Magazin > Horoskop in Numerologija
4130 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 17. julija 2020

astrologija
Koga čaja lep dan?

OVEN
Splošno: 

Danes boste imeli v mislih predvsem obveznosti do družine. Stopite do sorodnika, od katerega ste se oddaljili. Čas bo pravi za pogovor, lahko bosta sklenila kompromis in lahko bosta vzpostavila harmonijo v odnosu. Odkrit pogovor ne bo pretežak za vaju, saj se brezpogojno spoštujeta in cenita. Nesporazumi so vaju oddaljili – rešita jih!

Ljubezen
Vezani boste danes osredotočeni predvsem na neke službene zadeve, nad čimer pa vaš partner ne bo najbolj navdušen. Zvečer se mu poskusite odkupiti. Samski pa boste še naprej zasanjani. Nekih zadev ne vidite v pravi luči. Domišljiji in sanjam puščate vse preveč prostora. Bodite previdni!

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK
Splošno: 

Če čutite, da je trenutno okoli vas preveč omejitev, ukrepajte. Vse ovire so pred vami zato, ker niste dovolj močni, da bi se borili proti njim. Morate pokazati malce več! Tako se boste tudi počutili bolje. Drugim pa boste dali vedeti, da jim ni potrebno ves čas gledati preko vaših ramen.

Ljubezen
Samski izkoristite večer za živahno druženje. Morda vam jutri ne bo do družbe in si boste želeli le miru ter tišine, zato se vsaj nocoj zabavajte! Vezani pa boste pozornost usmerili predvsem na ljubezen, družino in odnose s sorodniki. Skušali boste razčistiti neke zadeve, a pri tem ne pričakujte podpore.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno: 

Danes boste veliko razmišljali o zamenjavi službe, saj ste ponovno dobili priložnost nekje, kjer ste jo nekoč že odklonili. Dobro bi bilo, da bi razmislili, zakaj je nazadnje niste sprejeli in kaj vas je takrat motilo. Morda bi bilo bolje, da bi poiskali povsem novo, če v trenutni službi niste zadovoljni.

Ljubezen
Vaše razmerje bo danes stabilno, toplo in harmonično. Na svoj račun boste prišli tudi tisti, ki ste že dalj časa nezadovoljni s svojim ljubezenskim življenjem. Težave in nesporazumi bodo postali stvar preteklosti. Samski pa boste na ljubezenskem področju danes postavljeni pred določena dejstva, ki vas bodo presenetila.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5


RAK
Splošno: 

Če se vam bo zdelo, da vas ljudje ne razumejo, ko boste govorili, ne postanite zaradi tega slabe volje. Drugi si bodo morda samo narobe razlagali vaše besede, a vas bodo vsaj poslušali. Poskušajte jim objasniti zadeve. Če občasno niste močno usklajeni z drugimi ljudmi, nič zato. Pomembno je, da na koncu to razčistite.

Ljubezen
Vezani boste občutili potrebo po tem, da bi izboljšali partnerski in intimni odnos. Ljubezen bo spremenila vaš pogled na svet in v vsakem trenutku boste na razpolago ljubljeni osebi. Samski pa boste izkoristili priložnost in na pijačo povabili sodelavca, ki vam je že dolgo všeč. Ne obremenjujte se, če bo vse skupaj padlo v vodo!

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

LEV
Splošno: 

Danes vam bo šlo vse zlahka od rok. Resnično se boste lahko zanesli na svoje lastne sposobnosti in zmogljivosti. To vam bo prineslo izjemne finančne rezultate. Lahko si boste privoščili tudi nekaj iz luksuznega seznama. Največji izziv vam bodo predstavljala pogajanja, ki bodo bolj zahtevna in kompleksna. Dokažite se.

Ljubezen
Samski boste imeli danes občutek, da ste privlačni in zanimivi za nasprotni spol, kar vam bo vlivalo samozavest. Zato boste dobre volje. Nocoj boste pripravljeni prekršiti vsa pravila. Vezani pa bodite danes bolj prilagodljivi in ne vztrajajte trmasto pri svojih prepričanjih. Tokrat upoštevajte partnerjev nasvet!

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno: 

Dobičkonosni posli bodo potrkali na vrata in uspešni boste pri vsem, kar si boste zadali. Izkoristite donosne priložnosti. Vaše zaupanje je neverjetno, komunikacija pa zelo impresivna. Vaše podpiranje sodelavcev, starejših in nadrejenih se vam bo povrnilo z njihovim podpiranjem vas. Ponosni boste nase.

Ljubezen
Rinjenje z glavo skozi zid vam pri iskanju resne zveze ne bo koristilo. Uberite drugačno taktiko in prisrčen pristop. Po dolgem, mučnem in prepirljivem obdobju pa vezane čaka bolj mirno obdobje. Znova bosta odkrila stvari, ki so vaju včasih povezovale in so burile vajino domišljijo.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6


TEHTNICA
Splošno: 

Ne držite se preveč kislo, saj bi s tem od sebe odbili tiste pozitivne ljudi, ki jih potrebujete v svoji družbi. Poiščite več pozitivnih stvari in podarite nasmeh. Nič vas ne bo stalo, lahko pa vam bo pomagalo do boljšega počutja. V službi pa boste izvedeli nekaj, kar vam bo situacijo osvetlilo še z druge strani.

Ljubezen
Samski razmislite, ali ni preteklo že dovolj vode, da bi se sedaj lahko spustili v novo pustolovščino. Prepustite se, morda vas že za prvim vogalom čaka ljubezen. Vezani pa boste razmišljali o skupnem oddihu. Drugačen zrak in vzdušje vama bosta še kako koristila. Podivjane hormone pa bosta komajda krotila.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno: 

Čaka vas nemiren dan. Bodite potrpežljivi, ne ukvarjajte se z zamerami in ne izzovite spora. Počutje bo še slabše, če se ne boste vsaj malo prilagodili. Pri iskanju sprave pa bodo lahko nastala trenja. Današnji dan ne bo ugoden za iskanje pomoči ali soglasja. Veliko bo nejasnosti, zmot in zablod.

Ljubezen
Samskim se bo danes na ljubezenskem področju veliko dogajalo. Ostanite pozitivno in optimistično naravnani. Globoko v sebi boste začutili dodatno energijo, ki vas bo gnala v nove podvige. Vezani pa lahko pričakujete več razumevanja in boljšo povezanost s partnerjem kot v preteklih dneh.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno: 

Vzemite se v roke. Če ne boste pazili na besede in dejanja, boste po neumnosti zapravili veliko priložnosti za poslovni uspeh. Pazite, da ne boste naredili usodne napake, zato se že prej pripravite. Zavedajte se, da je včasih bolje molčati. Jezo, ki jo držite v sebi, sprostite na miren način. Potrpežljivo!

Ljubezen
Samski se boste večino časa poigravali z mislimi o nekom, ki vam je popolnoma zmešal glavo. Čeprav imate občutek, da vas ne razume in da ima neke skrite namene, se vam po drugi strani zdi nemogoče, da bi vas prizadel. Razmislite. Vezani se boste tekom dneva sprli s partnerjem - brez razloga!

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno: 

Danes boste težko našli zagon. Že zjutraj boste izgubljeni in ne bo vam jasno, kako priti do naslednjega koraka. Osredotočite se predvsem na kratkoročne želje. Dan nikakor ne bo primeren za začetek kakšne nove dejavnosti ali pa nove ideje. Posvetite se predvsem pozitivnemu razmišljanju.

Ljubezen
Vezani boste danes zelo družabni. Čutili boste tudi to, da sta si s partnerjem veliko bližje kot v prejšnjih dneh. Vajin odnos je postal bolj iskren. Samski pa boste veliko razmišljali o ljubezenskih načrtih, ki vam jih še ni uspelo uresničiti. Na plan spustite svojo divjo in neukrotljivo naravo.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno: 

Pred seboj imate razburljiv dan. Srečali se boste z neko osebo, ki vam na poslovnem področju pomeni zelo veliko. Kljub vsemu se ne prenaglite pri dogovorih, da ne boste z nekaj nepremišljenimi dejanji podrli vse, kar ste do sedaj zgradili. Danes previdno z dogovori in obljubami!

Ljubezen
Vezani boste danes dovolj nežni, čustveni in romantični, da boste skupaj z ljubljeno osebo lahko doživeli nekaj nadvse prijetnih trenutkov. Dan vam bo prinesel sijajno priložnost za ljubezenski razcvet. Samski pa boste danes dobili nov zanos, ki vam bo še kako prav prišel v prihodnjih dneh, ki bodo pozitivni.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

RIBI
Splošno: 

Že zjutraj boste čutili velik zanos za opravljanje obveznosti. Označevala vas bo trdna in jeklena volja. Pojavila se bo neka nova priložnost in spremljala vas bo splošna sreča. Bodite malce bolj previdni in premišljeni. Zvečer pa se le sprostite in se posvetite sami sebi ter uživajte.

Ljubezen
Samski boste nocoj navdušeni nad povabilom, ki bo izpolnilo vaša pričakovanja glede simpatije. Seveda nemogočega ne pričakujte, boste pa ob zaključku večera presenečeni in zadovoljni. Vezani pa boste danes s svojim najdražjim dosegli visok nivo harmonije, kar se bo poznalo tudi med rjuhami. Izkoristite večer.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.