Magazin > Horoskop in Numerologija
12118 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 15. oktobra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Konjunkcija med Luno in Jupitrom ustvarja srečna naključja, ki se bodo dotikala še posebej osebnega področja.

Če si že nekaj časa želite napredovati, je sedaj več kot ugoden čas, da se vaše želje izpolnijo. V ljubezni boste simpatično naravnani, nagajivi ter pripravljeni na nenavadne korake, kar vodi k zbližanju z ljubljeno osebo. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN
Čeprav se bodo vsi v vaši bližini pritoževali, boste sami zelo dobre volje. Ne glede na priložnost se ne boste branili malce spogledovanja, če se bo pokazala kakšna simpatična priložnost.

BIK
Odločno se s pomočjo vpliva lune v vodnarju postavite zase in postavite svoje meje. V službi sprejmite izziv, ki vam ga bodo ponudili, kljub temu da ste z mislimi že nekaj časa drugje.

DVOJČKA
Nekaj pomembnega bi lahko popravili hitreje, kot predvidevate. Morda le predolgo čakate na druge, da se strinjajo z vami. Krepite vztrajnost in odločnost, saj boste na koncu izredno zadovoljni.

RAK
Nekaj boste opravili popolnoma po svoje, izkazalo se bo, da ste tokrat zopet na pravi poti. Čeprav ste znani po trmi, ki se po navadi zbudi, ko je največ težav, boste zagotovo dobili zeleno luč in podporo.

LEV
Z vplivom lune v znamenju vodnarja boste izjemno družabni in kar ne boste se naveličali tistih, ki vas bodo obdajali. Nasmejali se boste do solz, kar vam bo podarilo novo energijo. 

DEVICA
Zahteve drugih bodo skoraj do zadnje minute usmerjale vaš delovnik in nemirno osebnost. Jezilo vas bo, ker zaradi lune v vodnarju nikakor ne boste mogli nečesa v miru dokončati.

TEHTNICA
V konflikt, ki ga boste zanetili, se bo vmešala še tretja oseba, kar vas bo upravičeno razjezilo. Odločili se boste, da nima pristojnosti za vmešavanje, kar boste tudi zelo odločno izpostavili.

ŠKORPIJON
Tako v ljubezni kot na področju kariere se nikakor ne morete sprijazniti s tem, da morate čakati, toda zaenkrat žal ni druge poti. O vseh stvareh preveč razmišljate in se obremenjujete.

STRELEC
Ne boste se znašli v besednem dvoboju, ki vam jih nekdo pripravlja. Niti ne boste jezni, samo razočarani. Ne podrite vseh priložnosti, tudi če trenutno niste pri volji, da bi se dobro izkazali.

KOZOROG 
Če se že dalj časa niste nič ukvarjali sami s seboj, boste določeno lekcijo doživljali ko zelo stresno in zoprno. Pokazalo se bo, kaj iz preteklosti morate še urediti ali zaključiti, lažje vam bo.

VODNAR
Z veliko motivacije in vztrajnostjo se boste posvetili delu in skrbno nadzirali, da vsi sodelujejo, kot bi morali. Seveda spodbude ne bo manjkalo, a vseeno naj vas ne zanese v pretiravanje.

RIBI
Bodite bolj tolerantni do tistih ljudi, ki vas ne spoštujejo. Z velikodušnostjo boste pridobili več simpatij. Na področju zdravja lahko nastopi slabo počutje, ki vas bo nekoliko obremenilno.
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.