Magazin > Horoskop in Numerologija
12587 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 14. januarja 2022

horoskop, astrologija Profimedia
Prihaja obdobje retrogradnega Merkurja, zato bodite bolj previdni v prometu ter pozorni na drobne malenkosti, ki vam lahko hitro pokvarijo razpoloženje.

Doslednost in premišljenost boste glavni vodili, ki bi ju morali upoštevati. Znašli se boste povsod, kjer se bo veliko dogajalo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Zaupajte le sebi in se prenehajte ozirati na druge ter njihova mnenja. Nikar ne skrbite, saj imate še veliko časa, da popravite napako in se osredotočite na pomembne zadeve.

BIK 
Pričakujete ljubezenske novosti, toda zaradi nestabilnosti, ki jo ustvarja luna v dvojčkih, boste dobili nekaj čisto drugega, kar vas bo presenetilo. Nadaljujte tudi načrte v povezavi s financami.

DVOJČKA 
Začudeni boste nad zanimanjem osebe, ki se do zdaj ni vpletala v vaše življenje in vam sproža močne dvome. Konfliktu bi se sicer radi izognili, toda vse skupaj vas bo razjezilo.

RAK 
Energijo lune v dvojčkih izkoristite za pogovore in posvetovanja. Lahko prevzamete pobudo, celo glede načrta, kjer je slabo kazalo. Tokrat ste bolje pripravljeni, zato ne odnehajte prehitro.

LEV 
Zaradi lune v dvojčkih boste večino časa dobre volje, ne glede na to, da ste še nekoliko utrujeni od preteklih dogodivščin. Vsekakor pazljivo izbirajte sogovornike in se ne zapletajte preveč.

DEVICA 
Izgubljeno energijo vam bo povrnil karierni uspeh. Vaše odločitve bodo tokrat načelne in pravilne. Prilaganje ne bo potrebno, saj se bodo zadeve same sestavile v celoto.

TEHTNICA 
Utrujeni od obveznosti si boste zaželeli čas ravnovesja, skladnosti in dobrih iztočnic. Raziskovanje in pridobivanje odgovorov boste nadgradili in se tako naučili nekaj novega.

ŠKORPIJON 
Pričakujte krajši zastoj v načrtih, saj vas misli zavajajo ter vodijo zaradi lune v dvojčkih iz ene skrajnosti v drugo. Ne dovolite, da bi izgubili preveč časa. Bodite bolj taktni in iznajdljivi.

STRELEC 
Bolj kot z besedami boste komunicirali s kretnjami in pogledi, saj se boste želeli izogniti določenim pojasnilom. Zvečer boste zahrepeneli po spremembi in začasni zamenjavi okolja.

KOZOROG 
Na osebnem področju lahko s pomočjo ugodno naravnane energije storite veliko več kot do sedaj. Posebno s prebujeno kreativnostjo in dobro voljo, ki bo tudi za vse v okolici zelo nalezljiva.

VODNAR 
Čeprav se boste odločali za romantiko ali velika ljubezenska načrtovanja, na vas vpliva oseba, ki vas vleče nazaj. Imejte v mislih svojo zgodbo in od nikakor ne skušajte odstopiti. 

RIBI 
Imeli boste občutek, da vsi želijo od vas samo eno, in to je, da ste jim vedno in povsod na razpolago. Zelo ponosni boste na svoje začetke ter na odločitev, s katero si lahko obetate uspeh.
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.