Magazin > Horoskop in Numerologija
12402 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 19. februarja

astrologija, horoskop Profimedia
Komu bodo danes naklonjene zvezde?

OVEN

Splošno:

Želeli boste pobegniti od vseh napetosti in prava sprostitev za vas bo danes nakupovanje. Ne glede na to, da vas bo to pomirjalo, ne pozabite na vaše trenutno finančno stanje. Ne zapravljajte brezglavo, saj bi se vam lahko to še kako maščevalo. Zvečer si privoščite počitek, saj vas v nasprotnem primeru v naslednjih dneh čakajo dodatne sitnosti.

Ljubezen: 
Vezani se boste danes oddaljili od partnerja, saj boste imeli precej skrbi na drugih področjih. To vam bo pobralo precej energije, zato časa za ljubezen enostavno ne boste imeli. Tudi samski se boste danes ukvarjali z vsem drugim, le z ljubeznijo ne. Danes ne bo pravi dan za sklepanje novih razmerij. 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK

Splošno: 

Vaše razpoloženje bo odlično, čeprav boste po napornem delavniku psihično precej utrujeni. Že kmalu vas čaka veliko novega in pozitivnega, zato pozabite na pretekle slabe izkušnje in pozitivno zrite v prihodnost. Če vam bo to uspelo, se boste počutili kot prerojeni. Pokličite sorodnike in prijatelje, njihova družba vam bo dobro dela. 

Ljubezen: 
Samski boste dobili priložnost za spoznavanje novih ljudi. Težko se boste odločili, za katero osebo bi se bilo vredno potruditi. Danes sledite svojemu instinktu, ki vas bo zagotovo vodil v pravo smer. Vezani se boste danes posvečali partnerju in družini, njihova bližina bo balzam za vašo dušo.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

DVOJČKA

Splošno: 

Danes boste na delovnem mestu blesteli. Vaše delo bo končno obrodilo sadove. Obeta se vam namreč novo, bolj zanimivo in bolje plačano delo. Sodelavci vam bodo napredovanje najbrž zavidali, zato bodo zavračali vse, kar boste danes predlagali. Ne skrbite preveč, prah se bo polegel in stvari se bodo vrnile na svoje mesto. 

Ljubezen: 
Vezanim se danes na področju ljubezni ne obeta nič dobrega. Prav verjetno je, da boste danes končali trenutno razmerje ali pa se boste odločili za premor. V kolikor je napetost v vajinem razmerju prehuda za vas, bo to sicer dobra odločitev. Samski boste čakali na pravo osebo, ki bi vas očarala. Danes je najbrž ne boste dočakali. 

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 6


RAK

Splošno: 

Na voljo boste imeli dve možnosti. Ali se boste vmešali ali pa umaknili. Sledite zvezdam in se raje umaknite. Dobro veste, da vas vmešavanje ne bi nikamor pripeljalo. Naredite korak nazaj, znova premislite o nastali situaciji in zagotovo boste sprejeli pravilno odločitev. Pazite na zdravje, danes vam utegne preglavice povzročati glavobol.

Ljubezen: 
Danes boste izjemno nežni in vsem boste želeli ugajati. Samski boste imeli prav zato kar nekaj možnosti, da boste osvojili izbrano osebo, okoli katere se sukate že nekaj časa. Vezani boste dan preživeli v družbi partnerja. Dan bo ugoden za sprejemanje kratkoročnih odločitev o vajinem razmerju. 

Ljubezen: 4
Služba: 1
Zdravje: 2

LEV

Splošno: 

Dan se bo začel zelo pozitivno, vendar se bodo stvari hitro spremenile. Na delovnem mestu boste morali ponovno miriti sodelavce. To je postala vaša navada in danes boste najverjetneje sprejeli odločitev, da boste temu naredili konec. Zvečer vas v okviru družine čaka nekaj neprijetnih novic.

Ljubezen: 
Vezani danes rešite težave, ki jih imate s partnerjem. Dan bo namreč ugoden in rezultati bodo vidni z malo truda. Samski pa boste danes spoznali, da oseba, za katero se obračate zadnje dni, ni takšna, kot se vam je sprva zdela. Ker ne bo dosegla vaših standardov, boste pogled hitro obrnili proti naslednji osebi. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno:
 
Vaša edinstvena sposobnost komunikacije z različnimi skupinami bo danes zelo pomembna, saj boste morali vzdrževati vez med sprtima stranema. Stvari boste morali spraviti v gibanje, ne dopustite, da bi obstale na istem mestu. Če pogovor ne bo več pod nadzorom, ga skušajte prekiniti. Ne bojte se stopiti vmes in prevzeti vloge voditelja.

Ljubezen: 
Vezani boste danes obujali spomine na čase, ko sta se s partnerjem šele spoznala. Ugotovili boste, da v vajinem razmerju pogrešate tiste prve občutke zaljubljenosti. Domislite se nekaj novega in presenetite partnerja, večer vama bo postregel z obilo romantike. Samski boste hrepeneli po bližini osebe, ki ste jo spoznali pred nekaj dnevi. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6


TEHTNICA

Splošno: 

Danes boste izčrpani ugotovili, da zadnje čase preveč delate. Čeprav boste obkroženi s prijatelji, boste imeli občutek, da ste na svetu sami, saj vas nihče ne bo resnično razumel. Nič za to, z novim delovnim navdihom se bodo stvari kmalu spet postavile nazaj na svoje mesto. 

Ljubezen: 
Danes odnos med vama s partnerjem ne bo ravno topel in ljubeč. Vstopili boste v obdobje čustvenih sprememb. Pazite, da ne boste padli pregloboko. Pustite partnerju, da je ob vas in vam pomaga čez to težko obdobje. Samski boste danes razočarani sami nad seboj, saj nikakor ne boste zbrali poguma, da bi pristopili k neki osebi.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

ŠKORPIJON

Splošno: 

Danes boste premalo samozavestni. Poglejte na stvari tudi z druge strani in bodite ponosni na svoja dejanja ter na to, kaj vse ste v življenju že dosegli. Ko se pojavijo težave, ste pogosto preveč nervozni. Glejte na stvari bolj realno, v nasprotnem primeru boste imeli na delovnem mestu težave.

Ljubezen: 
Samski boste danes potrebovali družbo prijateljev. Čas bo pravi, da priredite zasebno zabavo in se sprostite v družbi tistih, s katerimi se počutite dobro. Zvezde vam bodo dokaj naklonjene, zato se zna zgoditi, da bo v družbi nekdo, ki vas bo očaral. Vezani boste dan najbrž preživeli v objemu partnerja. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno: 

Ko bo delovni čas za vami, poskrbite za malce sprostitve. V krogu družine boste igrali vlogo mirovnika. Običajno imate čas za njih le ob koncih tedna, danes pa nadoknadite vse zamujene trenutke in izkoristite prosti čas. To vam bo uspevalo tudi zahvaljujoč dobremu telesnemu in psihičnemu počutju. 

Ljubezen: 
Samski boste danes želeli biti v središču pozornosti, da bi vas lahko vsi opazili. Pazite, da ne boste preveč izstopali, saj bi lahko na tak način izgubili precej oboževalcev. Napolnili se boste z novo energijo. Vezani nocoj prevzemite pobudo in partnerju predlagajte nekaj novega in drznega. 

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 5


KOZOROG

Splošno: 

Danes boste težili k miru in harmoniji v družini. Zna pa se zgoditi, da bo to stanje nekdo podrl. Nikar se ne pustite zmesti in poskrbite, da boste notranje pomirjeni, da se ne boste spuščali v spore. Bodite pozorni na zdravje, danes se bodo lahko pojavile posledice vašega nezdravega življenja. 

Ljubezen: 
Samski, oseba, s katero ste se pred kratkim zbližali, se bo danes lahko začela umikati. Ne vsiljujte se, saj vam to ne bi nič pomagalo. Pustite ji dihati, v vaše življenje se bo vrnila, ko bo rešila svoje težave. Vse, kar boste lahko storili, bo, da ji boste ponudili pomoč. Vezani boste danes s partnerjem razmišljali, kaj bo vajin naslednji korak.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

VODNAR

Splošno: 

Danes boste sposobni predvideti stvari veliko vnaprej. Vaša intuicija bo na tako visoki ravni, da se bodo ljudje k vam zatekali po nasvete in odgovore. Izkoristite to za reševanje težav, ki so se vam nabrale, delujte v smeri zastavljenih ciljev. Zvečer boste utrujeni, zato si privoščite zgodnejši odhod v posteljo.

Ljubezen: 
Samske bo danes neka oseba tako privlačila, da se boste še komajda zadrževali. Vaš edini cilj bo kratka avantura ali vsaj zabava za eno noč. Vezani boste danes presenečeni nad obnašanjem vaših prijateljev in partnerja. Bodite bolj fleksibilni in odprtih misli ter se enostavno prepustite toku dogajanja.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

RIBI

Splošno: 

Za danes imate točno izdelan načrt, a ga iz nekega neznanega razloga ne boste uspeli izvesti. Na delovnem mestu boste zato naleteli na neodobravanje nadrejenih in sodelavcev. Vzemite se v roke. Začnite delovati bolj aktivno in občasno prevzemite tudi vlogo vodje. Tako boste tudi sami bolj zadovoljni.

Ljubezen: 
Samski boste danes s svojim agresivnim in preveč neposrednim pristopom odganjali ljudi od sebe. Vsiljevali jim boste svojo voljo in vsi se bodo umikali. Skušajte se bolj nadzorovati. Vezani boste danes spoznali neko osebo, ki vam bo zmešala glavo. Ne boste se mogli odločiti, ali bi trenutno razmerje končali ali bi se spustili v novo.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 5
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.