Magazin > Horoskop in Numerologija
11810 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 16. decembra 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Optimizem se lahko malce izgubi.

Skušajte delovati zbrano, čim manj naj bo projekcij ter čim manj prenašanja pomembnih odgovornosti na druge. Opirali se boste na razne psihološke motive, ki bodo simbolizirali vaše počutje. Dnevni vpliv vas vodi skozi soočenje s svojo pravo naravo ter naravo bližnjih. Vse skupaj vas bo seznanilo z globino tega, kaj pomeni biti izpopolnjen. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Na finančnem področju  bi se morali čim prej temeljito pozanimati o zadevi, ki je malce sporna. Ko boste vse skupaj izvedeli in uredili, vam bo veliko lepše, delovali boste bolj spontano in strastno.

BIK 
Pojavil se bo nesporazum, za katerega v bistvu sploh ne boste krivi. Poskušajte na umirjen način razložiti svoja stališča ter ugotoviti, kaj bi lahko v prihodnje izboljšali.

DVOJČKA 
Motivirana energija lune v devici vas bo spodbujala v bolj učinkovito opravljanje delovnih obveznosti. Ljubezen, ki je bila nekako nedorečena, bo sedaj dobila pravo obliko.

RAK 
Luna v devici vas spodbuja k pridobivanju poguma na poslovnem področju. Kljub praznično obarvanim energijam lahko doživite napredek, če se boste le malce potrudili.

LEV 
Opazili boste, da vam odnos nekoga od bližnjih ni preveč všeč. Glede določenih dogodkov, povezanih s področjem družine, se boste prepirali in na vsak način želeli doseči svoj prav. 

DEVICA 
S prijatelji in sodelavci boste skupaj uživali v zabavnem in sproščenem vzdušju. Vse bo tudi glede dela potekalo gladko, sproščeni boste, saj vas bo navdihoval Zadnji krajec. 

TEHTNICA 
Čeprav se boste ob določenem podvigu fizično in miselno izčrpali, se boste vseeno odločili vztrajati, kar bo odlična odločitev. Razmišljali boste o ljubezenski zgodbi, ki že nekaj časa miruje.

ŠKORPIJON 
Čeprav imate precej dela, se boste raje odločili za prijetno druženje z osebo, ki vam je zelo pri srcu. Zavrtite čas nazaj in se spomnite, kdaj ste bili najbolj srečni in zadovoljni.

STRELEC 
Čas je, da si vse skupaj popestrite in nekoliko tvegate, ter posežete za nečim, kar bi radi bolje spoznali. Zelo dobro boste delovali povsod, kjer ne bo postavljenih strogih meril.

KOZOROG 
Ko vas bodo spraševali nekaj kočljivega, boste imeli vse odgovore, zato boste odreagirali samozavestno in predvsem bolj pogumno in odločno, kot so vas vajeni običajno.

VODNAR 
Z energijo Zadnjega krajca prihaja možnost, da boste končno zopet stopili v ospredje ter vodili pomembno debato. Najbolj vam bo pomembno, da boste izpadli kot nekdo, ki se povsod znajde.

RIBI 
Znebili se boste tistih zadržkov, ki vas običajno držijo nazaj, tokrat boste izražali svoje zamisli zelo pogumno, seveda z namenom, da vam nekateri končno zares prisluhnejo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.