Magazin > Horoskop in Numerologija
3290 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 2. avgusta 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
Takšne energije vas bodo obdajale v petek.

OVEN
Splošno: 

Sprostili boste določene blokade, ki vas že dalj časa omejujejo. Vendar pa vam bo to vzelo precej energije, zato se boste čez dan pomikali počasi in utrujeno. Pokažite malce več življenja, saj se boste teh blokad tako rešili veliko hitreje in čas bo za nove cilje ter načrte. To pa vsekakor potrebujete.

Ljubezen
Vezanim ne bo treba v družbo, da bi se imeli lepo. Skupaj s partnerjem si omislita popoldansko rekreacijo, ki se lahko zaključi pod prho ali v kopeli. Večer pa brez slabe vesti preživita skupaj na domačem kavču. Samski boste prišli do zaključka, da so vaše misli največja ovira pred ciljem, saj vam preprečujejo, da bi videli širšo sliko. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

BIK
Splošno: 

Danes vam bo pri neki stvari na pomoč priskočila oseba, ki vam veliko pomeni in zaradi tega boste še kako dobre volje. Videli boste, da le ne gre tako hitro obupati, saj se stvari lahko spremenijo iz danes na jutri. Tudi večer bo za vas minil v znamenju dobre volje. Preživeli ga boste v krogu družine.

Ljubezen
Samski boste privlačili nasprotni spol kot magnet in uživali boste v središču pozornosti. Obeta se vam vroča avantura, a pazite, da ne boste prijatelju porušili ljubezenskih načrtov. Vezani boste zgladili spore s partnerjem. Čas je že bil, da nehata pogrevati določene zadeve iz preteklosti in vsaj nekaj dni uživata v tem, kar vama ponuja sedanjost.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno: 

Dan boste začeli zelo optimistično, a se bo nadaljeval bolj žalostno, saj se boste nalezli prijateljeve slabe volje. Zvečer si boste zopet dovolili začutiti optimizem in vsaj za trenutek se boste nehali ubadati s prihodnostjo. Večer bo minil v znamenju novih načrtov. Sklenili boste tudi novo poznanstvo!

Ljubezen
Samski dobro veste, da med vami in neko osebo že dalj časa obstaja neka prepreka. Danes poskušajte ta zid med vama podreti. Z vso pravico lahko pričakujete novo ljubezensko romanco. Vezani pa boste okoli partnerja danes hodili po prstih, vsaj dokler se ne bo sprijaznil s spremembo.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

RAK
Splošno: 

Poskušajte danes ostati mirni. Če bo potrebno, se ugriznite v jezik. V teh dneh previdno ravnajte tudi z denarjem; včasih ste malce preveč radodarni do drugih in do sebe. Še posebej danes se izognite večjim izdatkom in naložbam. Vsakič premislite, če neko stvar res potrebujete.

Ljubezen
Priložnost, ki ste jo imeli samski že za izgubljeno, se bo danes ponovno pojavila. Zelo verjetno boste zajahali ogromen val pozitivne energije, zato se dobro držite! Vezani se boste danes posvetili kuhanju. To bo čudovita priložnost, da izrazite svojo osebnost in partnerju pokažete, koliko vam pomeni.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4

LEV
Splošno: 

Za vas se bo največ dogajalo na poslovnem področju. Bili boste izredno dobro pripravljeni, zagnani in zaželeli si boste novih dogodivščin. Razmislite o dodatni izobrazbi oziroma prekvalifikaciji. Družili se boste s prijatelji, bili boste izredno srečni in priljubljeni. To bo odličen dan! 

Ljubezen
Samski imate pred seboj idealen dan za sklepanje novih čustvenih razmerij in za spogledovanje. Pri slednjem bodite previdni, da se ne bo vnelo preveč src. Vezani pa boste danes precej vodljivi. Ne dopustite, da bi vam drugi vsiljevali svojo voljo! Večer preživite v krogu družine.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno: 

Razmišljali boste o naslednjem koraku, intuicija pa vas bo vodila k pravilni odločitvi. Če čutite, da je prav, kar počnete, potem se na dajte motiti. Zaželeli si boste drugačne družbe od dosedanje, kar pa bo lahko povzročilo nekaj težav. Kar pogumno naredite korak naprej, nova poznanstva vam bodo koristila.

Ljubezen
Vezani boste danes navdušeni. Dan boste začeli polni energije. Partnerja boste uspeli prepričati z lepimi besedami in ponovno bo plesal po vaše. Samski boste nocoj preživeli nekaj strastnih trenutkov v objemu neznane osebe, ki pa ne bodo trajali dolgo in ne bodo obetali nič resnega.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno: 
Današnji dan bo lahko zelo obetaven, če se boste le malce potrudili. Ustavite se, se zamislite in naredite preobrat v načinu komuniciranja z drugimi ljudmi. Dajte tudi drugim priložnost, da izrazijo svoje misli. Skupaj boste bolj uspešni. Zaželeli si boste ponovnega srečanja z neko zelo podjetno osebo.

Ljubezen
Vezani boste začutili, da bo prišlo na ljubezenskem področju do večjih sprememb, če se ne boste zavzeli za odnos. Zadeve spravite v red, dokler je še čas. Samski pa boste danes doživeli nekaj, kar vam bo dalo misliti. Izkoristite ponujeno priložnost, saj se ne bo nikoli več ponovila.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno: 

Danes boste tako zaposleni sami s seboj, da vam bo za druge preprosto zmanjkalo časa. Jutri tega nikar ne ponovite! Nekoga boste pustili na cedilu, svoje potrebe boste postavili v ospredje – malce sebično, a iskreno opravičilo bo zadostovalo. Resno razmislite o tem, koliko vam te oseba sploh pomeni. 

Ljubezen
Samski od dneva veliko pričakujete, a žal se bodo vaši načrti popolnoma spremenili. Poskusite se za en dan prepustiti naključjem. Vezanim bo dan zelo naklonjen, zato ga izkoristite v polni meri. Pogovori, ki sta jih s partnerjem prelagala, bodo danes končno dobili svoj epilog.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno: 
Končno se vam obetajo prave priložnosti na poslovnem področju. Oseba, ki vam že dalj časa pomaga, vam bo prav danes dala namig – ne spreglejte ga! Izkoristite dan za reševanje težav. Vaša odločitev bo vsekakor dobra, le ne dovolite, da bi drugi vplivali nanjo. Bodite odločni!

Ljubezen
Samski boste doživeli nekaj hitrih sprememb. Občutili jih boste kot oviranje pri lastnih prizadevanjih. Zmenek, za katerega ste nocoj dogovorjeni, pa ne bo potekal po vaših načrtih. Vezani se boste spraševali, ali je razmerje, v katerem ste, res to, kar ste na začetku od njega pričakovali. 

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno: 

Na poslovnem področju boste doživeli pomemben preobrat, ki bo posledica vaših preteklih odločitev. Če ste vse do sedaj dvomili v njihovo pravilnost, boste zdaj končno vedeli, da ste ravnali pravilno. Vaš pogled bo usmerjen v prihodnost, pogumno pa boste delali prve korake.  

Ljubezen
Vezani se pripravite na morebitne zaplete s partnerjem. Mogoče ne bo šlo vse po načrtih, saj boste delovali preveč impulzivno in boste prehitro reagirali. Če boste želeli doseči zastavljeni cilj, se boste morali pošteno potruditi. Samski pa počakajte na boljše čase, ko boste dobili veliko več in boljših priložnosti.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno: 

Znašli ste se v obdobju, ko se nikakor ne morete pohvaliti z napredkom in dobro voljo. Tudi danes boste samo slabe volje ali pa boste pričakovali neko rešitev, ki je ne bo od nikjer. Že kmalu se bodo razmere zelo izboljšale, tako da lahko že sedaj razmišljate o novih dolgoročnih načrtih.

Ljubezen
Samski boste danes trpeli zaradi izgubljenih iluzij v ljubezni, trpela pa bo tudi vaša samopodoba. Ko boste najmanj pričakovali, vas bo nekdo presenetil. Prepustite se toku. Vezani pa boste danes sami sebe prepričevali, da ste srečni, čeprav vam slabe izkušnje kažejo prav nasprotno. Počakajte, minilo bo.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2

RIBI
Splošno: 

Poguma in iznajdljivosti vam ne bo primanjkovalo. Nobena delovna obveznost vam ne bo prezahtevna, vendar se še ne boste mogli pohvaliti s kakšnimi večjimi finančnimi prihranki. Spremenili boste tudi neke načrte, ki so povezani s skupnim življenjem ali podpisom pogodbe. 

Ljubezen
Vezane bo partner že zjutraj spravil v slabo voljo. Večer boste zaradi jutranjega prepira preživeli sami. Tudi pred samskimi ni najbolj obetaven dan, saj ste prekinili prijateljstvo, ki vam je v zadnjem času veliko pomenilo. Bodite hvaležni, da ni trajalo dlje, saj bi s to osebo težko sklenili kompromis.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.