Magazin > Horoskop in Numerologija
5906 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 14. oktobra 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Na čustvenem področju boste sami sebi uganka.

Potrebovali boste nekoga, s katerim bi se lahko pogovorili. Zaznavali boste površinsko napetost in v skladu z njo reagirali. Z veseljem boste odgovarjali na filozofska vprašanja, preveč težavne informacije pa vas lahko močno obremenijo. Rutini se boste izogibali, znali boste poskrbeti, da se ves čas nekaj dogaja. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Z energijo dvojčkov se prebuja veliko kreativnih idej, na osebnem področju pa veliko notranjih napetosti. Prisluhnite svojim hrepenenjem, da se bo odvečna energija lahko sprostila.

BIK 
Sedaj je odličen čas, da razrešite in zgladite nekaj starih zadev. Potem se lahko stvari počasi urejajo in dojeli boste, da tudi drugi iščejo možnost, kako bi lahko čim več zaslužili.

DVOJČKA 
Prebudilo se bo nekaj razlogov za sumničavost in ljubosumje. Čeprav boste v ljubezenskem odnosu izrazili željo za raznovrstnih užitkih, se bo potrebno najprej iskreno pogovoriti.

RAK 
Pričakujte veliko poslovnih opravkov in nalog vendar boste pri vsem zelo umirjeni, zato se ne predajajte splošni napetosti, ki bo zajela sodelavce in prijatelje. Ostanite zvesti svojim načelom. 

LEV 
Radi bi se odločali po svoje, hitro in brez oklevanja, kar zaradi zvitih obrazov preprosto ne bo mogoče. Nekaj težav se lahko pojavi tudi z nadrejenimi, predvsem zaradi nepopustljivosti.

DEVICA
Na poslovnem področju bo nekoliko težje, posebno če ste pri delu vajeni popolne samostojnosti, kar pa žal ne bo izvedljivo. Ne skrivajte svojega znanja in modrosti.

TEHTNICA 
Kljub temu, da vas bo nekdo vztrajno osvajal, boste prebudili spoznanje, da še vedno niste pripravljeni na resnejšo obvezo. Posvetite nekaj svojega časa starejšim, ki jih boste razveselili.

ŠKORPIJON 
Večjih težav sicer ni na vidiku, vendar boste težko sprejeli nekaj odločilnega, ker luna v dvojčkih prebuja zmedenost ter površnost. Odločanje vam bo odvzelo nekaj poguma.

STRELEC 
Zelo dobro se zavedate, da bi nekaj, kar vam predlagajo terjalo preveč energije in tudi stroškov, zato se boste potrudili, da bi vse skupaj preložili ali zavrnili. Ljubezenske vibracije bodo ustaljene.

KOZOROG
Srečanje, ki se ga sicer ne veselite preveč, bo potekalo sproščeno, brez težav. Na osebnem področju boste nekoliko zamišljeni, čeprav dobro veste, kaj bi morali spremeniti.

VODNAR 
Konec je slabega obdobja, zato lahko končno pričakujete več na vseh področjih, tudi v materialnem smislu. Ravnajte tudi na podlagi podzavestnega občutka, prepletenega z noto iskrenost.

RIBI
Dobro premislite, preden boste nekomu obljubili veliko uslugo. Počakajte, preden se na področju čustev odzovete, saj so določene rane še vedno odprte in nezaceljene.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.