Magazin > Horoskop in Numerologija
4592 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 18. novembra

astrologija, horoskop Profimedia
Ne dotikajte se kočljivih tem, saj lahko pristanete v zoprni situaciji.

Odnosi z brati in sestrami se lahko prelevijo v besedne dvoboje, vendar se nikar preveč ne vznemirjajte.  Pričakujete lahko praktično razmišljanje, jasne ideje ter nove rezerve moči za delo intelektualne narave. Želeli se boste soočati, izmenjavati mnenja ter prodreti na kariernem področju. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Začeli se boste zavedati, da se stvari hitro naveličate, da ste nestrpni in razdražljivi, ter da potrebujete več notranjega miru. Ustavili se boste na točki, ki vam omogoča jasen pogled.

BIK 
Veliko se bo dogajalo na področju medsebojnih odnosov, ki bodo zaradi lune v devici bolj hladni, nekateri tudi nerazumljivi. Nikar ne vztrajajte preveč, ampak pustite še drugim da izrazijo svoje mnenje.

DVOJČKA 
Prihaja več novih idej in veliko uspehov. Pomembno bo, da zaradi analitično naravnane energije lune v devici najprej o vsem skupaj premislite, potem odgovorite.

RAK 
Nikar takoj ne nasedite na pripombe nekoga, ki je zaradi sreče, ki jo imate zavisten. Diplomatsko se lahko soočite, vendar drobne pokre malenkosti raje prihranite za kdaj drugič.

LEV 
Nikar ne trosite svoje energije po nepotrebnem, čas je, da si malo odpočijete in se nekoliko posvetite samemu sebi ter izključite ljudi, ki vam kradejo čas in energijo.

DEVICA 
Zelo pogumno in nič kaj presenečeno se boste odzvali na spodbude iz okolja. Končno prihajajo prijetne priložnosti za nadgradnjo na poslovnem področju, o kakršni sanjate že dlje časa. 

TEHTNICA 
Spor s sodelavcem zna v vas sprožiti vihar ali celo dilemo o komunikaciji v prihodnjem obdobju. Nikar se ne izogibajte temu, da jasno in glasno predstavite kaj vas moti.

ŠKORPIJON 
Energije, s katero bi zaključili pomembne zadeve na področju kariere in denarja vam zaradi ugodne lune v devici ne bo manjkalo. V kolikor ste storili napako, se boste znali brez pomislekov opravičiti.

STRELEC 
Več kot običajno se boste ukvarjali z osebo, ki vam je blizu. Ko se boste soočili z njenimi težavami in podali koristen nasvet, boste osebnostno zrasli in postali bolj zadovoljni.

KOZOROG 
Zaradi lune v devici bo glava verjetno že preveč natrpana od napornega tedna, zato poskusite čim prej končati delo in se raje čim prej odpravite na daljši sprehod v naravo.

VODNAR 
Tam, kjer najmanj pričakujete vas bodo tokrat presenetili s pohvalo. Na trenutke se vam bo morda zazdelo, da niso iskreni, vendar nikar preveč ne dvomite, raje vse skupaj sprejmite z odprtimi rokami.

RIBI 
Nič vas več ne more presenetiti, saj ste v zadnjem obdobju doživeli veliko različnih pritiskov, ki so vas pripeljali do tega, da sedaj na težave gledate veliko bolj lahkotno.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.