Magazin > Horoskop in Numerologija
8340 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 2. decembra 2022

astrologija Profimedia
Bistveno bo, da ostanete mirni, ohranite svoje misli pozitivne in poiščete vodstvo, ko se počutite ujeti.

Uporabite svoje sposobnosti in se pogumno premaknite svoji usodi naproti. Prihajata sproščenost in ustvarjalnost, ki vam bosta omogočili prodor naprej. Dogajalo se bo tudi na področju čustev, kjer boste iskreni, spontani in prijazni. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Z energijo lune v vašem znamenju prihaja pozitiven in hkrati nenavaden preobrat. Zaman vas je skrbelo, kako se bo nekaj pomembnega rešilo, saj sledijo potrditve. 

BIK
Končno se bodo z luno v ovnu vse zadeve, ki so vas skrbele, uredile hitreje, kot ste sploh pričakovali. Posvetite nekaj časa in energije razmisleku, povezanemu s finančnim stanjem v prihodnosti.

DVOJČKA
Poslovne zadeve vas lahko presenetijo, saj tako drastičnih novic niste pričakovali. Previdno izberite trenutek za pogovor z nadrejenimi in sodelavci, saj bo v zraku napeta energija.

RAK
Zaradi zagnanosti, ki jo prebuja luna v ovnu, boste napačno ocenili svoje zmožnosti. Še se lahko rešite iz situacije, zato se nikar prehitro in užaljeni ne umikajte v ozadje. 

LEV
Kljub temu da vas bodo določeni predstavniki ves čas vznemirjali s svojim obnašanjem, se ne obremenjujte preveč. Z nekom boste hitro zgladili nesporazum, brez odvečnih pripomb. 

DEVICA
Ko boste z nekom, ki vas nikakor ne razume spregovorili, bo vse skupaj morda zvenelo pregrobo. Ravno zato boste naredili manjši korak nazaj pri zadevi, ki je sicer ključnega pomena. 

TEHTNICA
Ne morete se sprijazniti z določenimi dejstvi v domačem krogu, saj vas spremlja občutek, da se nenehno ponavljajo iste težave. Pogovorite se s tisto osebo, ki je najbolj vključena v vsa skupaj.

ŠKORPIJON
Luna v ovnu vas vodi k temu, da boste postorili vse, s čimer ste še pred kratkim nejevoljno odlašali. Ne bodite presenečeni, če se bo vse skupaj razvilo hitreje, kot ste predvidevali. 

STRELEC
Na trenutke boste kljub ugodni energiji lune v ovnu neupravičeno pesimistični. Kljub temu se ne predajte zasanjanosti, raje ostanite budni, posebno glede pomembnih podatkov. 

KOZOROG
Že večkrat ste spoznali, da je prvi občutek pravi, zato se ne obremenjujte, če vas bo kdo želel usmeriti na drugačno pot. Na področju čustev se bo prepletala želja po iskrenem pogovoru.

VODNAR
V ljubezni boste negotovi, zato vas lahko rešijo le konkretna dejstva. Varčujte z energijo do trenutka, ko boste prepričani, kaj je tisto, kar si dejansko na področju čustev želite. 

RIBI
Če boste trmasto vztrajali pri svojem, vas energija lune v ovnu ne bo nagradila, ampak vas bo pahnila v še večje nezadovoljstvo. Pozanimajte se čim prej okoli vseh podrobnosti.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.