Magazin > Horoskop in Numerologija
10838 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 20. marca 2020

astrologija
To napovedujejo astrologi.

OVEN
Splošno: 

Danes boste trmasti kot že dolgo ne. Na delovnem mestu boste želeli uspeti, zato boste pripravljeni iti celo preko trupel. V službi boste lahko zato danes ostali dlje. Ne pretiravajte, da ne boste povsem izčrpali svoje telo. Zavedajte se, da so pred vami še novi izzivi. Zdravje: odpravite svojo živčnost!

Ljubezen
Današnji dan vam v ljubezenskem pogledu ne bo pisan na kožo. Vezani boste zanemarjali svojega partnerja, zato lahko posledično pričakujete prepire. Nežnejši spol bo moral biti danes previdnejši pri svojem vedenju. Čas je, da prenehate od partnerja zahtevati nemogoče. Sprejmite ga takega, kot je.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 2

BIK
Splošno: 

Danes boste zelo dobre volje. Žareli boste od sreče, saj vam bo šlo na delovnem mestu vse dobro od rok. Zdelo se vam bo, da boste kos vsem delovnim izzivom. Pokazali boste svojo ambicioznost. Bravo! Pri vsem tem pa ne smete pozabiti na svoje zdravje, saj vas to lahko pusti na cedilu. 

Ljubezen
Danes boste izkazali dovolj pozornosti svojemu partnerju. Predvsem ženske predstavnice boste hrepenele po dotikih in objemih. Partner bo presrečen, ko bo ugotovil, kako zelo ste ga pogrešali čez dan. Vezani boste poskrbeli, da se bo partnerka ob vas počutila najboljše in najlepše. Kovali jo boste v zvezde. Ohranite trezno mejo, saj bo drugače mislila, da je vse zgolj šala.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno: 

Danes boste malce zasanjani. Zdelo se vam bo, da si ne želite v službo in da vas delo, ki ga opravljate, ne veseli. Ne bojte se. Vse, kar potrebujete, je le malo motivacije in videli boste, da lahko na celotno situacijo pogledate iz povsem drugega zornega kota. V odnosih boste danes blesteli, zato izkoristite popoldan za prijeten klepet s prijatelji. 

Ljubezen
V ljubezni boste dopoldan malce pikri. Zdelo se bo, da ste vstali z levo nogo. Kmalu boste ugotovili, da ste ravnali napak in da ni prav, da prenašate slabo voljo na svojega partnerja. Opravičilo bo koristno, zato premislite. Samski boste navdušeni nad druženjem s prijatelji. Danes si boste vzeli čas zanje, saj ste jih v zadnjih dneh zanemarjali. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4


RAK
Splošno: 

Danes boste začutili moč. Še včeraj ste bili zasanjani in ste čutili, da vam primanjkuje delovne vneme. Danes temu ne bo tako, saj boste navdušeni nad vzdušjem pri delu. Zdelo se vam bo, da boste lahko opravili vsako delovno obveznost brez večjih težav. Optimistično mišljenje vas bo pripeljalo daleč. Bravo! Zdravje: pazite na pljučna obolenja. 

Ljubezen
V ljubezenskih okvirih boste želeli začiniti svoje življenje. Mnogi vezani boste zato danes iskali napake tam, kjer jih ni. Danes boste začutili željo po dogajanju, zato vam mirno partnersko življenje zagotovo ne bo pisano na kožo. Samski boste nagnjeni k spogledovanju, zato prav danes za vas obstaja možnost novih poznanstev. Veselite se je. 

Ljubezen: 4
Služba; 5
Zdravje: 4

LEV
Splošno: 

Danes si privoščite dovolj počitka, saj drugače pozabljate nase. Predvsem nežnejši spol bo tudi danes podvržen spremembam pri delu in napornemu delu, zato pazite, da ne boste zanemarili svojih primarnih potreb. Pazite na to, da boste zaužili nekaj toplega in ne iščite več izgovorov. Ne izpustite odmora med delovnim časom, saj bi lahko to kasneje obžalovali. 

Ljubezen
Vezani boste najsrečnejši, ko se boste vrnili v objem svojega partnerja. Naporen delovnik vam bo lajšala misel na ljubezen, ki jo boste danes začutili na prav poseben način. Predstavnice nežnejšega spola boste hrepenele po partnerju, zato ga boste razveselile s svojo pozornostjo. Moški pa boste partnerki pripravili presenečenje. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 2

DEVICA
Splošno: 

Čutili boste, da vam bo dan res pisan na kožo. Že dolgo se niste počutili tako živo in energično. Sreča na delovnem mestu in v ljubezni vam bo odprla nova obzorja in nove poti. Navdušeni boste nad življenjem. Danes vas bo nekdo od sodelavcev presenetil s prijetno pohvalo in poklonom, ki vam bo pričaral občutek posebnosti. Bravo! 

 Ljubezen
Samski boste tudi danes žareli v vsej svoji lepoti. Zdelo se vam bo, da se nasprotni spol lepi na vas. Poglede mnogih boste čutili na sebi. Uživajte v pozornosti in se nasmehnite. Smeh je pol zdravja. Vezani boste danes neznansko uživali v družbi partnerja. Med vama bo posebna vez, zato jo cenite in negujte. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5


TEHTNICA
Splošno: 

Danes boste pokazali svojo odločnost in delavnost. Zdelo se vam bo, da morate dokončati vse delovne obveznosti, saj vam bo v nasprotnem primeru zmanjkalo časa. Umirite se in ne pretiravajte. Morda se bodo dopoldan pojavile manjše ovire, ki jih boste brez večjih težav premagali, zato le pogumno naprej. Zdravje: pazite na dihala! 

Ljubezen
V ljubezni boste danes na svoj račun prišli predvsem samski. Oseba, ki vam je zelo všeč, bo danes vzpostavila z vami stik, kar vas bo zares prijetno presenetilo. Zvezde svetijo na vašo pot in prinašajo za vas pozitivno energijo, zato brez skrbi. Zagotovo vas bo današnji dan presenetil. Vezani boste zadovoljni s svojim partnerjem. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno: 

Pričakujete lahko naporen dan. Zdelo se vam bo, da vam delo ne dopusti niti minute prostega časa, toda v resnici boste krivi sami. Nadzorujte se sami in si privoščite krajše odmore, ki vam bodo povrnili moči. Ne mislite, da ste vsemogočni. Zdravje: ne pozabite piti veliko tekočine, saj se bo drugače lahko pojavila težava z dehidracijo telesa. Bodite izredno previdni! 

Ljubezen
V ljubezni boste čutili, da v vaše partnerstvo vstopa ogromno rutine. Če čutite, da vaš partnerski odnos ni več razburljiv, skušajte vanj vnesti pestrost in raznolikost. Potrudite se in videli boste, da vaše razmerje lahko ponovno oživi. Samski boste premišljevali o osebi, ki pa ji ne morete zaupati. Sledite svoji intuiciji, saj vas ta ne opozarja zaman. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

STRELEC
Splošno: 

Pred vami je izredno deloven dan. Tudi danes boste obtičali na delovnem mestu skorajda do teme. Vsekakor niste edini, zato ne bodite tako strogi do sebe. Porazdelite delo tudi med sodelavce. Posvetite se najbližjim, ki hrepenijo po vaši pozornosti. Prijazne besede bodo spremenile vzdušje doma. Poskusite! 

Ljubezen
Danes boste samski še vedno malce zaskrbljeni zaradi čustev in ljubezni. Vezani boste spoznali, da ste v zadnjem času ravnali napak, zato se boste opravičili partnerju. Pomembno bo, da boste pometli pred svojim pragom. V večernih urah se predajte ljubezni. Izkažite partnerju čustva, saj ste nanj v zadnjih dneh povsem pozabili. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno: 

Danes se ne boste počutili najbolje. Čutili boste, da se vas loteva virusno obolenje, saj bolečina v sklepih ne bo mimo. V mišicah boste lahko mnogi prav danes čutili bolečine. Če čutite, da ste izčrpani, ostanite doma. V ospredje postavite svoje počutje in šele nato delo. Videli boste, da vam bo telo hvaležno. 

Ljubezen
Samski ste še vedno navdušeni nad osebo, ki ste jo spoznali pred kratkim. Danes boste oklevali in čakali, da bo ona z vami vzpostavila stik, toda ne čakajte predlogo. Čas je, da tudi vi naredite korak naprej, drugače boste lahko zamudili enkratno priložnost. Vezani ne bodite tako ponosni. Prepustite se svojim občutkom, saj vas ti ne bodo pustili na cedilu.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 1

VODNAR
Splošno: 

Tudi danes boste čutili preobremenitev. Zdelo se vam bo, da imate dela čez glavo in da si ne morete privoščiti niti minute odmora. Prav je, da si ga vzamete, saj vam bo v nasprotnem primeru padala koncentracija, kar pa bi lahko posledično privedlo do težav. Zdravje: paziti morate na svojo prebavo in na to, kakšno hrano uživate. 

Ljubezen
Samski boste danes opazovani. Čutili boste, da nekdo ne more odmakniti pogleda z vas. Občutek bo čuden, toda v vsakem primeru bo ta pozornost le plus za vašo samozavest. Vezani boste čutili, da je vaše razmerje dolgočasno in da vas utesnjuje. Ukrepajte. Peljite partnerja na posebno mesto!

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 2

RIBI
Splošno: 

Danes boste utrujeni. Zbudili se boste neprespani in izmučeni. Morda je čas, da se vprašate, zakaj odhajate v posteljo tako pozno. Privoščite si več spanca in videli boste, da bo že jutri bolje. Na delovnem mestu boste danes malce nemotivirani. Motivirajte se sami in se posvetite delu. Videli boste, da vam delovni čas lahko mine zelo hitro.

Ljubezen
Vezani boste danes navdušeni nad partnerjevim ravnanjem. Ker boste utrujeni in nespočiti, se bo ta potrudil za vas, zato ga boste ljubili še bolj, čeprav mislite, da je to že nemogoče. Samski boste danes oživeli vez s posebno osebo iz preteklosti. Pazite na to, kako daleč se boste spustili. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 2


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.