Magazin > Horoskop in Numerologija
3909 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 16. novembra 2018

astrologija
Kaj napovedujejo astrologi?

OVEN 
Splošno:

Ne bodite tako zahtevni do življenja. V zadnjem času se zdi, da ste neizprosni in da zahtevate preveč. Prav je, da ste strogi do sebe, toda ne pretiravajte. Na delovnem mestu se boste danes skušali dokazati, pri čemer boste pozabili na lastne želje in ambicije. Bodite pozorni, da ne bo mimo vas zletela priložnost, na katero ste čakali tako dolgo. 

Ljubezen:
Vezani se boste danes osredotočili na preteklost. Preteklost je zato za nami, da iz nje potegnemo najboljše. Samski, previdno! Naj vas ne zavede strah pred tem, da bi se v prihodnosti ponovile podobne napake. Ljudje nismo živali, saj imamo um, s pomočjo katerega se na napakah učimo. Ne bojte se torej! Predajte se ljubezni. 

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Danes se boste odločili za novo priložnost, ki bo stopila na vašo pot. Že dolgo premišljujete o tem, da potrebujete dodatna finančna sredstva, zato bo vsakršna finančna priložnost dobrodošla. Ne oklevajte z odločitvijo, da ne bo prepozno. Trenutno delovno mesto vam ne nudi dovolj, zato lahko premišljujete o novih, boljših možnostih. Zdravje: poskrbite za svojo fizično aktivnost. 

Ljubezen:
Predstavnice ženskega spola boste danes še vedno jezne in razočarane nad partnerjem. Vsekakor je čas, da se pogovorite, saj tako ne boste prišle daleč. Ne obsojajte prehitro, da ne boste izgubili osebe, ki vam je najdražja. Samski predstavniki moškega spola boste danes spoznali osebo, nad katero boste navdušeni. Ob njej se boste počutili izvrstno!

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno:

Še včeraj ste bili malodušni in pesimistični glede dela, ki ga opravljate. Danes bo prišlo za vas nekaj povsem novega. Lahko ste prepričani, da se vam bo ponudila možnost potovanja ali izobraževanja. Vsekakor se lahko odpravite na kraj, ki vam je bil do sedaj povsem neznan. Novica vas bo razveselila. Pazite na svoje finance!

Ljubezen:
Samski boste danes osamljeni, zdelo se vam bo, da ste zapuščeni in da vas ne cenijo. Čas je, da odidete v družbo in se veselite. Čeprav še niste našli osebe, s katero bi lahko delili svojo svobodo, cenite, da jo imate. Tako lahko počnete karkoli vam pade na misel. Ne obupajte, sorodno dušo namreč že poznate.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Pred vami je nova pot, ki vas bo povsem navdušila. Zagotovo je pred vami ogromno uspeha. Možnosti za napredovanje se bodo pokazale že danes. Zaskrbljeni boste le zaradi financ, saj nimate pravega občutka za denar. Bodite zares previdni, kako ravnate s financami in pazite na vsak cent. Zdravje: znebite se odvečnih kilogramov, ki so se nakopičili v zadnjem času. 

Ljubezen:
Predstavnice nežnejšega spola boste danes z živci povsem na koncu. Partner vas bo s svojim vedenjem lahko tako razjezil, da boste mnoge razmišljale o prekinitvi razmerja. Ne ravnajte nepremišljeno, saj bi lahko tako naglo odločitev kasneje obžalovale. Tudi predstavniki moškega spola boste danes postavljali ultimate svojim partnerkam. Umirite se!

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2

LEV
Splošno:
Danes boste čutili, da vam vsi stojijo ob strani. Morda se tega niste zavedali, toda ob sebi imate čudovite ljudi, na katere se lahko zanesete. Na delovnem mestu lahko pričakujete pestrost in razgibanost. Vsekakor bo odvisno samo od vas, ali se bodo spremembe pri delu obrnile vam v prid. Potrudite se!

Ljubezen:
Samski boste morali danes premisliti o svojem vedenju. Vezani boste še vedno zadržani in umirjeni, zato bo lahko partner pričel iskati napake pri sebi. Ne bodite presenečeni, če se bosta prav danes zapletla v prepir. Zagotovo ni prav, da molčite. Tudi partner ima svoje meje, zato verjemite, da vas bo lahko danes presenetil prej negativno kot pozitivno.
    
Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

Čas je, da zrastete. Izberite novo strategijo, ki vas bo zagotovo pripeljala daleč. Zvezde so na vaši strani, čas je, da to izkoristite. Ne bojte se tvegati, saj drugače ne boste prišli daleč. Res je, da ste v zadnjih tednih obstali na isti ravni. Morda ste čutili celo, kako tonete pri svojem delu. Priložnosti so pred vami, zato je čas, da jih izkoristite. Ne slepite se več, kajti časa nimate dovolj.

Ljubezen:
Trenutno svojega partnerja ne cenite tako, kot bi ga lahko. Zdi se, da niste zadovoljni z njim in da razmišljate celo o tem, da bi prekinili odnos, ki ga imate. Vsekakor gre za eno od vaših muh, zato se ne prenaglite pri svojih odločitvah. Zmeda v mislih bo se bo kmalu razblinila in spoznali boste, kako zelo ljubite svojega partnerja, zato ne ravnajte preveč naglo.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Danes boste čutili nazadovanje na vseh področjih v vašem življenju. Ne bodite tako pesimistični, saj bi lahko vaše vedenje vodilo v depresivnost. Razmislite o sebi in o tem, kako usmerjate svoje življenje. Ne pozabite na moč misli. Če boste razmišljali negativno, potem se vam bo zagotovo tako tudi godilo. Premislite o tem, ali se resnično sploh trudite. Bodite iskreni do sebe.

Ljubezen:
Tudi danes boste pri čustvih zelo nihali. V dopoldnevu se vam bo zdelo, da pogrešate svojega partnerja in da brez njega ne morete dihati, spet kasneje boste povsem drugačnih misli. Čas je, da se vprašate, kaj je dejansko narobe z vami. V večernih urah pričakujte mnogo prepirov, nejasnosti in težav.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 2

ŠKORPIJON
Splošno:

Na delovnem mestu se bo tokrat potrebno prilagajati. Zdi se, da vam ni povsem jasno, da morate tudi vi sprejeti mnenje kolegov in da morate spoštovati njihovo delo. Bodite tolerantni in sprejmite ideje, ki jih predlagajo. Naučite se konstruktivne kritike in videli boste, da se lahko odnosi izboljšajo. Tudi danes boste podvrženi prepirom, zato je prav, da nadzorujete svoje vedenje in svoj besednjak.

Ljubezen
V ljubezni se boste morali naučiti potrpežljivosti. Danes lahko pričakujete pomembno novico, ki vam bo omogočila povsem drugačen pogled na trenutno ljubezensko stanje. Novica, ki vam jo bo posredoval partner, se bo dotaknila vajine skupne prihodnosti in napredovanja v razmerju, v katerem sta. Veselite se današnjega dne, saj boste čutili, da vam je ljubezen pisana na kožo. Bravo!

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno: 

Na delovnem področju boste deležni velikega uspeha in lahko si boste čestitali, a pred vami bo hitro nov podvig, morda celo napredovanje. Zagotovo je viden premik na bolje, ki ste ga čakali tako dolgo. Prav je, da ste se borili in vztrajali do konca, kajti pred vami je povsem novo poglavje. Pričnite ga z velikim navdušenjem!

Ljubezen
Začutili boste, da je čas, v katerem se nahajate, resnično primeren in ugoden za temeljite spremembe. Vezani boste navdušeni nad razmerjem, zato boste menili, da je pravi čas, ko lahko postaneta s partnerjem konkretnejša. Danes boste razmišljali o skupni prihodnosti. Naj ostane le pri razmišljanju, saj bo sprva potreben še pogovor s partnerjem. Poiščite ustrezen trenutek.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno: 

Predstavnica ženskega spola se bo danes vtikala v vse vaše zadeve na službenem mestu. Prav je, da ji pustite, toda le do določene stopnje. Opozorite jo, da je vaše delo le vaše in da ga vi sami opravljate najbolje. Bodite previdni pri svojem izražanju, da ne bi prišlo do prepira. Zdravje: ne bodite tako živčni. Umirite se. 

Ljubezen
Potrebujete prenovo v ljubezni. Kljub temu, da veste, da ste zaljubljeni, vas še vedno preganjajo dvomi. Morda je to zato, ker se bojite globlje zaobljube in ker še dvomite, da ste sposobni imeti resno zvezo. Predvsem predstavniki moškega spola si prisluhnite, saj boste le tako lahko spoznali, kaj dejansko potrebujete. Danes bodite pazljivi pri izražanju svojih občutkov.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 2

VODNAR
Splošno:

Pri delu boste še vedno nestrpni in živčni. Zdi se vam, da vam želijo kolegi škodovati, v resnici pa ni tako. Vsak želi le zaščititi svoj hrbet in se ob tem dokazati. Čas je, da se zavedete, da se boste morali tudi vi pokazati v najboljši luči. V nasprotnem primeru vas čaka temeljita sprememba, ki pa za vas ne bo najboljša.

Ljubezen:
Na ljubezenskem področju se vam bo danes zdelo, da boste lahko odprli novo stran v vašem življenju. Predvsem samski boste čutili, da bi bilo dobro poskusiti znova. Čeprav ste bili v preteklosti razočarani in ste trpeli, boste optimistični glede prihodnosti. Vezani ne smete toliko razmišljati. Prav bi bilo, da bi se predali ljubezni. Dopustite si ljubiti.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Danes boste pri delu mirni in spočiti. Zdelo se vam bo, da boste lahko brez težav opravili vse, kar je v vaši pristojnosti. Pred vami je nova preizkušnja, saj boste morali izpolniti svoje znanje na določenem projektu. Nadrejeni vas bodo lahko zato poslali na izobraževanje. Pokažite dobro voljo in navdušenost. Vsekakor se učimo celo življenje!

Ljubezen:
Ljubezensko stanje bo danes boljše. Danes pokažite, da ste se sposobni nadzorovati. Naučite se brzdati svojo jezo in negativne emocije, saj s svojim izbruhi večkrat prizadenete partnerja. Saj ne želite več prizadeti osebe, ki jo ljubite, kajne? Samski boste še naprej zavarovani v čustva, ki jih gojite do določene osebe. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.