Magazin > Horoskop in Numerologija
6043 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 20.maja 2022

horoskop, astrologija Profimedia
Konjunkcija med Luno in Plutonom ustvarja tako globoke občutke, da vas lahko preplavijo.

Osebna interakcija ali dogodek lahko sproži spomin ali čustva, ki so globoko zakopana v podzavesti. Pričakujte težave z osredotočanjem. Sanje, vizije, psihični vtisi ali intuitivni uvidi lahko močno vplivajo na razpoloženje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Počutje se bo tekom dne izboljšalo in presenečeni boste, kaj vse lahko sedaj spremenite. Nekomu od bližnjih pokažite, kaj si želite in kam ste dolgoročno namenjeni. 

BIK
Pred vami je dan občutljivega delovanja. Ne ozirajte se preveč na to, da vas nekdo neprestano kritizira, ker je stvar samo v zavisti. Tehtanje bo trajalo nekoliko dlje kot običajno.

DVOJČKA
Ne počnite ničesar, dokler ne boste popolnoma prepričani vase in v svoje sposobnosti. Ni vam treba prehitevati in potem razmišljati kaj storiti. Popoldne, ko luna preide v vodnarja lahko obnovite stik z osebo, ki vas bo poiskala.

RAK
Želeli boste delovati po strogo določenem vrstnem redu, vendar bodo okoliščine nekoliko drugačne. Za boljše rezultate se bo treba bolj intenzivno pozanimati ter prilagoditi.

LEV
Zadovoljstvo se prepleta že nekaj časa, vsekakor pa je pred vami še nekaj izzivov, ki so potrebni na poti k boljši poziciji. Navdušeni boste nad tem, da lahko spontano  izrazite svoje mnenje.

DEVICA 
Ne izgubljajte energije za nepomembne zadeve. Pretiravanje bi vas drago stalo, tako v poslovnih kot v ljubezenskih odnosih.  Popoldne, ko bo luna v vodnarju, boste bolj zadovoljni s sabo.

TEHTNICA
Z nekom se ne moreta razumeti in kmalu boste nehali poskušati, saj ste razočarani nad hladnimi odzivi, ki samo še slabšajo vaše počutje. Raje se nasmehnite simpatični neznani osebi.

ŠKORPIJON
Nikar popoldne, ko se luna seli v vodnarja, ne vztrajate glede stvari, ki jih ne morete končati. V praznem upanju, da bo vse drugače, se lahko vse skupaj samo še bolj zaplete, zato ukrepajte.

STRELEC
Slaba volja se stopnjuje in ne morete se izogniti občutku, da se nekdo ne odziva, tako kot bi si želeli. Prihaja tudi občutek, da ste morda celo odveč, zato se usmerite v direkten pogovor in vse skupaj razčistite. 

KOZOROG 
Občutljiva ter nejasna čustva bodo vedno bolj nevarna. Bodite pozorni na vsako podrobnost, da pomembnih signalov ne spregledate. Znali boste poskrbeti zase!

VODNAR
Na področju dela se dogaja nekaj nenavadnega, na kar bi morali bolj vplivati. Sodelavci bodo tisti, ki bodo nadaljevali v svoji smeri, zato se tudi vi držite zastavljenega ritma in mu sledite.

RIBI
Vse se dogaja prehitro za vaš okus, nekdo vas bo silil v spontano odločitve, kar pa vam prinaša nervozne odzive, ki jih poskusite nekoliko brzdati. Ne boste dovolj zbrani, da bi prisluhnili.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.