Magazin > Horoskop in Numerologija
3244 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 2. novembra

horoskop
Za koga bo današnji dan srečen?

OVEN

Splošno: 

Navdušeni boste nad dogajanjem, še posebej v službi. Tu se vam obeta kar nekaj sprememb, razveselile pa vas bodo še posebej vse tiste, na katere ste dolgo čakali. Odprla se vam bodo tudi neka vrata, vendar kar ne boste zmogli zbrati poguma, da bi stopili skoznje. Zaupajte in verjemite vase.
Ljubezen: 
Vezani poskusite dan izkoristiti za pomembne pogovore s partnerjem, ki naj zajemajo tudi materialno plat vajinega razmerja. Če bosta odlašala, bo z vsakim dnem težje. Samski se boste na delovnem mestu seznanili z nekom, ki bo poskrbel, da se bodo metuljčki v vašem trebuhu prebudili. Zberite pogum in ga po službi povabite na pijačo.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

BIK

Splošno: 

Danes lahko pričakujete prijetno presenečenje, ki se bo zgodilo na zasebnem ali pa službenem področju. To vas bo močno razveselilo, še bolj polni optimizma pa boste zrli v prihodnost. Pazite pa se naivnosti, ki bo lahko prišla do izraza na finančnem področju. Tu si ne smete privoščiti napak.

Ljubezen: 
Vezanim bo dan minil brez večjih posebnosti, medsebojni in partnerski odnosi pa se bodo po nekaj napornih dnevih končno malo umirili. Samske bo danes ob pogledu na privlačno osebo stiskalo v želodcu, oblivala vas bo vročica in šibila se vam bodo kolena. Poskrbite za to, da tudi ta neznanec ob vas ne bo ostal ravnodušen!

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

DVOJČKA

Splošno: 

Morda vas bo nekdo na vsak način želel spraviti v posel, o katerem pa ne veste prav veliko. Ravno zaradi tega pazite, kaj boste počeli, saj bo najbolj na udaru vaš denar. Če boste nepremišljeni, se ne bo dobro končalo. Raje si vzemite dovolj časa za temeljit premislek.

Ljubezen: 
Vezani boste danes potrebovali veliko energije, če boste želeli harmoničen odnos iz preteklih dni prenesti tudi v današnjega. Nocojšnji večer »začinite« z romantično večerjo v dvoje. Tisti, ki svojo sorodno dušo še iščete, se danes zaupajte osebi, do katere že dalj časa čutite nekakšno pripadnost. Večer bo zelo primeren za nove začetke. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5


RAK

Splošno: 

Pred vami je odličen dan, poln zadovoljstva. Vse, kar se bo zgodilo, vas bo spravilo v dobro voljo, polni navdušenja in optimizma pa boste zrli tudi v prihodnost. Ker je za vami naporen teden, pa le poskrbite, da boste jutri končno lahko vse spustili iz rok in uživali v pozornostih najdražjih.

Ljubezen: 
Vezani boste danes doživeli nekaj srečnih preobratov v zadnjem trenutku, zato boste začeli verjeti, da ste res rojeni pod srečno zvezdo. Ne morete se pritoževati nad presenečenji, ki vam jih pripravlja življenje. Tudi samski boste kar žareli od pozitivne energije. Bodite veseli in odprti za spoznavanje novih ljudi. Le pogumno!

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV

Splošno:
 
Danes boste ustvarjalni, zaradi česar boste v službi želi uspeh. Morda vam bo celo uspelo nekaj, s čimer ste se ukvarjali že dolgo časa, pa vam do zdaj ni šlo najbolje od rok. Želi boste pozitivne rezultate svojega dela in se veselili novih izzivov. Luknje v partnerstvu se bodo zmanjšale.

Ljubezen: 
Čeprav ste bili še ne dolgo nazaj mnenja, da sta si s partnerjem zelo različna in niti malo več naklonjena, boste danes preživeli nekaj prav prijetnih trenutkov v njegovi družbi. Tudi za samske bo dan zelo ugoden, večer pa bo družaben in primeren za spoznavanje novih ljudi. Če vam bo nekdo res všeč, pristopite k njemu in ne zamudite priložnosti.

Ljubezen    4
Služba    6
Zdravje    6

DEVICA

Splošno:
 
Danes boste v službi prodorni, saj vam bodo uspele tudi stvari, ki vam sicer ne ležijo ali pa ste se jih celo bali. Pogumni boste, kar bo kaj hitro pokazalo pozitivne rezultate. Morda boste celo dojeli, da se z voljo in pozitivnim pristopom da narediti marsikaj. Več pozornosti pa namenite zasebnemu področju.

Ljubezen:
Samski boste danes že na vse zgodaj zjutraj polni načrtov za prihodnost. Današnji dan bo nasploh zelo primeren za spogledovanje in zapeljevanje, prepustite se toku. S partnerjem bosta že od jutra dobro shajala. Pred seboj imate vezani tudi zelo romantičen večer, zato ga poskusite kar se da dobro izkoristiti.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravj: 6


TEHTNICA

Splošno: 

Danes bodo vaša doživetja nadvse intenzivna, še posebej na čustvenem področju. S partnerjem bosta začutila močno vez in zdelo se vam bo, da vaju nič ne more razdvojiti. Deloma boste imeli prav, vendar pa boste morali v prihodnosti za dobro zvezo storiti še veliko več kot doslej. Potrudite se.

Ljubezen: 
Pri vezanih danes ne bo nesporazumov, tudi razpoke, ki so v vezi nastale v minulih nekaj dneh, se bodo danes zacelile. Izkoristite nocojšnji večer in utrdite odnos s svojim najdražjim! Samski se boste nocoj želeli le zabavati. Ko se bo noč že prevešala v dan, boste spoznali svojo sorodno dušo. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON

Splošno:
 
Nenehno boste nekaj spraševali, s čimer ne bo prav nič narobe. To je najboljši in najhitrejši način za učenje novih stvari. Na delovnem mestu boste poželi spoštovanje, saj vam bodo sodelavci iskreno privoščili uspeh. Prvič po dolgem času v vašem kolektivu ne bo prisotna nevoščljivost.

Ljubezen: 
Vezani boste veliko razmišljali o tem, kaj vam manjka in kaj bi bilo dobro spremeniti, da bi bili tudi vi lahko povsem srečni v trenutnem razmerju. Vaše misli bodo bistre. Samski danes ne trošite svoje moči po nepotrebnem in pozornost raje usmerite na pomembne zadeve. Izkoristite ponujeno priložnost, nocojšnji večer bo lahko nepozaben. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC

Splošno: 

Nikar ne poskušajte nekomu ukazovati, saj bi bili na koncu vi sami tisti, ki bi morali izpolnjevati ukaze. Nikomur se vam ni potrebno podrejati, saj ima vsak pravico, da svoje lastno življenje živi, kot želi. Potrebo po dominantnosti raje pretvorite v energijo, ki jo potrebujete na delovnem mestu.

Ljubezen: 
Vezani boste danes lahko okrepili svojo ljubezensko zvezo, vendar boste morali tudi malce tvegati. Priznajte svoje napake. Medtem imate samski pred seboj nekoliko bolj naporen dan. Vaše razpoloženje bo nihalo, za kar boste seveda krivili vse druge, le sebe ne. Nocoj si vzemite čas za razmislek o tem, ali niso morda vaši cilji nedosegljivi.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5


KOZOROG

Splošno: 

Danes utegnete biti kar nekoliko domišljavi, zaradi česar boste s težavo sprejemali kompromise in dogovore. Že na delovnem mestu se boste zapletli v prepire, nesoglasja pa se bodo nadaljevala tudi v družinskem krogu. Nujno potrebujete spremembo ali pa daljši oddih. 

Ljubezen: 
Vezani boste zaradi čustvenih izpadov popolnoma izčrpani in zmedeni. Partnerju ne dopustite več, da vam vsiljuje svojo voljo, tudi vi imate lahko kdaj zadnjo besedo. Samski boste dan začeli megleno in utrujeno. Že dalj časa vas muči nespečnost, ki je sinoči dosegla svoj vrhunec. Nocoj pojdite na zabavo in uničite še zadnje atome moči. 

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

VODNAR

Splošno: 

Današnji dan bo poskrbel za določene spremembe. V zasebnosti boste bolj topli kot običajno, na delovnem mestu pa boste nadvse ustvarjalni in prodorni. Vaše ideje bodo žele slavo, pazite pa, da si jih ne bi prisvojil še kdo drug. Jasno in odločno stojte za vsem, kar boste danes počeli.

Ljubezen: 
Samski boste danes poskrbeli za boljše razpoloženje vseh, na katere ste navezani. Če obstaja oseba, zaradi katere vam srce bije hitreje, jo nocoj pokličite in povabite ven. Vezani boste začutili, da se v vašem razmerju nekaj dogaja, kar pa vam ne bo najbolj všeč. Pri iskanju rešitev dajte prednost razumu.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

RIBI

Splošno:
 
Pred vami je dan, ko boste uporabili še vaše zadnje atome moči. Veste, da se vam prej ali slej obeta oddih, zato se boste neprimerno lažje lotili vseh obveznosti, ki vam jih bodo naložili. Če se boste zares izkazali, se vam morda obetajo tudi neke nadvse pozitivne spremembe.

Ljubezen: 
Vezani boste končno uskladili intuicijo in razum do popolnosti ter prišli do zaključka, da ste zadovoljni s svojim življenjem. Spoznali boste, da je vaš partner obenem tudi vaš najboljši prijatelj. Samski boste veliko raziskovali in eksperimentirali. Danes boste bolj kot običajno odprti za spoznavanje novih ljudi in novih stvari.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.