Magazin > Horoskop in Numerologija
4830 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 20. oktober

astrologija
Škorpijoni, danes pazite, da ne boste imeli predolgega jezika!

OVEN

Splošno:
Realnost ni takšna, kot so vam rekli, zato stvari vzemite v svoje roke in sami presodite situacijo. Podrobno analizirajte vse dejavnike, da boste lahko ustvarili kar se da resnično sliko o dogajanju. Pri svojih željah pa bodite zmerni, saj trenutno čas ne bo pravi za njihovo uresničevanje.

Ljubezen:
Vezani boste morda dobili občutek, da je vaše življenje prazno. Zavedati se morate, da se stvari spreminjajo, zato se ne trudite ohranjati stanja takšnega, kot je. Samski pripadniki tega znamenja pa boste že zjutraj zmedeni, saj vas bo presenetil nekdo, ki ga že dolgo niste videli. Od vas bo zahteval popolno pozornost in zbranost.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

BIK

Splošno:
Danes boste polni navdiha, kar boste lahko izkoristili tako na zasebnem kot tudi na službenem področju. Upoštevajte pa tudi intuicijo. Sočutni boste do drugih ljudi, kar bo pripomoglo k boljšemu medsebojnemu razumevanju. Stres in nemir se bosta lahko pojavila v drugi polovici dneva, zato bodite takrat bolj previdni!

Ljubezen:
Vezani poskusite danes poslušati svoj notranji glas in upoštevajte svoje srce, predvsem pa pazite, da ne boste storili kakšne napačne poteze. Samski pa boste določenim ljudem končno postavili meje. S tem se boste osvobodili bremen, vdihnili boste zrak svobode. Nekdo bo očaran nad vašimi pogumnimi dejanji.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno:
Omejili ste svoje finančne izdatke, kar je nadvse pohvalno, saj ste nevarno polzeli proti robu. Skrbi bodo odšle, saj boste odslej z denarjem delali mnogo bolj premišljeno. Danes bo precej vaše pozornosti zahtevalo partnersko področje. Nastale bodo težave, ki jih čim prej odpravite. Le v tem primeru ne bo hujših posledic.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v razmerju, boste tokrat vso pozornost naklonili zvezi. Začutili boste potrebo po zbližanju in to boste še najlažje dosegli z rednim sporazumevanjem s partnerjem. Samske pa bo zajela melanholija, ki vas bo čez dan še bolj potisnila v obup. Zaradi tega nikar ne spremenite načrtov.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

RAK

Splošno:
Nekdo vas čaka, vi pa se obirate še bolj kot običajno. Podvizajte se, da ne boste vsega zamudili. V službi vas čaka nek izziv, nad katerim sprva ne boste navdušeni. Skušajte prebroditi krizo in se osredotočite na vse pozitivno, kar vam lahko prinese. Na življenje glejte z optimizmom!

Ljubezen:
Samski boste danes postavljeni pred izziv na področju medsebojnih odnosov. Poskusite se osredotočiti na trajnejše vidike življenja v dvoje in lažje boste razumeli ostale. Vezani pa boste dan začeli obetavno, a vas bodo določeni dogodki tako presenetili, da boste slabo voljo stresli na partnerja.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

LEV

Splošno:
Polni boste strasti in močnih čustev. Partner vam bo komaj sledil, saj vas bo kar razganjalo od energije. Ne bodite površni in vihravi, stvari se raje lotite eno za drugo, kar še posebno velja za službeno področje. Če ne boste pozorni, boste spregledali pomembne dejavnike.

Ljubezen:
Samski boste kljub vsemu malodušju danes imeli veliko razlogov za smeh, še posebno, ko bo beseda nanesla na ljubezen. Večer boste preživeli v prijetni družbi osebe, ki vam bo ogrela srce. Vezanim pa se obeta prijeten večer v partnerjevi družbi, skupaj se bosta veselila ob obujanju spominov na vajine začetke. Romantika bo na vrhuncu!

Ljubezen: 5
Služba:  4
Zdravje: 6

DEVICA

Splošno:
Znašli se boste v precepu. Vse bo tako zelo mikavno, da se ne boste mogli odločiti. Če vas nič ne bo pritegnilo tako močno, da bi to zgrabili, raje odnehajte. Ko bo prišlo pravo, boste vedeli in takrat bo odločitev preprosta. Zvečer se prepustite razvajanju. Prejeli boste povabilo, nikar ga ne prezrite.

Ljubezen:
Samski že dolgo časa čakate na svojo ljubljeno osebo in nocoj se bo vaša potrpežljivost končno obrestovala. Obstaja namreč možnost, da se boste prav danes zvečer zapletli s svojo sorodno dušo. Vezani pa boste na prvo mesto postavili svoje razmerje. Če ste že dolgo v razmerju, pa se lahko zgodi celo to, da bo govora o poroki.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6

TEHTNICA

Splošno:
Danes se vam bo zdelo, da so obzorja zamegljena. Nikar se ne lotite česa velikega in ne sprejemajte pomembnih odločitev. Raje počakajte, da se bo megla razkadila. Melanholična čustva medtem preženite s poslušanjem glasbe ali ogledom filma. Zvečer vas čaka nek obisk.

Ljubezen:
Samski boste še naprej tiho vztrajali pri neki osebi, ki na žalost sploh ne opazi, da do nje niste povsem ravnodušni. Vezani pripadniki tega znamenja pa boste dan začeli slabo kot že dolgo ne, ob tem pa boste v slabo voljo spravili tudi partnerja. Večer boste zaradi jutranjega prepira preživeli sami, vaš izbranec pa bo odvihral ven.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno:
Danes boste še bolj napadalni kot običajno. Pazite, da ne boste prizadeli nekoga, ki bo danes še posebej občutljiv. Napako bi namreč nato težko popravili. S partnerjem danes ne bosta istega mnenja. Naj vas to ne razjezi, saj vama bo uspelo skleniti kompromis, le potrpežljivi bodite.

Ljubezen:
Samskim bo današnji dan prinesel več priložnosti za ljubezen. Če boste podrli zid okoli vas in odprli svoje srce, se boste lahko celo zaljubili. Vezani pa boste lahko danes končno s čistim srcem pristopili k nekomu, s katerim ste življenjsko povezani. Energije med vama so močnejše kot menite.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno:
Današnji dan vam bo dal nov zagon. Polni boste načrtov in optimističnih pričakovanj glede prihodnosti. Pazite pa se lahkovernosti in prenagljenosti, s katerima bi lahko marsikaj uničili. Še posebej v drugi polovici dneva nadzorujte ostre kritike, ki bodo prihajale iz vaših ust.

Ljubezen:
Vezani boste dan preživeli dokaj mirno. Večer sicer ne bo ravno takšen, kot ste si ga zamislili, saj bo partner do vas zelo hladen. To bo plačilo za vašo ravnodušnost. Tudi pred samskimi ni najbolj obetaven dan, saj ste prekinili prijateljstvo, ki vam je v zadnjem času veliko pomenilo. Bodite hvaležni, da ni trajalo dlje, saj bi se s to osebo lahko na smrt sporekli.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

KOZOROG

Splošno:
Današnji dan vam bo omogočil nenadna odkritja in hiter razvoj dogodkov. Pričakujete lahko prijetna presenečenja, ki vam bodo popestrila dan. Danes vam nikakor ne bo dolgčas. Če posel v zadnjih dneh ni tekel ravno po vaših načrtih, pa vas danes čaka izboljšanje, samo potrpežljivi ostanite.

Ljubezen:
Vezani že nekaj časa čutite pomanjkanje ljubezni, zato si boste danes omislili zanimivo popestritev s svojim partnerjem. Pri samskih pa se bo stanje zdelo popolno. Spoznali boste nekoga, ki vam bo postavljal žgečkljiva vprašanja. Vse skupaj vzemite kot del igre in ga nazaj dražite v isti meri. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

VODNAR

Splošno:
Današnji dan bo ugoden za druženje, zato pokličite prijatelja, ki ga že dolgo niste videli. Nedvomno si imata veliko za povedati. Če boste imeli občutek, da so vsi zaposleni, pa se posvetite negi svojega telesa. Razvajajte se na vse možne načine, privoščite si težko prisluženo sprostitev.

Ljubezen:
Samski bodite pazljivi. Pri osebi, ki vam je že dalj časa všeč, imate dobre možnosti, a bi se ta lahko zaradi vaše neodločnosti hitro odmaknila. Za vezane pa bo današnji dan vse prej kot idiličen. Že zjutraj se boste brez razloga »spotaknili« ob partnerja, ki pa vaše jeze ne bo sprejel mirno. Nikakor ne bosta mogla najti skupnega jezika.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI

Splošno:
Danes se zazrite v nebo in se prepustite sanjarjenju. Izmučeni ste od vsega dela in stresa, zato izpostavite skrb za svoje zdravje. Če se le da, si vzemite prost dan in pri tem nikar ne imejte slabe vesti. Delo v službi vam ne bo nikamor ušlo. Izvajajte dihalne vaje, ki vas bodo sprostile.

Ljubezen:
Vezani boste danes na prvo mesto postavili svojo vezo, prepustili se boste užitkom. Tokrat poskušajte brez obtoževanj in očitkov. Pri samskih pa se bo danes ljubezensko področje zdelo popolno, a se tudi vam približuje obdobje nemira. Prav verjetno se boste še danes z nekom sprli.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.