Magazin > Horoskop in Numerologija
11459 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 17. maja 2024

astrologija, horoskop, napoved Profimedia
Bodite pozorni, da boste vse, kar se bo kompliciralo, nadaljevali po svoji skrbno začrtani ter premišljeni poti.

Pomembno je, da se zaposlite, tako umsko kot tudi fizično, saj boste potrebovali nekaj, kar vas motivira. Osebna interakcija ali dogodek lahko sproži, da na plano pride spomin ali čustva, ki so globoko zakopana v podzavesti. Pričakujte nekaj nejasnosti v zvezi z ljubezenskimi zadevami. Vizije ter razni psihični vtisi lahko močno vplivajo na razpoloženje. (Vir: horoskop.si)

OVEN 
Kljub luni v devici si boste zaželeli več svobode in drznosti. Na svoj način si boste nizali zanimive načrte, ki pa ne bodo ravno v okviru realnih zmožnosti. Napredujte raje počasi.
 
BIK 
Prijeten kompliment vam bo omogočil, da boste zlahka prepoznali iskreno naklonjenost, ki vas bo navdihnila s svojo globino. Za težje stvari ne boste našli ne časa ne energije.

DVOJČKA 
Vzemite si kljub energiji device, ki vas intenzivno usmerja k številnim opravkom več časa za vse zasebne zadeve, ki vam veliko pomenijo. Komaj čakate, da se področje čustev razjasni.

RAK 
Ker se marsikomu zdi, da zahtevate preveč, je čas, da nekoliko spustite merila in skušate delovati bolj prilagodljivo. Le tako se boste lažje dogovorili tudi na področju družinskih odnosov.

LEV 
Prav je, da ste strogi do sebe, toda vsaj za trenutek si dovolite, da se tudi vi sprostite brez slabe vesti. Kljub luni v devici boste sposobni pričeti z nečem zelo spontanim in vznemirljivim.

DEVICA 
Pretekle izkušnje vam bodo podarile priložnost, da vas bodo sodelavci upoštevali in vam pomagali razvozlati določene stvari. Več kot običajno se boste posvečali finančnemu področju.

TEHTNICA 
Končno boste brez zadržkov karierno stopili korak naprej, pri tem vam bodo naklonjene vse okoliščine. Vesel in prijeten dan z razigrano vsebino in pozitivno naravnanimi ljudmi.

ŠKORPIJON 
Poglobiti se boste želeli v neznana znanja in napredovati tam, kjer so ostali v zaostanku. Aktivno delovanje na intelektualnem področju bo nagrajeno z zanimivimi smernicami. 

STRELEC 
Skušajte biti optimistično naravnani in nikar na področju kariere in izobraževanja ne iščite lažjih poti. Direkten pogovor, podkrepljen s številnimi dejstvi, vas bo rešil pred zmoto.

KOZOROG 
Na področju čustev, kjer ste malce otopeli nikakor ne smete zamuditi lepe priložnosti, ki prihaja povsem nepričakovano. Tokrat bo vse drugače, saj se boste znali celo prilagoditi.

VODNAR 
Učili se boste preko zamisli drugih, kar vam navadno ne gre najbolj od rok, saj raje ubirate unikatne poti. Ne oklevajte z odločitvijo v zvezi s finančnim stanjem, da ne bo prepozno.

RIBI 
Rakova hoja, korak naprej, dva nazaj se vas bo zopet dotaknila, saj v nekaj, kar je vsem jasno, ne boste najbolj prepričani. Največ boste naredili, če se boste povezali s toleranco.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.