Magazin > Horoskop in Numerologija
8593 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 15. septembra 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Odlično se boste zaradi prehoda Merkurja v direktno gibanje počutili, če želite nekaj končati ali hrepenite po zaključku, saj boste pripravljeni na trdo delo in spremembe.

Znebite se vsega balasta, ki ga ne želite nositi s sabo v nov cikel, kljub temu pa se v ključnih trenutkih postavite zase. Na čustvenem področju boste kljub Mlaju sami sebi uganka. Potrebovali boste nekoga, s katerim bi se lahko pogovorili. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Ker boste na določeno soočenje dobro pripravljeni, zagotovo ne boste ostali brez besed. Na stvari in situacije boste gledali v povsem drugačni luči, saj boste ob odpiranju novih obzorij zadovoljni. 

BIK 
Določena oseba vam zaupa in računa na vas, zato pazite, da ne boste zaradi nezbranosti, ki jo lahko prebudi Mlaj, pozabili na nekaj pomembnega. Zamere sedaj niso dobrodošle.

DVOJČKA 
V ljubezni se boste z energijo Mlaja na vsak način želeli poglabljati v malenkosti. Situacijo, v kateri ste se znašli, vam bo najbolj precizno razsvetlila oseba, ki ni vpletena. 

RAK 
Ne morete zanikati dejstva, da vam družinska situacija odvzema preveč dragocene energije. V ljubezenskih odnosih pokažite več nežnosti, v nasprotnem lahko sledi nenavaden nesporazum.

LEV 
Čeprav vam bo pogum upadel, bi bilo dobro vztrajati pri začetem. Sicer bodo potrebna odrekanja in razne smiselne prilagoditve, vendar se bo zvečer, ko luna preide v tehtnico, vse razjasnilo.

DEVICA 
Zasebno življenje boste kljub energiji Mlaja začasno odrinili na stranski tir in se v celoti posvetili pomembni zadevi. Preusmerite svojo energijo ali pa se odločite za bolj taktičen pristop.

TEHTNICA 
Ne razmišljajte preveč o stvareh, ki se ne morejo ponoviti. Tudi po ovinkih boste lahko prišli do cilja, saj boste iznajdljivi in pripravljeni na številne ovire, ki se bodo nizale čez dan.

ŠKORPIJON 
Ne bodite površni, čeprav vas bo čas priganjal. Podrobnosti bodo pomembne, zato jim namenite pozornost. Poskrbite tudi, da ne bi po nepotrebnem obtičali v prometni gneči.

STRELEC 
Izognite se situacijam, ki vas begajo in vam prebujajo čudne zaznave. Če se boste česarkoli lotili, bo potrebna previdnost, da ne bo prišlo do napak, medtem ko boste doma naleteli na več razumevanja.

KOZOROG 
Radi bi le napolnili baterije, toda to bo kljub energiji Mlaja zahtevna naloga. Pokažite, ko se bo nekdo besedno spravil na vas in vas želel v nekaj prepričati, da se ne boste pustili iztiriti. 

VODNAR 
Bodite s pomočjo Mlaja potrpežljivi. Še nekaj časa bo preteklo, preden se bo pomembna situacija izoblikovala do te mere, da boste lahko ukrepali ter poželi nekaj slave.

RIBI 
Z jezika vam lahko dopoldne, ko bo luna še v devici, po nesreči spolzi nekaj, o čemer bi morali molčati. Pred vami je tudi naporen trenutek na področju čustev, v katerem se boste morali izkazati. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.