Magazin > Horoskop in Numerologija
5299 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 2. junija 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Karkoli boste počeli, boste prišli do spoznanja, da je dan bolj barvit, če imate nekakšen ustvarjalni izhod, zato bo iskanje načinov, kako se izraziti ključna naloga.

Na področju ljubezni boste iskali načine, da ohranite strast in prebudite skrite želje. Pomembno bo, da vzpostavite odnose z ljudmi, ki vas bodo zasipali z naklonjenostjo. Uživali boste v igri in spontanosti ter se zlahka razumeli tudi z bolj kompleksnimi posamezniki. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Z vedrim obrazom se boste srečali z radovednimi in poželjivimi pogledi. Težko pa boste zaradi dvomljive energije, ki jo prebuja luna v škorpijonu, precenili, komu lahko zaupate, zato skrivnosti varujte.

BIK 
Soočili se boste s finančnimi težavami, kljub temu pa pravega zadovoljstva ne boste zaznavali, saj bo vse skupaj le kratkoročno. V mislih se bodo vrtele zadeve, ki pa so povezane tudi  prihodnostjo.

DVOJČKA 
Najboljše rezultate lahko na poslovnem ali finančnem področju, kjer se prebujata vztrajnost in iznajdljivost. Sodelavci vam stojijo trdno ob strani, kar vas bo v notranjosti ves čas pomirjalo.

RAK 
Aktivni, flegmatični in zbadljivi se boste na vseh področjih delovanja težko zbrali. Ne iščite novih priložnosti drugje, saj vas v bistvu že obdajajo, le prebuditi in opaziti bi jih morali. 

LEV 
Tudi najbolj zoprni opravki ne bodo predstavljali obremenitve, ampak napredovanje. Sproščeni se boste podali tja, kjer se veliko dogaja in poskušali iz vsake situacije potegniti najboljše. 

DEVICA 
Pogled bo na področju dela in denarja usmerjen v prihodnost, zato boste na vsak način iskali možnosti dodatnega zaslužka, ki bi vam lahko olajšale življenje. Hrepeneli boste po materialnih dobrinah.

TEHTNICA 
Naklonjeni boste ljubezni, novim poznanstvom in vsem namigom, s katerimi se boste srečali na poti do pomembnega spoznanja. Še vedno imate čas, da pokličete osebo, s katero je veliko nedorečenega.

ŠKORPIJON 
Ker se boste predolgo odločali, bodo sodelavci opazili, da ste nezaupljivi in nepremišljeni. Strah vas bo, da se ne bi zaradi napačne odločitve pojavilo nepričakovano sesutje jasno zastavljenih ciljev. 

STRELEC 
Energija lune v škorpijonu vas opozarja, da vse pomembne ter zasebne stvari raje obdržite zase, da ne boste na koncu razočarani. Dajte času čas in bodite predvsem bolj potrpežljivi.

KOZOROG  
Posvetite se predvsem korakom na poslovnem področju, saj boste neodločni. Na uho vam bodo preko znancev prišle zanimive novice, ki vas bodo najprej šokirale, vendar hkrati tudi nasmejale.

VODNAR 
Naredite tam, kjer vas spremlja občutek da ste nemočni korak v smeri povečane samozavesti. Avanture vam ne bodo kaj preveč ležale, bolj vam bo pomembno, da ste vključeni v nekaj resnega.

RIBI 
Usmerite se, da se boste boljše počutili v manjše nakupe in sproščen klepet z nekom, ki ga že dlje časa niste videli. Še bolj boste v odnosih zvesti, zanesljivi in stabilni, kot ste bili do sedaj.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.