Magazin > Horoskop in Numerologija
3440 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 15. februarja

astrologija, horoskop
Komu bodo zvezde naklonjene danes?

OVEN

Splošno:

Težko boste dosegali zastavljene cilje. Danes boste na kritični začetni točki, ki bo izjemnega pomena za vašo prihodnost. Mogoče ste bili v preteklosti preveč obdani z nejasnostmi in odlašanji. Odkrili boste, da stvari končno postajajo veliko bolj jasne. Naredite naslednji korak pri projektih, katere ste začasno ustavili zaradi prevelikega rizika.

Ljubezen:
Današnji planetarni vpliv bo ugoden za vse tiste, ki prirejate kakršnokoli zabavo. Pomembnost tega vpliva bo ugodno vplivala tudi na vse tiste, ki iščete svojo sorodno dušo ali partnerja. Vezani boste iskali pri partnerju tisto posebno noto romance, ki ste jo nekoč občudovali. Izkoristite pozitivne vplive in pojdite na zabavo.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK

Splošno:

Ko bodo stvari dosegle svoj vrhunec, se bodo počasi same od sebe začele pomikati v prvotno stanje. Izkoristite zatišje za pomembnejše opravke. Kmalu se bo ponovno pojavila napetost iz preteklosti. Vse bo del večje spremembe. Sedanja nihanja v razpoloženju in dogajanju okoli vas, so samo uvod v bistvene spremembe, ki vas pričakujejo. 

Ljubezen: 
Družabni vpliv bo močan. Nenehno boste imeli občutek, da ne morete biti sami niti za trenutek. Okrog vas se bo vedno dogajalo nekaj novega. Čas bo ugoden za vas, če boste razpoloženi za druženje in komunikacijo. Morda pa se boste odločili ostati doma in si boste privoščili pomirjujočo kopel. Razmislite, preden se boste osamili. Mogoče bi vam bilo žal.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno:

Čas je, da se ponovno posvetite svojim sanjam in fantazijam. Zazdelo se vam bo, da se stvari, na katerih že dolgo delate, ne odvijajo tako, kakor ste si sami želeli. Pomirite se. Kmalu se bo vse postavilo na svoje mesto in v vašo korist. Bodite vladar svojih sanj in ponovno jih boste začeli uresničevati.

Ljubezen:
Če boste lahko pozabili nase in se odprli drugim, prisluhnili njihovim potrebam in željam, boste lahko naredili močan vtis na osebo, ki vam je že dolgo pri srcu. Današnje vzdušje bo precej romantično. Začasno boste morali pozabiti na svoj fizični obstoj in se prepustiti psihičnim užitkom in razvajanju.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

RAK

Splošno:

Mogoče ste nehali verjeti v svoje sanje in hrepenenja. Sedaj je pravi čas, da se spomnite, česa ste si želeli in se osredotočite na doseganje svojih ciljev. Bodite samozavestni. Naredili ste dosti primerjav in analiz. Čas je, da uporabite svoje znanje in ustvarjate. Dovolite si sanjati in ne ozirajte se na tiste, ki vas ovirajo na vaši poti.

Ljubezen:
Danes pokažite vse svoje romantične adute. Oblecite se provokativno. Ne skrbite. Vaša prozorna obleka bo hitro opažena in občudovana, toda hkrati boste cenjeni in spoštovani. Drugi se bodo prepustili vašim čarom. Dovolite jim uživati v vaši lepoti in bodite nežni ter prijazni na vaš edinstven način. Spoznali boste veliko novih ljudi.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 6

LEV

Splošno:

Danes boste uspešni tisti, ki se ukvarjate z modo, urejanjem časopisov ali kakršnokoli komunikacijo. Čutili boste, da so bile te stvari v preteklosti nekoliko v ozadju. Danes boste lahko vse pozitivno na teh področjih poudarili. Stvari se bodo začele spreminjati in to vas bo razveselilo. Ponovno boste na starih tirih in samozavestni.

Ljubezen:
Danes boste mogoče le srečali tisto pravo osebo! Že dolgo ste se trudili na ljubezenskem področju in bili vsakokrat znova razočarani. Danes se bo to spremenilo. Zavedajte se pomembnosti vaše okolice in ljudi, ki jih vsakodnevno srečujete. Bodite odprti in ne spreglejte priložnosti, ki se vam bodo ponujale.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA

Splošno:

Nekatere ovire, ki so bile dolgo na vaši poti do uspeha, bodo danes končno popustile. Vse se bo zjasnilo in imeli boste več zaupanja vase. Točno boste vedeli, kaj vam je narediti in končno ne boste več v dvomih. Spoznali boste, da je pred vami čudovito obdobje. Končno boste začeli pobirati sadove vsega, kar ste v preteklosti posejali.

Ljubezen: 
Čas bo izjemno ugoden za navezovanje novih stikov. Vse kar se bo nanašalo na vaše družabno življenje, bo danes zagotovo ugodno. Vaše ljubezensko življenje bo imelo izjemne potenciale. Če želite spoznati nekoga novega predlagamo, da se udeležite skupinske telovadbe ali druge skupinske aktivnosti. Tako boste srečali osebo, ki jo že dolgo želite.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 6


TEHTNICA

Splošno:

Cilji, ki ste si jih v preteklosti zastavili in so se vam do sedaj zdeli nedosegljivi, se bodo končno pokazali pred vami v vsej svoji velikosti. Zaupajte vase in verjemite v srečo, saj bo na vaši strani. Bodite izjemno potrpežljivi in videli boste, da se še tako neverjetne fantazije lahko uresničijo.

Ljubezen: 
Danes si privoščite sprostitev in počitek. Zaradi karakterističnega planetnega vpliva mogoče tudi ne boste mogli početi nič drugega. Prepustite se lenarjenju, kajti sami ne morete vedno vplivati na vse, kar se dogaja okrog vas. Partner vam bo hvaležen. Vaša pretirana zaskrbljenost bo danes končno popustila. Privoščite si nekaj lepega.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

ŠKORPIJON

Splošno:

Obrišite prah, ki se je nabiral v prejšnjih dneh in pustite zmedenost v preteklosti. Ker niste znali pravilno usmeriti vaše izjemne domišljije in kreativnosti, sta bili zadnje čase v stanju mirovanja. Ali pa ste ju izkoriščali na negativen način, kar je pripeljalo do neravnovesja na določenih področjih vašega življenja. Dobra novica je, da prihajajo pozitivne spremembe.

Ljubezen:
Namignite svojemu partnerju, kakšne so vaše želje. Oblecite se zapeljivo in uporabite svoj najljubši parfum. Dovolite mu, da se vam približa in upoštevajte tudi njegove signale. Danes ne boste hoteli na glas povedati, kaj si želite, več časa boste posvetili dejanjem. Če boste oba sprejela igro, utegne biti dan izjemno razburljiv.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno:

Se vam zdi, da se zadnje čase nenehno bojujete z dejstvi? Čas raziskovanja je minil in sedaj se počasi vračate v igro, močno in silovito. Trudite se biti karseda vljudni, ko se zadeve vrtijo okrog drugih ljudi in njihovega premoženja. Vsekakor bodite odprti do novih informacij in naj bo vsak korak previden in premišljen.

Ljubezen:
Današnji planetarni vpliv bo zelo ugoden. Spoznali boste nekoga, ki ima isto ali podobno mišljenje. Ljudje bodo bolj odprti kot običajno in pripravljeni deliti svoja čustva. V zraku bo čutiti več topline in optimizma. Zaradi tega boste imeli veliko več možnosti za vzpostavljanje novih stikov. Zapletli se boste v prijeten pogovor.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4


KOZOROG

Splošno:

Slaba novica je, da boste morali še nekaj časa počakati, preden se bodo stvari vrnile v prvotno stanje. Dobra novica pa je, da se bo to kmalu zgodilo. Zato ne obupajte. Stvari se bodo odvijale postopoma. Izkoristite ta čas in si zastavite določene cilje. Posvetite se sebi in razmislite, kaj točno pravzaprav želite.

Ljubezen:
Današnja astrološka energija vas bo popeljala na zabavo. Prepustite se fantazijam in se osvobodite vseh dosedanjih zadržkov. Samo tako boste uživali, kot že dolgo niste. Če vas bo na vašem popotovanju spremljal partner, obstaja velika verjetnost, da boste v njem spoznali osebo, ki vas ljubi z vsemi vašimi napakami.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

VODNAR

Splošno:

Spremembe bodo prihajale počasi in na prvi pogled neopazno. Vsekakor bodo pomembne in velikega pomena za vaša sedanja prizadevanja. Sanje, ki so se vam zdele neuresničljive, se bodo počasi, ampak odločno začenjale vrteti pred vašimi očmi v vsej svoji realnosti. Izkoristite ta čas za pomembne odločitve glede vaše idealne prihodnosti.

Ljubezen:
Današnja astrološka energija bo pozitivno vplivala na vaše in partnerjevo življenje. Dobro vama bo delo, če se bosta odpravila ven in se pomešala med različne ljudi, še posebej tiste, ki so povezani z duhovnostjo ali umetnostjo. To vama bo prineslo veliko novih prijateljev in bo vsesplošno pozitivno vplivalo na vajin odnos.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 6

RIBI

Splošno:

Danes bo v ospredju vse povezano z elektriko, novimi napravami in mehaniko. Mogoče si boste privoščili novi televizor ali pa boste končno kupili novi računalnik. Bodite previdni pri preurejanju stanovanja ali pri popravljanju starih električnih aparatov. Najbolje pa bi bilo, da bi vse prepustili strokovnjakom in se tako izognili morebitnim poškodbam.

Ljubezen:
Obkrožalo vas bo nežno in sproščujoče vzdušje. Če se boste odločili, da boste svojega partnerja peljali v naravo ali na romantično večerjo, bodite vsekakor pazljivi pri izbiranju lokacije. Izberite prostor, ki je lep in tudi romantičen. Tistim, ki ste bili zelo zaposleni in prezasedeni za dragocene trenutke v dvoje, bo tak prostor prinesel prijetne intimne trenutke. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.