Magazin > Horoskop in Numerologija
9980 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 20. novembra 2020

horoskop, astrologija Profimedia
Vodnarji, pazite na čustva.

OVEN
Splošno:

Ne dovolite, da bi nekdo v vas prebudil željo po poslovnem rivalstvu. Dobro premislite o svojih slabostih in prednostih pri poslovnem dialogu. Ostanite realni. Ne glede na to, da boste delovali zelo skrivnostno, vam vseeno ne bo uspelo prikriti osnovnega razpoloženja in stvari, ki jih že dolgo hranite v sebi.

Ljubezen:
Imeli boste občutek, da se v vašem ljubezenskem življenju soočate s prehodno krizo. Partner vam bo dal vedeti, da v kratkem pričakuje dogovor. Poskušali boste rešiti notranje dileme in dvome, zato boste negotovi. Zdelo se vam bo, da vaš partner nima dovolj razumevanja za vaše potrebe, zato bodo pogosti spori vplivali tudi na vaše razpoloženje.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Pomembno vam bo pustiti dober vtis na okolico in zaradi tega boste občasno pretiravali pri svojih zamislih in projektih. K sreči boste dobili želeno podporo, kajti nekdo ob strani bo zelo navdušen nad vašo celotno pojavo. Sprejmite to igro in se dokažite. Poleg tega boste v izvrstni psiho-fizični kondiciji, kar se bo pokazalo tudi pri vašem delu.

Ljubezen:
V občasnih naletih navdiha boste delovali zelo vzneseno, vodili boste aktivno družabno življenje. Pogosto se boste znašli v položaju, ko boste lahko pridobili nove in nepričakovane ljubezenske stike. Vaše zanimanje za določeno osebo ne bo trajno, kajti ne boste se želeli ponovno vezati in si izmišljati raznih izgovorov, s katerimi bi opravičili svoje razpoloženje in vedenje.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno:

Delovali boste zelo dinamično in duhovito. Zaradi tega vam bo nekdo pošiljal iskrene poglede in komplimente. Poslovne izzive boste zlahka pretočili v uspeh, kar bo pustilo tudi dober vtis na sodelavce in nadrejene. Občasno boste perfekcionist, ki bo držal vse pod nadzorom in budnim očesom. Ne bi vam škodilo, če bi se malo sprostili.

Ljubezen:
Dobili boste sijajno priložnost in lahko boste uresničili svoje ljubezenske želje ter vzpostavili harmonijo v skupnem življenju. Vaš ljubezenski pristop bo na partnerja deloval zelo izzivalno in spodbudno. Slišali boste veliko pozitivnih komentarjev glede videza in vedenja, godila vam bo čustvena naklonjenost in pozornost.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6


RAK
Splošno:

Znašli se boste pred novim izzivom. Spraševali se boste, ali se nekdo igra z vašim zaupanjem ali pa je enostavno prišlo do nesporazuma, ki ga bo treba sprejeti kot minljivo fazo. Kakorkoli že, nikar ne tvegajte ali eksperimentirajte preveč. Drugi pač ne gledajo enako na zamisli, ki se vam zdijo zelo zanimive.

Ljubezen:
Sprostite se, kajti ne bo vam uspelo pridobiti pozornosti simpatije ali ljubljene osebe, niti s pomočjo raznih trikov. Zmotili se boste pri svoji oceni, toda vse boste lahko še pravočasno popravili. S svojim vedenjem boste naredili napačen vtis na bližnjo osebo. Ne morete pričakovati čudežev, če se še sami ne pripravite dovolj dobro.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Angažirani boste na različnih straneh, toda vse ima svojo mejo vzdržljivosti in možnosti. Svojo energijo izkoristite bolj racionalno, kajti vaša prizadevanja bodo imela pozitivne učinke samo pod določenimi pogoji in v skladu z osebnimi sposobnostmi. Občasno boste imeli prevelike zahteve, ki jih niti sami ne boste mogli uresničiti. Vzemite si premor.

Ljubezen:
Pričakovali boste več čustvenega razumevanja s strani partnerja. Trenutno vaša čustvena negotovost izhaja iz prevelikih želja, ki jih ne uspete usmeriti v želeno smer. Testirali boste naklonjenost določene osebe, pri tem pa se boste preveč zanašali na subjektivna merila. Ne bodite nepotrpežljivi in nepravični do bližnje osebe.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Primanjkovalo vam bo diplomatskih besed in taktičnosti pri srečanjih s sodelavci. Nezavedno boste odkrivali več podrobnosti in malenkosti, kot bo to potrebno. Pazite, da vas ne bo nekdo okrivil za neuspeh. Zdelo se vam bo, da se zaman trudite. Dobro bi bilo, da bi malo bolj nadzirali svojo kritično žilico, ki bo te dni zelo poudarjena.

Ljubezen:
Vezani rajši sprejmite partnerjevo zamisel, kot pa da bi povzročili nove ljubosumne izpade. Izogibanje resnici vedno predstavlja napačno izbiro. Samski posvetite več pozornosti osebi, ki vas opazuje z zaljubljenim pogledom in toplim nasmehom na ustih. Načrtujte novo ljubezensko dogodivščino. Privoščite si malenkosti, ki bodo izboljšale vaše razpoloženje.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Pretiravali boste pri svojih ambicioznih načrtih in želji, da bi se dokazali pred drugimi. Izgubili boste naklonjenost pomembnih oseb. Pričakujete lahko ostre komentarje in negativne kritike. Ne dopustite, da bi vas kdo prisili v hitro in nepremišljeno odločanje. Nesporazumi, ki vas že dolgo preganjajo, niso tako malenkostni in nepomembni, kot se vam zdi.

Ljubezen:
V ljubezni se boste vedli, kakor da je vse mogoče in dostopno, še posebej če boste dovolj pogumni in navdihnjeni, da boste izrazili vse svoje intimne namere. Na koncu boste vseeno naredili tisto, kar čutite v srcu. Želeli si boste izboljšati svoj ljubezenski in intimni položaj. V kolikor boste naleteli na dobro priložnost, je ne izpustite iz rok.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Dobro boste ocenili možnosti in priložnosti na poslovnem trgu. Sposobni boste tudi delovati zelo sugestivno na svojo okolico. Z dobro premišljenimi in izbranimi besedami boste lahko na svoje sodelavce naredili večji vtis kot pa s poudarjeno in strogo intonacijo. Dobro boste razpoloženi, zato se boste lahko lotili tudi zahtevnejših izzivov.

Ljubezen:
Prehajali boste iz ene faze razpoloženja v drugo, toda jasno boste izrazili večjo potrebo po bližini, zaupanju in čustveni naklonjenosti. Občasno boste negotovi, partner vas bo vztrajno nagovarjal k sprejetju nove rešitve. Toda primanjkovalo vam bo dobre volje in odločnosti. Ni vam všeč, kadar kdo nad vami izvaja psihološki pritisk.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno:

V primeru, da se boste znašli v neprijetnem položaju, nikar vztrajno ne ponavljajte napačne zgodbe. Včasih je težko priznati osebni poraz, še posebej če obstaja oseba, ki bi v takšnem položaju lahko zmagala. Vseeno priznajte svoje napake, da si vsaj olajšate vest. Posledice navsezadnje ne bodo nič kaj grozne.

Ljubezen:
Imeli boste občutek, da vam je vse dovoljeno in na dosegu roke. Pričakujte vzburjenje in nove dogodke na ljubezenskem področju, kar bo delovalo zelo izzivalno, a prijetno. Z lahkoto se boste prepuščali navdihu, strastem in občutkom, ki jih v vas prebuja vaša ljubljena oseba. Uresničili boste svoje namere in odpravili dosedanje ovire med vama.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:
Začutili boste potrebo po vzpostavljanju novega reda v svoji rutini, toda to boste počeli na popolnoma zgrešen način. Sodelavci bodo imeli drugačno predstavo o skupnih interesih in ne bodo razumeli vseh vaših zamisli. Potrebno bo vložiti več energije z vaše strani. Spodbudil vas bo prijeten sprehod ali pa dobra telovadba. Uživajte v gibanju.

Ljubezen:
Okoli sebe boste širili dobro energijo, čeprav ste drugače zelo zahtevni. V čustvenem zanosu se vam bo zdelo, da je mogoče vse uresničiti, toda v resnici se v vašem ljubezenskem življenju neprestano izmenjujejo hladni in topli toni. Ne bodite preveč provokativni, kajti vaš partner si zagotovo zasluži več pozornosti in naklonjenosti.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Ne glede na določene prepričljive zgodbice in velike obljube boste opazili, da se stvari vseeno premikajo v napačno smer. Postali boste razdraženi, ko boste spoznali, da nekdo ogroža vaše pravice in interese. Čim prej poiščite nove in bolj učinkovite rešitve. Izogibajte se ostrim dvobojem in javnim razpravam. Ohranite prisebnost.

Ljubezen:
Zelo boste privlačni in navdihnjeni za novo čustveno vlogo, ljubezensko romanco ali strastno zvezo. Novi dogodki bodo prinesli tudi prijeten nemir. Pod vplivom močnih čustev boste pogosto menjali razpoloženje in odločitve. Toda val novih čustev bo predstavljal pot do skupne sreče. Osrečite svojega partnerja in občutili boste vzajemno naklonjenost.

Ljubezen: 6
Služba: 2
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Zaskrbljeni boste zaradi določenih besed in imeli boste tudi dober razlog za to. Ohranite svoje poslovno-finančne interese, odločite se za drugačne metode. Ne precenjujte niti svoje zvitosti. Motila vas bo pretirana evforija ljudi v vaši bližnji okolici. Kljub temu poskrbite za svoje razpoloženje in se jim pridružite.

Ljubezen:
Nekdo poseben bo danes v vas prebujal čarobne misli in plimo toplih čustev. Poskušali boste ohranjati ravnovesje med mislimi in čustvi, kar bo v misli na določeno osebo nemogoče. Majhna zadovoljstva bodo predstavljala pot k veliki sreči, zato se s partnerjem pogovorita in odkrito premislita o skupnih ciljih in načrtih. 

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.