Magazin > Horoskop in Numerologija
10468 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 17. septembra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
S sproščenim pristopom se vam bodo danes eden za drugim nizali pozitivni rezultati.

Nekaj sreče se obeta tudi razočaranim in samskim, saj boste končno zaznali svetlo lučko na koncu temnega predora. Nikar se ne zapirajte vase, raje direktno brez zadržkov izrazite svoje mnenje. Nekdo si vas bo šaljivo privoščil, vendar mu ne zamerite. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN
Pri pogajanjih zaradi lune v vodnarju ne boste sposobni sklepati kompromisov, zato zmaga ne bo vaša. Preveč mučite svoje telo z nezdravo prehrano in se nato neprestano pritožujete. 

BIK
Trudili se boste, da bi vam določen pomemben podvig uspel, a kar naprej vam bodo stvari uhajale izpod nadzora. Napetost bo v zraku, zato napnite možgane in poiščite rešitev. Ne gojite zamer, raje se soočite. 

DVOJČKA
Posebna energija, ki jo boste zaznavali bo dobro skrita tujim očem. Vztrajnost lastnih načel vas vodi. Seveda se boste morali zadev lotili iz pravega zornega kota in biti osredotočeni.

RAK 
Spremembe vam bodo prijale, brez težav se boste prilagajali in poiskali ugodno rešitev. Področje ljubezni se bo zavrtelo v smer prodornih odločitev in neverjetnih strasti, tako pri samskih, kot tudi pri vezanih.

LEV
Prijatelji vam bodo stali ob strani, njihovi nasveti vas bodo notranje umirili. Niti usode se bodo s pomočjo lune v vodnarju razplete v pozitivnem smislu tudi na področju ljubezni.

DEVICA
Vprašajte se, katerim svojim interesom že nekaj časa niste posvetili pozornosti. Obeta se priložnost, da s pomočjo enega od njih povečate svoje prihodke in si zraven pričarate čudovito počutje.

TEHTNICA
Ljubezenska sreča bo namenjena predvsem tistim, ki znate slediti v pravi smeri. Pozitivno razmišljanje vam bo podarilo samozavest, po kateri že nekaj časa močno hrepenite.

ŠKORPIJON
Dan z luno v vodnarju bo primeren za poslovne podvige. Znali boste prepričati s svojo resnostjo, ki pa ji nikoli ne primanjkuje potrebne očarljivosti. Rezultati vas bodo presenetili.

STRELEC
Težave, ki vas pestijo bodo odpravljene šele takrat, ko se boste odločili ter se bolj striktno določenih pravil zdravega življenja, posebno kar zadeva zdrave odločitve. Previdno pri urejanju pravnih zadev.

KOZOROG
Pred vami bo zaradi energije vodnarja zabaven dan. Sprejeti boste morali več pomembnih odločitev. Na delovnem mestu se bodo zadeve spreminjale in se kasneje rešile v vašo korist. 

VODNAR
V težki situaciji boste najbolj zagnani in tokrat vam ne more spodleteti. V zasebnih odnosih bo vsekakor manj očitkov in veliko več razumevanja, po katerem že dlje časa hrepenite.

RIBI
Pri delu boste vzbujali vtis, da želite ukazovati, vendar namen ne bo takšen. Želite le izraziti svoje mnenje, ki pa se tokrat žal ne sklada z mnenjem večine. Počakajte na bolj ugoden trenutek.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.