Magazin > Horoskop in Numerologija
12510 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 16. julija

horoskop, astrologija Profimedia
Zbranosti in odločnosti tudi v kočljivih situacijah tokrat ne pričakujte.

Za osnovne vsakodnevne premike boste potrebovali več časa in energije, le ljubezen bo prečudovita ter sproščena. Znali se boste približati, opazovati, vprašati in stkati bolj nežne vezi. Tudi samski se boste počutili zadovoljno, saj se prebuja misel, ki vas usmerja v tisto, kar si po tihem želite. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Luna v tehtnici bo vaša spodbuda da postanete bolj nežni in prilagodljivi. Iztrgali se boste iz primeža svojih zakoreninjenih lastnosti in skušali delovati bolj toplo in predvsem umirjeno.

BIK
Zanimanje bo danes spodbudila novica, ki je boste deležni čisto nepričakovano. Veliko se bo dogajalo, še več govorilo, zato se varujte pretirane opravljivosti, ki se vam lahko kmalu vrne.

DVOJČKA
Lahkotno in predvsem nagajivo se boste na ljubezenskem področju priklopili na dogajanje, ki bo s sabo nosilo tudi strastne podvige. Sprejmite lepe stvari, ki počasi pronicajo v vašo bližino.

RAK
S skupnimi moči se boste na področju kariere prebili do pomembne točke, ki obljublja v prihodnje napredek in predvsem boljše odnose. Govora bo tudi o finančnih zadevah, ki niso rešeno.

LEV
Dovolj imate neprestanega prigovarjanja ki vas že nekaj časa obkroža. Znali se boste postaviti zase in s pomočjo lune v znamenju tehtnice diplomatsko izpeljati vse skupaj.

DEVICA
Že nekaj časa se sprašujete kje je vsa energija, ki vas je spremljala. Razočarani boste nad določenimi mnenji in težko se boste ob sarkastičnih pripombah na področju dela zbrali.

TEHTNICA
Energija, ki vam jo bo dovajala luna v vašem znamenju bo prijetna in z njeno pomočjo se boste lažje prebili do kakšne koristne zadeve, ki bi vas malce navdihnila in razveselila. 
 

ŠKORPIJON
Znali se boste postaviti zase ter tudi argumentirati vse kar bo potrebno. Notranja moč vas vodi v prijetne situacije in dejstva, ki jih na začetku morda ne boste najbolj razumeli.

STRELEC
Zmanjkalo vam bo energije za napredek, zato se boste za trenutek zaprli vase in skušali razmisliti katero pot bi bilo najbolj smotrno izbrati, ter katera je za vašo naravo najbolj lahkotna.

KOZOROG
Impulzivnost bo danes še kako dobrodošla, saj bo energija lune v znamenju tehtnice preveč mirna za vaš okus. Finančno področje vas bo danes nekoliko razočaralo in pustilo v dvomih.

VODNAR
Zaustavili se boste pri ljubezenskih zadevah, ki so v zadnjem času dobile drugačno obliko. Ne bo vam jasno kako naprej in koga vprašati. Nikar ne bodite tako zelo zmedeni.

RIBI
Zunanja podoba bo danes na vrhu vaših prioritet, saj si boste močno želeli poudariti svojo lepoto in z luno v tehtnici zasijati. Skušajte se poglobiti v neverjetne zaznave, ki vas bodo po tihem spremljale.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.