Magazin > Horoskop in Numerologija
8163 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 20. decembra

astrologija, horoskop Profimedia
Ovni, danes vas bo spremljala sreča!

OVEN

Splošno: 

Danes vas bo spremljala sreča, zato boste zelo uspešni. Bodite odprti in pripravljeni na kompromise ter dogovore vseh vrst. Presenetili boste sami sebe, kaj šele ostale. Spoznali boste, da v življenju premalokrat tvegate. Vrata so vam odprta! Bodite pozorni na zdravje.

Ljubezen: 
Samski boste danes prekipevali od kreativnosti, ki vam bo pomagala ugotoviti, kako se nekih stvari lotiti drugače in na bolj razburljiv način. Ob vsem tem boste spoznali še osebo, ki vam bo zelo hitro prirasla k srcu. Vezane čaka zelo pomemben pogovor, ki ga že dalj časa prelagate. Soočite se z njim, tudi partner vam bo pomagal. Stal vam bo ob strani.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 4

BIK

Splošno: 

Skromnost je vrlina, ki je vredna posebnega spoštovanja, zato naj vas ne prevzame požrešnost, saj veste, da vam materialno zadovoljstvo ne more prinesti resnične sreče. Če pa se vam zdi, da vas je odneslo na stran pot, danes temeljito razmislite, kaj vam v življenju veliko pomeni in kaj ne.

Ljubezen: 
Samske bo iz tira spravilo dejstvo, da vam nekdo ne odgovarja na vaše klice. Ko boste že mislili, da to ne pelje nikamor, vas bo ta oseba nepričakovano presenetila. Vezani boste že popoldan nekoliko nestrpni, večer pa vam bo prinesel tudi hude prepire s partnerjem. Pazite na svoje besede!

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno: 

Danes boste preživeli dan, v katerem bo v ospredju ljubezen. Vezani se boste s partnerjem sporazumevali na način, katerega do sedaj niste poznali. To bo v vas povzročilo pravo poplavo sreče. Samskim pa se obeta neko novo poznanstvo. Pazite se le naivnosti, da ne boste na koncu ostali sami s strtim srcem.

Ljubezen: 
Vezani lahko pričakujete večje spremembe v odnosih. Občutili boste tudi željo po nadziranju in obvladovanju teh odnosov, a vas bo partner še v pravem času zaustavil. Samski se boste že zjutraj zapletli z nekom, ki ga sploh ne poznate dobro. Pazite, da ne bo preveč očitno, da sta si všeč.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6


RAK

Splošno: 

Danes se bo prav vse vrtelo okoli ljubezni. Vezani boste brezskrbno uživali v objemu partnerja, samski pa si boste zaželeli avantur in nasploh dogodivščin vseh vrst. Na današnji dan boste lahko izrazili prav vse občutke in čustva, zato izkoristite priložnost. 

Ljubezen: 
Samski pomislite, kdo je tisti, ki vam nudi največ opore in mu namenite malo več pozornosti. Vezani boste dan začeli sijajno, s partnerjem pa se bosta krasno ujela. Dopolnjevala se bosta tudi tekom dneva. Ugotovili boste, da je vajina zveza resnično na pravi poti.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV

Splošno: 

Obrnite nov list v svojem življenju in začnite novo poglavje. Otresite se prepričanj in vzorcev, ki vam ne pomagajo več, ampak vas le še omejujejo. Težko jih je prepoznati, zato opazujte, kaj vas osrečuje in kaj ne. Marsikaj boste razbrali, če boste le pozorni. Zdravje se bo izboljševalo.

Ljubezen: 
Vezani boste danes presenečeni nad partnerjevo pozornostjo, saj vas bo po dolgem času spet povabil na romantično večerjo. Samski pripadniki tega znamenja pa se nikar ne ustrašite hitrega razvoja nekih dogodkov in ob vsem tem hitenju ne spreglejte osebe, ki že dalj časa ne odlepi oči od vas. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno: 

Nekdo vam bo sporočil neko novico, a mu kar ne boste verjeli. O tem se prepričajte na lastne oči, nikar ne bodite naivni. Ljudje namreč govorijo marsikaj. Skušajte se vzdržati opravljanja, da ne bi imeli kasneje zaradi tega nepotrebnih težav. Za pomoč zaprosite prijatelja.

Ljubezen: 
Današnji dan bo pravšnji za napredek na ljubezenskem področju. Če samski že dalj časa razmišljate o tem, da bi nekoga povabili na zmenek, to danes nedvomno tudi storite. Če boste le čakali, se ne bo prav nič spremenilo. Vezani boste začutili neverjetno potrebo po zabavi.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6


TEHTNICA

Splošno: 

Začutili boste posebno energijo, ki bo omogočila, da boste danes cilje hitro dosegli. Ugodno bo za napore vseh vrst, ki zahtevajo vztrajnost in predanost. Dan bo izredno naporen, vendar boste prav hitro želi sadove. Stisnite zobe in potrpite, saj se vam bo obrestovalo. Samski imejte oči na pecljih.

Ljubezen: 
Samski boste verjetno prav danes spoznali prijetno osebo, ki bo spremenila vaše življenje. Imejte oči na pecljih, da ne boste spregledali zapeljivih pogledov, ki jih boste deležni. Vezani pripadniki tega znamenja boste v današnjem dnevu zadovoljili svojo radovednost. Neka novica, ki vam jo bo partner končno razkril, vas bo razveselila.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno: 

Vaša čustva bodo danes malenkost manj uravnotežena kot običajno. Ne boste točno vedeli, česa si v življenju pravzaprav želite, kar bo še posebej prizadelo vašega partnerja. Težave bodo le prehodne narave, zato nikar ne delajte iz muhe slona. Večer bo primeren za ljubezen.

Ljubezen: 
Vezane čaka zelo pester dan. S partnerjem se boste končno lahko pogovorili, tudi prisluhnil vam bo. Seveda ne pričakujte, da bosta zlahka sklenila kompromis. Samski se boste kljub temu, da je sredina tedna, zvečer odpravili ven, saj vas bo nekdo zvabil s prav posebno energijo.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno: 

Za svoje bližnje bi naredili čisto vse, kar boste prav kmalu lahko tudi dokazali. Zaščitniški boste, na trenutke mogoče že kar preveč. Nedvomno vas bodo na to opozorili. Na poslovnem področju se izpostavite, saj bo tako delo hitreje steklo. V ljubezni se pripravite na nekaj nepredvidljivega. 

Ljubezen: 
Tisti, ki ste v razmerju, boste danes polni energije, česar se bo še posebno razveselil vaš partner. Pred vama je nepozaben večer. Razpoloženje samskih bo na današnji dan nihalo iz ure v uro. Morda boste pripravljeni prisluhniti neki osebi, katere mnenje običajno raje preslišite. Ugotovili boste, da pametno razmišlja.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6


KOZOROG

Splošno: 

Spustili se boste v neke vrste merjenja moči, a boste na koncu poraženi. Rezultat si boste močno gnali k srcu in naklepali boste celo nekakšno maščevanje. Premislite, v kaj se nameravate spustiti, saj utegnete povzročiti pravo zmedo. Sprejmite dejstvo, da ne morete biti vedno zmagovalci. Vezani se posvetite partnerju.

Ljubezen: 
Samski boste danes ignorirali zunanji svet, kar ne bo imelo prav pozitivnega učinka na vas same. Že proti večeru boste zelo pogrešali družbo, zato se boste skoraj zagotovo odpravili ven. Vezani še ne boste našli skupne poti s partnerjem. Vseeno se boste dobro počutili, saj bosta kljub prepirom ohranila medsebojno spoštovanje.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno: 

Danes bo na dan prišel vaš pustolovski duh. Na vseh področjih si boste zaželeli sprememb in dogodivščin. Popolnoma prav je, da odkrivate nove stvari, saj boste na tak način spoznali, kaj si v resnici želite. Obetajo se vam priložnosti za spremembe. Pustite se presenetiti in odpravite zavore.

Ljubezen: 
Tisti, ki niste v razmerju, boste današnji dan preživeli v prijetni družbi prijateljev ali sodelavcev. Morda boste v svoj krog sprejeli tudi osebo, ki vam bo spremenila pogled na svet. Vezani boste nekoliko bolj nemirni od samskih. Že zjutraj se boste s partnerjem zapletli v prepir, ki se bo stopnjeval vse do večera.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6

RIBI

Splošno: 

Današnji dan bo nadvse ugoden za vsakršne poslovne in druge dogovore. Če se pripravljate na organizacijo nekega pomembnega dogodka, se danes lotite načrtovanja. Z ljudmi boste lažje sklepali dogovore kot običajno, zato te priložnosti nikar ne zavrzite. Samski bodite bolj pazljivi kot običajno.
 

Ljubezen: 
Samski zaupajte kritičnemu mnenju neke osebe, ki pozna vaša čustva in vam hoče dobro. Pomagala vam bo, da boste lažje videli dejansko sliko in razumeli, kako blizu ste svojemu cilju. Pred vezanimi je prav zanimiv večer, le da ga boste za razliko od samskih kolegov preživeli bolj umirjeno.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.