Magazin > Horoskop in Numerologija
2980 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 14. septembra

astrologija, horoskopi
Kaj vas čaka v petek?

OVEN
Splošno:

Danes boste pod hudim pritiskom obveznosti, ki bodo močno vplivale na vas. Ne boste se počutili ravno najbolje, vendar pa se boste le zaradi tega zavedali, da je dejansko čas za spremembe. Zašli boste v manjše težave, ki pa jih boste že do večera rešili, saj boste pokazali več resnosti.

Ljubezen:
Samski boste prišli na svoj račun, saj bo neka oseba končno opazila vaše prizadevanje. Tudi v okolju in družbi boste prejeli nekaj podpore, zato boste prepričani, da ste na pravi poti. Če ste v razmerju, pa bo danes trpela vaša samozavest, saj se bosta s partnerjem že navsezgodaj sporekla.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

BIK
Splošno:

Posvetite se nerešenim zadevam, ki morda ovirajo vašo pot do sreče. Svoj trud in vztrajnost danes končno usmerite v dokončna dejanja. Prijetno boste presenečeni, ko boste ugotovili, da nič ne ostane enako za vedno. Stvari se spreminjajo. Dan bo namenjen razmišljanju in tuhtanju.

Ljubezen:
Vezani boste s svojim partnerjem dosegli visok nivo harmonije, kar se bo nocoj poznalo tudi med rjuhami. Izkoristite ugoden večer in se ponovno zbližajte z njim. Samski pa boste dobili nove priložnosti in ponudbe, ki vas bodo zelo navdušile. Čas bo pravi za spremembe, obeta se vam nova ljubezenska avantura.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Na poslovnem področju boste doživeli pomemben preobrat, ki bo posledica vaših preteklih odločitev. Če ste vse do sedaj dvomili v njihovo pravilnost, boste zdaj končno vedeli, da ste ravnali pravilno. Vaš pogled bo usmerjen v prihodnost, pogumno pa boste delali prve korake.

Ljubezen:
Samski boste obremenjeni s svojo preteklostjo in napakami, iz katerih se niste veliko naučili. Če imate občutek, da se stara zgodba ponavlja, potem končajte to prijateljstvo, še preden se bo razvilo v kaj resnega. Vezani pa boste nekoliko dolgočasni‚ zato boste zamorili svojega partnerja. Bodite zanimivejši!

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

RAK
Splošno:

V poslovnem svetu boste danes postavljeni pred nekatere preizkušnje. Že navsezgodaj lahko pričakujete bojevito razpoloženje nadrejenega, ki vas bo presenetil s svojo zajedljivostjo. Ostanite popolnoma mirni! Zvečer pa se raje zamotite s prijatelji, s katerimi vam bo lepo in pozabite na napet dan.

Ljubezen:
Vezani boste danes svojega partnerja spravili v slabo voljo, saj neke obljube ne boste želeli izpolniti. Če ne boste vsaj vi ohranili mirnih živcev, se bo lahko razvnel prepir. Negujte ljubezen. Pred samskimi pa je razburljiv večer, v katerem se vam obeta kar nekaj na novo sklenjenih poznanstev.

Ljubezen: 3
Služba: 1
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Nekim zadevam boste skušali priti do dna, da bi našli bistvo težav. Želeli boste odkriti neko za vas pomembno skrivnost. Vsega se boste lotevali z močno voljo. Zvečer pa boste uživali s prijatelji, ki se ne bodo mogli načuditi vaši simpatičnosti in pozitivnemu razmišljanju. Pohvalno!

Ljubezen:
Vezani boste končno premagali krizo in pred vami se kaže vesel večer, poln romantike in medsebojnega razumevanja. Prijateljska razmerja pa bodo danes zelo napeta. Samski boste končno odkrili resnico in jasno vam bo, s kom ste imeli opravka. Če boste sprejeli opravičilo, se vam obeta pozitiven razplet dogodkov.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Zelo boste nemirni. Obkrožali vas bodo ljudje, ki bodo znali biti na trenutke pošteno nadležni. Celo vstali boste z levo nogo, se že navsezgodaj sprli s prijateljem in to popolnoma brez razloga! Čeprav boste imeli občutek, da vas drugi ne razumejo, da imajo neke skrite namene, temu ne bo tako.

Ljubezen:
Vezani že nekaj časa čutite pomanjkanje ljubezni. Prav zato si boste danes omislili burno in pestro popestritev s svojim partnerjem. Prepričajte se le, da bo tudi njemu to odgovarjalo. Če ste samski, pa pazite, da ne boste storili napake. Danes boste imeli pri osebi, ki vam je že dalj časa všeč, dobre možnosti.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno:

Ohranite trezno glavo. Nikar ne razmišljajte preveč, ampak se hitro odpravite v naravo ali celo na kratek oddih. To vam bo najbolj koristilo. To vam bo lahko pomagalo. Bodite mirni in poskusite zunanji ter notranji svet obdržati v ravnovesju. Z ničemer ne pretiravajte.

Ljubezen:
Samskim bo dan ponudil priložnosti za ljubezenski in čustveni razcvet. Če boste ponujene priložnosti znali izkoristiti, boste lahko že večer preživeli v objemu prav simpatične osebe. Vezani pa poskusite izkoristiti pozitivno razpoloženje, ki vlada med vama. Že dolgo časa vam nekaj leži na duši, zaupajte se mu!

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Večino dneva boste sanjavi, s čimer si boste lahko nakopali težave. V neki zadevi pa boste od sodelavca zahtevali toliko natančnosti, da boste pri tem presegli vse meje. Ob koncu dneva boste ugotovili, da škodujete predvsem sami sebi. Radi pretiravate, a tokrat res pazite, da ne boste prestopili kritične meje.

Ljubezen:
Samskim se danes obetajo nova prijateljstva in poznanstva. Hitro boste navezali stik in vzpostavili plodno komunikacijo z osebo, ki vam bo že na prvi pogled všeč. Vezani pa boste danes nekoliko pesimistično razpoloženi, pripravljeni boste celo na kakršnokoli neprijetno presenečenje.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

 Danes boste imeli bolj malo vpliva na dogajanje okoli sebe. Vse bo potekalo po nekem načrtu in na to ne boste mogli vplivati. Dan bo primeren tudi za razčiščevanje medsebojnih odnosov in odpravljanje blokad. Dan bo lahko precej težak in naporen, zato se izogibajte konfliktnim situacijam.

Ljubezen:
Samski boste danes zelo zahtevni. Vseeno pazite, da se ne boste zapletli z neko osebo, ki vam bo nocoj pihala na dušo. Jutri bi obžalovali svoje dejanje. Vezani pa se poskusite oddolžiti svojemu partnerju. Preveč ste ga zanemarjali, zato si danes vzemite čas zanj in nadoknadita zamujene trenutke.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Kljub zaskrbljenosti boste z nekom v službi zmogli najti skupni jezik. Potem pa boste morali biti izredno zbrani, da ne boste ponovili napake, saj bi lahko imela neprijetne posledice. Premislite, s čim ste si sploh zaslužili še eno priložnost. V takšnih primerih gre bolj za izjemo kot pravilo. Odleglo vam bo.

Ljubezen:
Samski boste razmišljali o tem, kako bi zaključili z določenim poglavjem v vašem življenju in začeli z drugim. Zdaj imate odlično priložnost, da zgradite novo osebnost, močnejšo in boljšo. Vezani pa sledite svoji intuiciji in slutnjam, ki se bodo danes izkazale kot resnične. Partner vam bo stal ob strani.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Danes bo pravi dan za tveganje. Vsega tako ali tako ne morete predvideti in nihče vam ne more zagotoviti, da se bo vse srečno končalo. Stvari vzemite v svoje roke, bodite močni in pogumni. Nehajte oklevati in naredite korak naprej pri svojim sanjam. Že danes lahko naredite prvi korak, ki vas bo osrečil.

Ljubezen:
Samski boste danes zelo vedro razpoloženi, občasno pa bodo lahko nastopili tudi napadi jeze. Ob spoznanju, da ljubljena oseba do vas ne čuti enako, poskusite krotiti strasti. Ne pokažite se v najslabši možni luči. Vezani pa boste od partnerja zahtevali več, kot pa ste mu sami pripravljeni nuditi. Zamislite se!

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Danes boste brez večjega napora naredili tisto, kar si boste zadali, čeprav nihče ne bo verjel v to. Zaradi tega boste dobili tudi neko pohvalo, ki vam bo veliko pomenila. Pripravljeni pa boste tudi nekomu pomagati in izkazali se boste kot dober pomočnik. Ne bo vam žal.

Ljubezen:
Samski se boste nehote zapletli v neko ljubezensko zgodbo in postali žrtev ljubosumnih igric. Prepustite se čustvom, a ne dovolite, da bi drugi manipulirali z vami. Vezanim pa se obetajo neki negativni dogodki v odnosu s partnerjem. Danes bo do vas malce hladen, a naj vas to ne zmede. To bo le trenutno stanje.

Ljubezen: 1
Služba: 5
Zdravje: 5

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.