dobrodelna nota, kakšno dobro delo namenite tudi drugim. Čustva, ki vas že nekaj časa preganjajo ter po tihem vznemirjajo, bodo še bolj intenzivna. 

TEHTNICA
Pomembno spoznanje vas bo pripeljalo do tega, da naredite kakšen korak naprej in se soočite z nekom, ki vam ni najbolj enostaven. Sedaj je pravi čas, da nekomu podarite pozitiven kompliment.

ŠKORPIJON
Z luno v vodnarju boste preprosto bolj samozavestni in zato pripravljeni sprejeti več izzivov.  Vabili vas bodo v večjo družbo. Drznejši boste, lažje se boste spopadali s svojimi strahovi. 

STRELEC
Ves čas boste preizkušali meje svoje vzdržljivosti. Na področju dela in denarja se boste ukvarjali z manjšimi zapleti, ki bodo od vas terjali veliko zbranosti in dodatne energije.

KOZOROG
Na plano lahko pokukajo dvoumna pretekla dejanja, ki lahko vplivajo na vašo podobo in posledično kariero ter na nekaj negativnih položajev. V okoliščinah nereda poskušate ustvariti red.

VODNAR
Če se boste soočili z iskrenim pristopom, se boste veliko lažje znebili prevlade v sporih, ter tako lažje našli skupni jezik s svojimi nasprotniki. Za nove načrte ni primeren čas, ker boste vse zaznavali megleno.

RIBI
Nepredvidljivi stroški se bodo nakopičili, zato bodite budni, da si po nepotrebnem ne nakopljete težav.  Poskusite poiskati in občutiti resnico v notranjosti in potem pustite, da vas vodi do korenitih sprememb navad.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.