Magazin > Horoskop in Numerologija
9547 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 17. junija 2022

Horoskop.si Horoskop.si
Odprli se boste tistim, ki vam bodo želeli prisluhniti.

Kdorkoli vas bo opominjal na zadeve, ki vam niso všeč ne bo naletel na najboljši odziv. Prijatelji bodo tisti, ki vas bodo znali usmerjati tja, kjer lahko pričakujete dobre možnosti in kanček zadovoljstva, po katerem hrepenite. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Zaradi vpliva lune v vodnarju bodo zadeve hitro našle svoje mesto, zato bo dan primeren tudi za opravljanje zahtevnejših nalog. Ne ustrašite se dejavnikov, ki vam ne bodo pisani na kožo.

BIK 
Čeprav bi morali paziti na svoje finance, vas bo mikalo nekaj večjega, nekaj nedosegljivega. Želje bodo poudarjene, precej dovzetni pa boste tudi za opazke, kaj si privoščijo drugi.

DVOJČKA
V ozračju pričakujte z energijo lune v vodnarju dogajanje ter nemir. S nekom od domačih ne boste našli soglasja, kar vas utegne spraviti v slabo voljo. Raje se posvetite delu.

RAK
Nekaj bo zelo močno pritegnilo vašo pozornost. Mikalo vas bo, posebno če je nekoliko nepredvidljivo. Tokrat se boste v vse skupaj podali brez značilnih pomislekov ter dvomov.

LEV
Nekdo vam ne bo povedal vsega po resnici, zato boste kar precej zmedeni in malce razočarani. Poskrbite, da dolgoročno ne boste več odvisni od drugih. Občutek bo dvomljiv.

DEVICA
S simpatično energijo lune v vodnarju boste narediti zaključke in se rešiti tistega, kar vas bremeni in je povezano s preteklim dogajanjem. Zakorakajte počasi v nove energije.

TEHTNICA
Ne dovolite si, da bi zaradi ugajanja drugim zapadli pod vpliv nezdravih aktivnosti, zato bodite danes še posebej pozorni, da delate izključno tisto, kar sami pri sebi odobravate.

ŠKORPIJON
Zapišite si ideje, ki se vam bodo porodile ob napredni energiji lune v vodnarju. Ko jih boste prespali in dodelali, se bodo odlično obnesle, tudi pri tistih, ki potrebujete več časa.

STRELEC
Na vas bodo leteli neupravičeni očitki saj bo določena oseba nevoščljiva zaradi vaših dobrih podvigov. Sprva se boste ogorčeno branili, nato pa se boste vedno manj obremenjevali.

KOZOROG
Težave na službenem področju, kar naprej nosite domov. S tem sami povzročate prepire v domačem okolju. Razbremenite se, saj je že čas, da zadihate bolj sproščeno energijo.

VODNAR
Kljub luni v vašem znamenju se lahko zgodijo stvari, ki so vas že velikokrat spravile iz tira. Tudi v službi ne marate tega, da se drugi ne držijo dogovorov, v katere ste zaupali.

RIBI 
Pomembna oseba čaka na vašo pobudo. Nekateri boste z veseljem naredili korak naprej v ljubezni, čeprav še niste čisto prepričani, kaj je za vas dobro in kaj ne. Pustite se presenetiti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.