Magazin > Horoskop in Numerologija
5002 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 16. avgusta

astrologija, horoskop, vedeževanje
Tak bo vaš petek.

OVEN
Splošno:

Stvari na poslovnem področju se izboljšujejo in že čutite učinek preteklih odločitev. Ostanite na začrtani poti in ne odstopite od zastavljenega cilja. Nekdo vam bo povedal zelo pomembno informacijo, ki vam bo pomagala pri zaščiti vaše prihodnosti. Vsekakor sledite tudi vaši intuiciji in vse se bo dobro izteklo.

Ljubezen:
V razmerju, v katerem ste, prevladuje močna dominanca, kar vas duši. Prišla bosta do kritične točke, kjer se bo vse to zelo poznalo. Tudi relativno manjša pričakovanja, ki jih imata, bodo lahko postala vir napetosti, ker želita občutiti svobodo. Štejta do deset ali celo do sto, preden bosta popolnoma izgubila potrpljenje.

Ljubezen: 1
Služba: 6
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Misli boste, da ste dobili napačen vtis, a verjemite, niste ga. Gre za dejstvo, da komentarjev niste vzeli preveč osebno. Nekateri ljudje govorijo svobodno in ne pomislijo na posledice, ki jih prinesejo njihove besede. Vi ste to lahko zaznali, saj so vaše komunikacijske sposobnosti na visokem nivoju.

Ljubezen:
Nagnjeni boste k agresiji in vročemu temperamentu, še posebej, ko boste občutili, da ne morete po začrtani poti. Bili boste nestrpni in obnašali se boste impulzivno, razdražljiv način vas bo naredil bolj nagnjene k nesrečam. Bodite zelo previdni, raje pazite nase in na ljudi okoli vas.

Ljubezen: 1
Služba: 5
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

To bo čas domišljavosti, saj se stvari odlično obračajo, kar boste želeli povedali vsem. Nič ne bo narobe, če boste delili z drugimi vašo dobro usodo, samo naredite to zelo premišljeno. Kakorkoli, drugi se zaradi lastnih težav ne bodo mogli povezati z vašo srečo in uspehom. Novice raje zadržite zase, dokler se ne bodo počutili bolje.

Ljubezen:
Vezani, če lahko o nečem govorite, to verjetno tudi imate. Zato se nikar ne obotavljajte in na glas izrazite vse dobro, vendar bodite ob tem sočutni do drugih ljudi. Samski boste lahko slišali novice, ki ne bodo sprožile tesnobe le pri vas, ampak tudi pri osebi, ki si jo že dolgo želite. Ne pustite, da bi to stopilo med vaju.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

RAK
Splošno:

Bili boste nejevoljni, ker vas je nekdo napotil v napačno smer. Za vas ne bo pomemben razlog. Namesto, da bi spremenili razpoloženje, boste sledili občutku, dokler vam vse skupaj ne bo začelo presedati. Bolje bi bilo, da bi se bojevali zase, vi pa boste stali pri miru in ne boste naredili ničesar. Ob vsem skupaj pazite na morebitne posledice.

Ljubezen:
Za vas ne bo dober čas, ker boste vse stvari držali v sebi. O zamerah bi morali odprto spregovoriti, saj se drugače ne bodo rešile. Napadi pasivne agresije vas bodo vodili le v frustracijo. Najbolje bi bilo, da bi se s partnerjem nekje o vsem skupaj pogovorila in videla bosta, kam vaju bo vse skupaj pripeljalo.

Ljubezen: 1
Služba: 1
Zdravje: 2

LEV
Splošno:

Danes boste prišli do spoznanja, da ste še vedno zelo srečni. Mislili ste, da boste srečni samo, če boste dobili več. Kar se morate naučiti je, da v življenju ne rabite veliko za srečo. Večina od nas že ima tisto, kar potrebujemo, da so naša življenja srečna. Znebite se stvari, ki jih ne želite in bili boste srečnejši. Odločitev leži na vas.

Ljubezen:
Dan ne bo pravi za načrtovanje in odločitve. Težko bo ugotoviti prave poteze, še posebno pri ljubljeni osebi. Bili boste zmedeni in ne boste vedeli, kam trenutno greste v vašem življenju. Nadzorujte izpade in obnašanje. Zapomnite si, jutri bo že nov dan, ki vam bo prinesel čisto nov pogled na stvari.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Postavili se boste v prav poseben položaj. Poskusite stvari narediti malo drugače, čeprav bodo vse spremembe enako dobre. Ne bodite prezahtevni do sebe, ampak enostavno sledite vašemu naravnemu občutku brez pričakovanj, kar vam bo dovolilo, da boste lahko vključili nekaj spontanosti v vaše aktivnosti. Poskrbite, da boste uživali, kot ste nekoč že.


Ljubezen:
Seks in denar bosta veliko veljala, mogoče malo preveč. Želite nekaj ali nekoga, kar vam veliko pomeni, vendar bodite previdni, ker bi lahko to vodilo do obsedenosti. Poskusite razlikovati med željami, potrebami in obsedenostjo. Če ne boste znali ločiti teh zadev, boste naleteli na velike težave.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:
Spoznali boste, da izgubljate interes za stvari, ki so vam včasih nekaj pomenile. V realnosti nič nima pomena, razen tiste stvari, na katere se oseba naveže. Interes se izgubi, ker druga stvar dobi več pozornosti in je bolj pomembna. Otroci dajo pomen stvarem skozi njihovo domišljijo in tega se moramo odrasli ponovno naučiti, da se izognemo cinični miselnosti.

Ljubezen:
Srečo, želje, veselje in vašo usodo delite danes z drugimi. Dokler ne boste zašli iz normalnih mej, bo to dober čas. Izražajte vaša čustva, bodite prijazni do drugih in obenem tudi prizanesljivi sami do sebe. S takim razpoloženjem se vam na ljubezenskem področju ne bo treba za nič bati.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:
V skrbeh ste bili neupravičeno, saj se je situacija, ki vas je razjedala, obrnila na pravo pot. Prav pa je bilo, da ste naredili čisto vse, kar je bilo v vaši moči, da bi bil rezultat na koncu za vse čim bolj pozitiven. Na srečo se je vse obrnilo dobro in sedaj ste lahko mirni. Oddahnite si in se sprostite.

Ljubezen:
Ste zelo strastni, pozorni, vaši odzivi so nagonski in čustveni. Spletna sporočila, telefonski klici in pogovori so koristni za oba, kot tudi zelo produktivni. Če se vam zdi prav, izražajte čustva ter občutke in ne obžalujte ničesar, nobene besede. Vajino razmerje se bo s tem le še bolj poglobilo.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

V ospredju bodo preventivni ukrepi, da bi preprečili izgubo v prihodnosti. Naredite kopije pomembnih dokumentov in pazite, da bodo shranjeni na varnem mestu. Lahko jih tudi postavite na mesto, kjer bodo lažje dostopni, če jih boste rabili v zadnjem trenutku. Večina nas je prezaposlena, da bi si vzeli čas za varnostne kopije, a je prepozno, če računalnik zataji in se dokumenti izgubijo ali uničijo.

Ljubezen:
Čas bo idealen za rekreacijo in pomlajevanje. Uživajte ob stvareh, ki jih počnete. Dober smisel za humor in optimizem bosta prevladovala v tem času in dobili boste večjo perspektivo v vašem življenju. Energija bo na višku. Čas bo tudi idealen, da pristopite do osebe, ki jo že nekaj časa občudujete.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6


KOZOROG
Splošno:

Zanimalo vas bo, zakaj ljudje nekaj povedo. Sicer sami niste tako samozavestni, toda zanimalo vas bo vse dogajanje za izjavami in naravnanostjo drugih ljudi. Težko boste nekoga direktno vprašali za razlago, saj že veste, da tako ne boste spoznali resnice. Če boste vprašali nekoga drugega, pa bo vaša strategija vsekakor boljša.

Ljubezen:
Vaše razmerje je še posebej vzburljivo in prijateljsko, socialno in materialno. Samski izkoristite priložnost, ki vam jo bo ponudil prijatelj. Čas bo idealen za žure, socialna srečanja in druge aktivnosti. Preprosto uživajte! Spoznali boste osebo, ki bo vsa ta socialna srečanja naredila še bolj zanimiva.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Doživljate močne občutke in ne veste, kaj bi naredili z njimi. Če veste ali ne, imate izbiro, kako jih boste usmerili skozi vaše misli in želje. Izberite raje konstruktiven pristop kot nekonstruktiven, to bo za vaš boljša opcija. Pristopite do vsake težke situacije samozavestno ter s kompromisom v mislih in ne boste daleč od produktivne rešitve.

Ljubezen:
Navodila, ki jih boste dobili danes, bodo lahko pričetek enkratnega razmerja, ki bo obema prinesel bogastvo in ljubezen. Energija ljubezni bo močna, vajine želje se bodo ujemale, kar vam lahko zagotovi boljše temelje tistega, kar še prihaja. Včasih ste lahko svoj najhujši sovražnik s tem, da si postavljate ovire. Poskusite danes preživeti dan brez omejitev.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Začutili boste potrebo po prostem času, da bi lahko ocenili, kako stvari potekajo. Vaš spremenjen vidik vam bo dovolil, da boste lahko uživali v pomembnejših stvareh. Odpravite negativne vidike življenja. Osredotočite se na prijetnejše stvari okoli vas in jih z odprtim srcem tudi sprejmite.

Ljubezen:
V tem času boste malce zmedeni. Praktične ugotovitve glede vašega življenja vas bodo malce potrle, na dan bodo prišle vaše čustvene potrebe. Tisti, ki so vam blizu, bodo zmedeni zaradi vaše odtujenosti. Spraševali se bodo, kaj so naredili, da ste se umaknili. Odkrit pogovor o vašem trenutnem stanju bo uredil vse nesporazume.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.