Magazin > Horoskop in Numerologija
11948 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 19. novembra 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Prihaja Lunin mrk, ki se bo dotaknil vsega, kar ni sestavljeno v celoto.

Zadeve, ki jih do sedaj niste rešili, lahko privrejo na plano ravno takrat, ko nanje ne boste pripravljeni. Ker ne boste sposobni vsega nadzirati in kontrolirati, vam lahko kakšna zadeva ali priložnost spolzi iz rok. Ne predajajte se obremenilni energiji. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Napredujte počasi in zanesljivo, zjutraj, ko bo luna še v biku, bodite pozorni tudi na najmanjše strahove ali želje. Spoznali boste, da lahko svojemu partnerju zaupate, ko greste skozi svoj strah in bolečino.

BIK
Dokler se ne boste odločili podati konkretnih odgovorov in svojih dvomov na papir, se boste vrteli v zaključenem začaranem krogu brez izhoda. Lunin mrk vas bo obremenil.

DVOJČKA
Začutili boste potrebo po sprostitvi in umiritvi, saj se bodo energije Luninega mrka prepletale na vseh področjih. Materialne želje bodo navidezno poniknile, poglobili se boste vase.

RAK
Nova življenjska perspektiva bo kljub Luninemu mrku zelo dobro vplivala na vaše poslovno delovanje, ki je bilo pravi kaos. Manj se boste usmerjali za dosežki, lažje jih boste dosegali.

LEV
Danes boste sprejeli kompromis, vendar z njim ne boste popolnoma zadovoljni, saj bo le nekakšen izhod v stiski. Če boste v težavah, lahko pričakujete pomoč osebe, od katere ste to najmanj pričakovali.

DEVICA
Finančno bo v današnjem dnevu, ko prihaja Lunin mrk, napeto. Če ste v kratkem izvedli določen nakup in pri tem vzeli posojilo, se pripravite na polno odrekanj, ki bodo negativno vplivala tudi na druge.

TEHTNICA
Poslovne obveznosti boste zaradi Luninega mrka postavili nekoliko na stran, vendar se ne bojte, saj boste vse nadoknadili. Z uspešnimi koraki boste kos vsemu, kar se dogaja.

ŠKORPIJON
Nepričakovane priložnosti bodo prišle skozi različne poslovne ponudbe in preko ljudi, ki vas bodo usmerili na pot razvoja in napredka na vseh nivojih. Zelo pomemben vidik premika naprej pa je, da spustite zavoro.

STRELEC
Raziskati boste želeli svojo preteklost, zato, da boste odkrili svoje vzorce in vedenja, ki niso več v skladu z vami, da bi se lahko premaknili naprej in spremenili svoj potek prihodnosti.

KOZOROG
Razmišljanje o čustveni trdnosti zaradi Luninega mrka ne bo obrodilo sadov, saj boste v stalni pripravljenosti na ljubezenske pustolovščine, ki se bodo kmalu približale v vaše življenje. 

VODNAR
Ne razkrivajte svojih načrtov vsakomur, da vam kdo ne bo škodil s svojim pametovanjem. V službi bo vznemirljivo, saj bo zaradi Luninega Mrka vse skupaj precej napeto.

RIBI
Zaradi Mrka boste krmarili bolj nesigurno, želeli boste prevladovati in težko boste obdržali primerno mero takta. Rezultat tega bo neučinkovitost, lahko tudi prekinitev sodelovanja.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.