Magazin > Horoskop in Numerologija
11628 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 15. marca 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Zavedati se boste začeli, da je potrebno delovati bolj sproščeno in vse skupaj se bo odvilo v bolj optimistični smeri.

Znašli se boste povsod, kjer se bo nekaj dogajalo. Notranji nemir, ki vas bo preplavil, boste najlažje odpravili z iskrenimi pogovori. Veliko boste razmišljali, se poglabljali ter skušali dojeti, zakaj so se določene stvari v zadnjem obdobju sploh zgodile in kakšna je njihova teža. Področje ljubezni bo obarvano z nagajivo energijo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

S tem, ko želite vse opraviti sami, nikomur ne koristite, še najmanj pa sebi. Dogovorili se boste za več stvari v istem terminu, zato boste morali nekaj prestaviti, da bo vse skupaj opravljeno, kot je potrebno. 

BIK

Zgodbo, s katero bi lahko v prihodnje izboljšali finančno stanje, lahko nadaljujete brez kakršnih koli težav. V središču pozornosti, kjer se boste zaradi pogumnih idej znašli, se boste dobro počutili.  

DVOJČKA

Z luno v svojem znamenju boste neprekosljivi v komunikaciji, vendar pazite, da ne boste preveč zasebnih misli in občutkov delili z nekom, ki je znan po tem, da ne ohrani nobenih skrivnosti zase. 

RAK

Od vas bodo v službi zahtevali vsaj preprosto pojasnilo, ki ga boste podali s cmokom v grlu, saj boste zaradi lune v dvojčkih ves čas nihali sem ter tja. Argumentiranje se bo razvnelo v poučno debato.

LEV

Samosvoja prepričanja boste drzno ter pogumno pokazali pravi osebi. Na čustvenem področju vas bo razveselil iskren pogovor, po katerem boste umirjeni ter razbremenjeni. 

DEVICA

Nekaj obremenilnega, s čimer se ukvarjate že ves teden, se bo s spontano energijo lune v dvojčkih končalo veliko bolje, kot ste predvidevali. Zadnji del dneva bo bolj lenoben, zato si spočijte.

TEHTNICA

Če se boste lotili obnove ali popravljanja določenih stvari bodite kar se da previdni, saj bosta zaradi lune v znamenju dvojčkov poudarjeni površnost ter brezbrižnost. Delujte počasi in premišljeno.

ŠKORPIJON

Pred vami je dan z luno v dvojčkih, ki vas vabi v nove dimenzije. Morda boste začeli novo poglavje ali pa boste v večji družbi izpostavili svojo neverjetno idejo. Z veseljem vam bodo prisluhnili.

STRELEC

Premagajte dvome, ki vam na čustvenem področju, odkar vas je nekdo razočaral, ne dajo miru. V službi sprejmite izziv, ki vam ga bodo ponudili, saj boste veliko bolj iznajdljivi kot ostali.

KOZOROG 

Ne bojte se, da bi s svojo odločitvijo, ki jo boste zaradi energije dvojčkov sprejeli v hipu, koga prizadeli. Priznali si boste, da ne morete kar tako odnehati, saj si želite razčistiti določene zadeve.

VODNAR

Postavite se zase in zahtevajte od nekoga, ki ves čas menca in vas v bistvu zavaja, odgovore. Pomembno bo, da boste intenzivnim, z ljubeznijo obarvanim občutkom pustili, da delujejo spontano.

RIBI

V ljubezni boste preveč togi, da bi se lahko pogovarjati o zadevi, ki je za vas že zastarela. Delujte po svoje in se tudi, ko vam bo nekdo od sodelavcev vsiljeval svoje mnenje, ne pustite motiti.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.