Magazin > Horoskop in Numerologija
11142 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 20. avgusta 2021

astrologija, horoskopi
Z vplivom konjunkcije med Luno in Plutonom pričakujte pametne rešitve, silovite odločitve, po drugi strani pa preveč nemirno in nervozno delovanje.

Ogrožen bo ego, še posebej pri rojenih v ognjenih znamenjih. Borili se boste za pravico, tudi če to pomeni, da boste šli malce preko svojih meja. Simpatični pogledi vas bodo spravili v dobro voljo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Delovne obveznosti vam bodo šle v dopoldnevu, ko bo luna še v kozorogu, zelo dobro od rok. V ljubezni bo na vidiku nekaj manjših nejasnosti, ki pa vas naj ne obremenijo preveč, saj bodo le trenutne.

BIK
Čeprav boste kipeli od energije in boste prepričani, da boste cilj dosegli brez večjih problemov, bo situacija v drugi polovici dneva, ko bo luna v znamenju vodnarja, na žalost, popolnoma drugačna. 

DVOJČKA
Končno boste zelo uspešni. Pazite le, da ne boste pretiravali s hvalo, saj bi se v tem primeru lahko soočili s trdim padcem na tla. Naredite nekaj, da vas bodo ponovno bolj spoštovali.

RAK
Govorili boste bolj malo in s svojim dejanji pokazali lastno avtoriteto. Na delovnem mestu boste morali biti bolj prožni, zato nikar ne pozabite prisluhniti intuiciji, ki vam sporoča, kam se usmeriti.

LEV
Prihaja manjši strah, ki ne bo in ne bo želel potihniti, kar vas bo spravljalo ob živce. Na koncu se boste prestrašili in kljub temu, da določeno stvar obvladate, ne boste naredili odločilnega koraka.

DEVICA
Luna v vodnarju prinaša možnosti ter upanje, ki vam bo osvetlilo pravo pot. V primeru, da ste še samski se lahko zaljubite, vezani pa boste imeli občutek, da se v razmerju zelo težko prilagajate.

TEHTNICA
Začetek dneva bo z energijo lune v kozorogu težek, saj se bodo načrti spreminjali tik pred zdajci, pa ne zato, ker bi tako želeli. Zmotil vas bo vpliv nekoga drugega, drage osebe ali pa nekoga iz okolice. 

ŠKORPIJON
Ne obtožujte se za stvari, ki jih do sedaj niste storili. S pomočjo lune v znamenju vodnarja boste v zasebnosti pokazali ogromno potrpljenja in moči, na trenutke boste imeli občutek, da ste se znašli na preizkušnji.

STRELEC
Odločili se boste in se pogumno podali novim dogodivščinam naproti in to bo za vas pomemben korak. Premiki in pozitivne spremembe bodo na delovnem mestu osvežile trenutno situacijo.

KOZOROG
Na področju kariere bo vladala odločnost in previdnost tokrat nikakor ne bo odveč. Izrazili se boste lahko spontano in naredili korak naprej. Pesto in intenzivno bo tudi na področju ljubezni.

VODNAR
Ne zganjajte panike zaradi ovir, ki se bodo nanizale danes. Manj, kot jih boste napihovali, manj ljudi jih bo sploh opazilo in lažje boste se boste spoprijeli z vsem skupaj kar se dogaja.

RIBI
Odločili se boste in raziskali nekaj, kar obuja spomine na vašo preteklost. Prihajajo ljudje, ki vas bodo opogumili ter spomnili na nekaj, kar ste mislili da je že za vami. Sprostite svoje misli.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.