Magazin > Horoskop in Numerologija
3181 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 19. oktobra 2018

astrologija, horoskopi
Dvojčka, pazljivo!

OVEN
Splošno:

Danes vam odsvetujemo hitenje, saj boste sicer lahko pozabili na kakšno pomembno stvar. Previdni bodite tako v partnerstvu kot na delovnem mestu. Ne delajte iz muhe slona. Če vam kaj ni všeč, to sprva razčistite pri sebi. V nasprotnem primeru pričakujte konflikte in zaplete. Pazite na finančno stanje! Zdravje: danes se bo lahko pojavil glavobol.

Ljubezen:
Odnos z nekom bo zagotovo pred preizkušnjo. Čakajo vas težave in nesoglasja, zlasti v partnerskem odnosu. Moški pričakujte čustven nemir. Samski premislite, ali ob sebi res želite takega človeka. Ženske boste od partnerja zahtevale veliko. Premislite, ali ste morda prezahtevne. Imejte realna pričakovanja. 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Danes se bo za vas odprlo novo poglavje. Čutili boste pozitivno energijo, vitalnost in srečo. Pri delu boste dopoldne čutili raztresenost, a popoldne bo ta minila. Kljub temu boste polni zagona, zato lahko pričakujete uspeh. Na čustvenem področju lahko danes pričakujete spore z najbližjimi. Poskušajte se vsaj malce zadržati. 

Ljubezen:
Samski boste stremeli k obnovitvi odnosa z ljubljeno osebo. Še vedno čutite strast in zagon, zato le pogumno. Vezani boste čutili, kako vas ljubezen ovira. Potrebujete umik in prostor zase. Morda vas partner ne bo razumel, zato bodite previdni. Med vama se bodo kmalu porodili novi občutki.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Na delovnem mestu bodite izjemno previdni, da se ne boste zapletli v konflikt, saj ga nato ne bi znali rešiti. Bodite nepristranski. Pričakujete lahko težave pri sporazumevanju s sodelavci, zato v smislu odnosov današnji dan ne bo najboljši. Namig: vaša inteligenca bo danes rešila težave pri delu. 

Ljubezen:
Samski se veselite prihajajočega obdobja. V vaše življenje bo vstopil nekdo nadvse pomemben, ki bo spremenil vaš pogled na svet. Vezanim svetujemo, naj v ljubezensko življenje vnesejo več pestrosti in dejavnosti. Obstali ste na določeni točki, zato obstaja nevarnost stagniranja. Ženske v odnos vložite več, moški pa se vprašajte, zakaj čutite pritisk v razmerju.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Danes bo za vas prav poseben dan. Občutki sreče bodo kljub utapljanju v delu nepopisni. Izjemno vam bo naklonjeno finančno področje, na katerem lahko pričakujete prilive, ki vam bodo polepšali dan. Pomislite tudi na telesno odpornost; posvetiti ji morate več časa. Brzdajte svoj značaj! 

Ljubezen
Pričakujte drastične spremembe. Svetujemo vam, da vezani ohranite mirno kri in ne sprejemate hitrih odločitev, saj bi se lahko ušteli. V naslednjih dneh bo imel dialog zagotovo zelo velik pomen. Samski pa ste si ustvarili v glavi neke predstave, zato je čas, da stopite na realna tla.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4


LEV
Splošno:

Vse pozitivne misli vam bodo koristile. Čas je, da začutite pozitivnost. Tako kot boste mislili, tako se vam bo godilo. Ne pretiravajte z delom! Zarišite mejo med zasebnim in poklicnim življenjem. Tudi bližnji vas potrebujejo! Premalokrat si vzamete čas zase. Storite to danes! Zdravje: ne mislite, da ste nepremagljivi. 

Ljubezen:
Danes boste morda malce osamljeni. Predvsem nežnejši spol si bo želel več partnerjeve naklonjenosti. Kmalu boste postali središče njegove pozornosti, zato ne skrbite. Dobra volja ga bo navdušila, slaba le odbila. Samski bodite izjemno previdni, da se ne boste zapletli z nekom, ki bi vas le prizadel.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 2

DEVICA
Splošno:

Pred vami je srečen dan, sploh na področju dela. V službi lahko pričakujete napredovanje, kar se bo pozneje odražalo tudi pri finančnih prilivih. Razmišljali boste o potovanju ali krajšem izletu. Oddih bi vam v tem trenutku res koristil. Premalokrat si vzamete čas zase. Zdravje: ne mislite, da ste nepremagljivi.

Ljubezen:
Ne hitite z burnimi čustvi. Vezanim se bo zdelo, da se odnos ne premakne naprej, toda partner morda potrebuje več časa; ne silite ga v premike. Počakajte še malo. Nežnejši spol bo iskal težave tam, kjer jih ni. Premislite pri sebi. So zapleti zares potrebni? Sami pri sebi razčistite, v kaj verjamete, in zaupajte partnerju. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Finančno stanje se je izboljšalo, zato boste nagnjeni k zapravljanju denarja. Vseeno previdno, da ne boste spet zašli na stare tire! Pazite na zdravje, ki je v tem času nekoliko občutljivejše kot sicer. Obstaja nevarnost izgube energije, kar bi lahko vplivalo na manjšo delovno storilnost. 

Ljubezen:
Danes boste načrtovali skupen podvig s partnerjem. Razmišljali boste o skupnem potovanju, morda celo o skupnem poslovnem sodelovanju. Vez med vama se bo tako okrepila. Pazite le na pritisk. Samski boste navdušeni nad novo možnostjo, ki se bo pojavila na čustvenem področju. Ne silite s spremembami. Pustite, da se stvari odvijajo počasi.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 2

ŠKORPIJON
Splošno:

Dan bo minil zelo, morda celo pretirano dejavno. Delali boste pod stresom, saj boste lovili roke. Ste mar edini zaposleni v vašem podjetju? Umirite se! Zavedajte se, da je čas temperaturnih sprememb, zato se oblecite temu primerno. V nasprotnem primeru bi lahko hitro zboleli. Ta trenutek si preprosto ne smete privoščiti nove bolezni.

Ljubezen:
Moški boste čutili, kako priljubljeni ste pri ženskem spolu. Vezanim bo boljša polovica izkazovala vso ljubezen, samski pa lahko pričakujete zanimanje več ljudi. Če ste navdušeni nad svojo prijateljico, si ne delajte utvar. Predstavnice nežnejšega spola boste zelo zadržane. Samskim priporočamo analizo preteklosti, saj še vedno ne morete naprej. Sreča je dosegljiva!

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 2

STRELEC
Splošno:

Vaša energija in zagon bosta pozitivno vplivala na delo. Opravili boste vse, kar vam bodo nadrejeni naložili. Poleg tega boste priča veselim novicam, ki bodo prinesle pozitivne preobrate za prijatelja ali družinskega člana. Veselite se tega! Glede dela razmišljajte konstruktivno. Če ste si zastavili neki cilj, ne pozabite na predanost. Ljubezen: odlično.

Ljubezen:
Danes boste zares zmedeni. Tisti, ki ste samski, pričakujte veliko mero neodločnosti in razdvojenosti. Morda se boste odločali med dvema osebama. Vsekakor naj vas lepe besede in obljube ne premamijo. Vezani boste dvomili v odnos. Moški boste čutili, da se vaša partnerica ne trudi dovolj za vas. Zaupajte ji, kako se počutite, saj zagotovo potrebujete spremembo.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:

Napeti boste morali vse moči, ki jih premorete. Če ste si zadali napredovanje pri delu, boste morali določene stvari žrtvovati. Danes vas čakajo prve spremembe, zato se nanje pripravite. Pričakujete jih na delovnem mestu. Ne tarnajte in ne izražajte nezadovoljstva pred nadrejenimi. Čas je, da pokažete malo več strasti do dela. 

Ljubezen:
Samski boste obnovili odnos z nekom, ki je bil od vas do zdaj oddaljen. Prihodnost je mogoča. Vezani, ki si želite poroke in družine, ste na dobri poti. Trenutno si želite sprememb. Zaradi tega niste mirni in srečni, temveč ste osamljeni in se počutite oddaljene od partnerja. Namig partnerju vam priporočamo še danes. Izboljšanje je na poti.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 2

VODNAR
Splošno:

Danes boste čutili mir in harmonijo, ki ste ju že močno pogrešali. Vzemite si čas zase in se posvetite dejavnostim, ki so vam blizu. Ob tem pazite na svoje zdravje, poskrbite za dobro počutje. Pri financah pa le bodite malce previdnejši, sicer se bodo lahko pojavili nepričakovani zapleti. 

Ljubezen:
Bodite previdni. Nekdo se bo zanimal za vašega partnerja, zaradi česar boste izjemno ljubosumni. Ne odzovite se burno, saj bi položaj samo še poslabšali. Zaupanje v vajin odnos bo danes nujno. Ženske boste morale v ljubezni pokazati veliko potrpežljivosti; to velja tako za samske kot za vezane. Kdor čaka, dočaka! 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 2

RIBI
Splošno:

Izkoristite srečo, ki je trenutno na vaši strani. Če igrate igre na srečo, bo danes povečana možnost za dobitek. Tudi planeti bodo na vaši strani. Delo boste opravili izvrstno, zato lahko pričakujete pohvalo. Tako vi kot vaši nadrejeni boste zadovoljni s končnim rezultatom. Pazite na svoj značaj in eksplozivnost, da ne boste povzročili sporov med sodelavci. Naredite več za odnose pri delu!

Ljubezen:
Ženske boste danes in v prihajajočih dneh partnerju izkazovale ogromno ljubezni. Čutile boste, da ste povsem predane vajinemu odnosu. Pozorne bodite na njegov odziv, saj bo ta bolj ali manj pasiven. Zaradi preobremenjenosti ne bo opazil vašega truda. Vezani predstavniki moškega spola pričakujte ogromno harmonije in razumevanja. Samski: naj vas izkušnje ne obremenjujejo!

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.