Magazin > Horoskop in Numerologija
7943 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 20. septembra

astrologija, horoskop
Kozorogi, nekdo vas opazuje.

OVEN
Splošno: 

Na delovnem mestu se prepustite toku in videli boste, kam vas bo prinesel. Nikar ne rinite z glavo skozi zid, saj bi vam to nakopalo le nove težave. Vrata se vam bodo odprla, ko boste pripravljeni na to. Danes se še posebej osredotočite na malenkosti, saj bodo ravno te najpomembnejše. Zvečer se posvetite partnerju.

Ljubezen
Samski boste nocoj vsepovsod dobro sprejeti, saj boste izžarevali moč. Ne bojte se srečanja, ki vam bo prineslo srečo. Bodite mirni in optimistični. Vezani pa ste ljubezen postavili nekoliko v ozadje, saj ste imeli veliko drugega dela, danes pa le posvetite pozornost tudi partnerju.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK
Splošno: 

Tudi danes se kar ne boste mogli otresti glavobola, ki vas bo vztrajno spremljal še nekaj dni. Poskušajte se sprostiti in pozabite na hude skrbi, ki vas težijo zadnje dni. Verjemite v dobro in vse se bo izšlo tako, da bo prav. K sreči imate okoli sebe veliko ljudi, ki jim lahko zaupate.

Ljubezen
Vezane bo partner napadel z ljubosumnim izpraševanjem, a boste preveč utrujeni, da bi se lahko ustrezno odzvali, zato bo prišlo do spora. Premislite o tem, česa in koga si resnično želite. Samski pa se danes ne razburjajte zaradi nečesa, kar boste že jutri pozabili. Le tako boste lahko kljubovali težavam.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno: 

Čas je vaš gospodar. Vendar pa je tudi skrajni čas, da se posvetite obveznostim izven dela. Če že dolgo niste obiskali staršev ali kakšnega drugega sorodnika, bo danes več kot primeren dan, da to storite. Vašega obiska bodo več kot veseli. Pomanjkanje gibanja vam utegne prav kmalu povzročiti prve težave.

Ljubezen: 
Vezani se boste po dolgem času partnerju postavili po robu. Če želite, da bo med vama spet zavladala harmonija, potem razrešite neko zadevo, ki je že dolgo kamen spotike. Samski pa naredite korak naprej. Dovolili ste, da so vas ustavili, namesto da bi se premaknili naprej. Še vedno vas ovira negotovost.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

RAK
Splošno: 

Nekdo bo od vas zahteval odkritost, vendar vam to nikakor ne bo šlo od rok. Naj vas ne bo strah povedati, kar veste, saj bo to le dobro za vas. Če vas je strah, da ne boste nekoga izdali, pa morate sami presoditi, kako daleč boste šli. Ne glede na vse, glejte, da boste ostali zvesti svojim načelom.

Ljubezen
Srce samskih se bo danes prebudilo in dočakali boste svojih pet minut in to tako v ljubezenskih kot tudi v poslovnih odnosih. Pametno izkoristite nocojšnji večer! Vezani pa boste danes nenavadno utrujeni. Morda bi si morali privoščiti kakšen premor ali pa vsaj več sprostitve v prostem času. Popoldne boste začutili pritisk tudi s partnerjeve strani.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV
Splošno: 

Danes boste še bolj disciplinirani in organizirani kot običajno. Delovne obveznosti vam bodo šle odlično od rok, prav tako vse na zasebnem področju. Priporočljivo je le, da v svoje ljubezensko in partnersko življenje vpeljete več spontanosti. Ta bo prijetno popestrila vsak dan.

Ljubezen
Samski se nocoj pripravite na nadaljevanje pomembne zgodbe. Vse skupaj se bo zgodilo nepričakovano, zato vam bo še toliko bolj všeč, ker se na vsak način izogibate ponavljanju istih dejanj. Nekoga boste vsekakor hitro prepričali. Vezani pa boste nadaljevali z izpopolnjevanjem vašega razmerja. Prihajajo rezultati, ki vas zagotovo ne bodo razočarali.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno: 

V službi boste končno zaključili z nečim, kar vam je jemalo ogromno energije. Ponosni boste nase in prav je tako. Večer boste preživeli notranje pomirjeni, saj boste vedeli, da je najtežje za vami. Če vam bo prijala družba, pojdite na nek družaben dogodek. Uredite se.

Ljubezen
Vezani ne bodite malodušni in nejevoljni, stvari v vajinem razmerju so se pač trenutno zataknile. Ohranite mirno kri in poskusite popraviti napako. Samski pa danes ne boste mogli mimo ljudi, ki opravljajo na vsakem koraku, hkrati pa boste morali paziti, da ne bi prehitro izdali svojih namenov.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno: 

Če ne vidite rešitve, se obrnite na tiste, ki vam lahko pomagajo. V službi je situacija dosegla vrelišče in le nadrejeni vam lahko pomagajo, da se boste izvili iz nje. Naj vas ne bo strah zaprositi za pomoč, saj so na vaši strani. Zvečer boste izmučeni, zato se s partnerjem posvetita lenarjenju.

Ljubezen
Samskim bo druženje z mlajšimi pripadniki nasprotnega spola prineslo veliko pozitivnega. Danes se boste odločili za nekaj novih načrtov v zvezi z nekom, ki vam je izredno naklonjen, saj čutite, da vas resnično podpira. Vezani pa ne razmišljajte o tem, kaj ste si želeli pred kratkim, ko je bilo vse drugače. Zdaj se morate sprijazniti s tem, kar imate.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno: 

Občutek boste imeli, da ste se znašli v stiski. Vse vam bo šlo narobe, najbolj od vsega pa bo trpela ravno ljubezen. Če imate partnerja, se lotita izčrpnih pogovorov, saj vaju bo le to rešilo. Samski pa boste danes še malce nemirni. Potrpite, kmalu se bo vse obrnilo na bolje.

Ljubezen
Vezani danes poglobite odnos s partnerjem ali pa ga prekinite in postanite svobodni, svojih dejanj pa ne obžalujte. Današnji dan pa bo samskim prinesel več optimizma in zaupanja v ljubezen. Nekdo, s katerim ste se v zadnjem času veliko družili, vas bo začel privlačiti.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno: 

Že zjutraj se posvetite obveznostim ali aktivnostim, ki vas pomirjajo. Z malo sreče vam bo danes uspelo ohraniti vedro počutje, čeprav se stvari ne bodo odvijale tako, kot si boste želeli. Spoznali boste, da s pozitivnim pristopom tudi neželene situacije niso tako tragične. Zvečer boste nenavadno čutni.

Ljubezen
Vezanim se bodo danes odprla nova vrata. Odločiti se boste morali za eno pot, saj veste, da na dveh hkrati ne boste mogli biti. Priznajte si, h komu vas vleče srce. Samskim pa bodo danes stvari ušle iz rok, a boste kljub vsemu tokrat neverjetno mirni. Vsekakor ostanite na preži in ne dovolite, da bi vas karkoli presenetilo ali celo pretreslo. Držite se načrta.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno: 

Obstaja velika verjetnost, da boste danes pokazali svoj nezadovoljni obraz. Zjutraj boste še kipeli od sreče, zato skušajte obdržati jutranjo dobro voljo tudi kasneje. Kovali boste nove načrte, s partnerjem ali brez. Zvečer pa se izognite prepirom, da ne boste podrli vsega ustvarjenega.

Ljubezen
Samski boste danes ugotovili, da vas že dalj časa nekdo opazuje, a ne upa pristopiti. Zberite pogum in ga ogovorite, zakaj bi čakali na njegovo potezo. Tisti, ki ste v razmerju, pa lahko pričakujete, da bosta šla s partnerjem danes skozi marsikatero preizkušnjo, kar pa bo vajino vezo le še dodatno okrepilo.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno: 

Partner vam bo predlagal novost, nad katero boste sprva naravnost navdušeni, vendar pa se zna zgoditi, da jutri ne boste več tako zadovoljni, zato danes izkoristite svojo odprtost za nove stvari. V nekem odnosu boste danes zaradi svojih komunikacijskih sposobnosti uspešno prebili led.

Ljubezen
Na ljubezenskem področju vezanih se bo danes dogajalo nekaj, kar ne boste povsem razumeli. Samski pa se boste danes zavedli, da bi morali ohraniti stike z nekom, ki vam je izredno pri srcu. Nobenega razloga nimate, da bi skrivali čustva, zato zberite pogum in se tej osebi zaupajte! 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI
Splošno: 

Izredno intuitivni boste, kar le s pridom uporabite. To vam bo pomagalo pri reševanju vsakodnevnih težav tako na ljubezenskem kot na poslovnem področju. Poleg tega vam bo intuicija pomagala pri kovanju načrtov, za kar boste danes porabili kar nekaj časa. Izredno delovno bo.

Ljubezen
Vezani boste želeli izvedeti več o tem, kako je partner preživel dan. Postali boste pozornejši na določene podrobnosti, saj imate v zadnjem času občutek, da vam nekaj prikriva. Samski pa boste imeli danes veliko energije. Priznajte si, da vam ljubezen do neke osebe še vedno ne da miru. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.