Magazin > Horoskop in Numerologija
6618 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 15. julija 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Spraševali se boste o pomenu določenih stvari, vendar pravih odgovorov še ne bo na spregled.

Najbolj učinkovito boste delovali tisti, ki vas delo povezuje s kreativnostjo. Ideje bodo domiselne, z njimi se lahko ponovno postavite na tisto mesto, ki si ga v mislih že dlje časa ogledujete. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Cenili boste vse, kar imate, vse kar vam je dano. Skratka, navdihnite sebe z malenkostmi, ki vas lahko popeljejo v nekoliko bolj stabilno obdobje na področju dela in denarja.

BIK 
Niste preveč razpoloženi za to, da bi sprejemali večje odločitve. Prepričani boste, da se mora vse zgoditi spontano. Potrebujete več akcije, v nasprotnem boste predhodno odnehali.

DVOJČKA 
Na stvari boste zaradi energije vodnarja začeli gledati iz drugega zornega kota. Med prijatelji boste širili pozitiven duh in zanimive informacije, ki lahko nekoga prepričajo v akcijo.

RAK 
Nekomu boste všeč, saj boste v pomembnem trenutku prikupno zmedeni. Zberite potrebno energijo in se skoncentrirajte na delo, ki od vas zahteva popolno predanost.

LEV 
Čeprav se bo pojavila težava, se ne boste preveč obremenjevali z njo. Ko se boste notranje umirili bodo se bodo tudi stvari uredile in sestavile v tisti smeri, ki vam prinaša uspeh.

DEVICA 
Čeprav vam nekaj pomembnega ni uspelo, je čas, da se s težavo soočite in zaprosite za pomoč, predvsem se nehajte tako zelo obremenjevati. Stres je tisti, ki vas lahko spravi v slabo voljo.

TEHTNICA 
Končno prihaja z luno v vodnarju občutek, da se bo vse obrnilo v popolnoma pravo smer. Dogajanje bo živahno, hitro, telefon bo kar naprej zvonil, kar pa vam bo tokrat všeč.

ŠKORPIJON 
Določeni dogodki bodo v vas obudili čustva, ki vam bodo oteževala vsakodnevno delovanje. Samski se v mislih preveč vračate v objem nekdanje ljubezni, kar vam ne prinaša sreče.

STRELEC 
Presenetili vas bodo tako, da boste obstali v določenem trenutku brez besed. Odločite se in glavno besedo vsaj začasno prepustite drugim, še posebej tisto kar močno obvladajo.

KOZOROG 
Sreča bo danes, ko se luna nahaja v vodnarju na vaši strani, le pretiravati ne bi smeli. Tokrat lahko na dan pride iznajdljiva in v prihodnost usmerjena narava, ki bo marsikoga presenetila.

VODNAR 
Nikar ne pretiravajte, saj bo to zanihalo tehtnico previsoko, in s tem bo izginilo ravnotežje in harmonija, po kateri močno hrepenite. Prisluhnite tistim stvarem, ki dišijo po sreči.

RIBI 
Nikar se ne spogledujte z vsako osebo ki se vam približa. Trenutno še niste pripravljeni na razmerje, zato ne prehitevajte časa. Razdvojeni boste med kariero in področjem ljubezni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.