Magazin > Horoskop in Numerologija
10082 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 21. februarja

astrologija, horoskop Profimedia
Dvojčki danes ne boste vedeli, kje se vas drži glava ...

OVEN

Splošno: 

Vaše finančno stanje se bo danes izboljšalo, kar pomeni, da boste lahko uresničili svoje načrte. Veselite se skupaj z najbližjimi, saj gre zasluga za izboljšano stanje tudi njim, ki so vam ves čas napornega dela in odsotnosti od doma stali ob strani. Zahvalite se jim s pozornostjo, kot je doma pripravljena večerja ali popoldanski sprehod po parku.

Ljubezen: 
Samski si niste predstavljali, da bo prebolevanje tako težko. Zavestno ste se odločili za ta korak in odločitev je bila pravilna, vendar se morate s posledicami spopasti. Prej kot se boste s situacijo sprijaznili, prej boste lahko normalno funkcionirali v družbi. Vezane bo partner presenetil z darilom, ki ga najmanj pričakujete. Prepustite se občutkom.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK

Splošno: 

Danes boste dobre volje, konkretnega razloga za to pa ne boste našli. Prepustite se pozitivnemu vzdušju, ki vam bo pomagal čez dnevne ovire. Na delovnem mestu se boste soočili s sodelavcem, ki vas bo želel očrniti pred ostalimi. Zaradi vašega pozitivnega razpoloženja boste odreagirali drugače, kot bi sicer in situacijo boste nehote obrnili sebi v prid.

Ljubezen: 
Vezani ste dolgo čakali, da se bodo prepiri med vama s partnerjem polegli. Končno vam bo uspelo in vložen trud se vam bo obrestoval. Nadaljujte v tem ritmu, pa bosta oba s parterjem uživala. Samski si želite več pozornosti, vendar s svojim obnašanjem odvračate poglede drugih, zato se umirite in situacija se bo sama izboljšala.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA

Splošno: 

Danes boste zmedeni in ne boste vedeli, kje se vas drži glava. Pomembne naloge in odločitve pustite za jutri, saj glede na vašo raztresenost danes ne bo pravi dan zanje. Sprostite se in se ne obremenjujte s tem, jutri boste bolj prisebni. Glede na vašo obremenjenost poskrbite za psihofizično stanje vašega telesa. Pijte dovolj vode.

Ljubezen: 
Z ljubezenskim življenjem samski niste zadovoljni in si zato vsak dan prizadevate za napredek na tem področju. Prenehajte se obremenjevati s samskim stanom in raje izkoristite njegove prednosti. Vezani se prenehajte obremenjevati s partnerjevimi finančnimi izdatki, saj na to očitno ne morete vplivati. Pustite ga, da se razvaja in prav kmalu boste tudi vi deležni prijetnega presenečenja.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

RAK

Splošno: 

Danes boste dobre volje in pripravljeni na nove izzive. Na delovnem mestu vam bo danes dolgčas, saj delo ne bo zahtevno, opravili pa ga boste hitro. Zato le priskočite na pomoč preobremenjeni sodelavki, ki vam bo zelo hvaležna, saj se utaplja v delu. Dodatno delo se na finančnem področju sicer ne bo poznalo, bo pa osebno zadovoljstvo toliko večje.

Ljubezen: 
Samski obžalujete pretekle odločitve, saj svojega nekdanjega partnerja še vedno niste pozabili in ga nosite v srcu. Čutite se neizpolnjeni, ampak naj vas to ne ovira pri vsakdanjem delovanju. Vezani imate dovolj partnerjevega laganja, zato se boste odločili rešiti zadevo z ultimatom. Parter bo sprva jezen in začuden, vendar bo kasneje priznal napako. Oprostite mu.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 5

LEV

Splošno: 

Danes boste razdraženi in zato se boste izogibali ljudem. To bo negativno vplivalo na vaše delo, saj je narava vašega dela taka, da zahteva interakcijo z drugimi. Vzemite si trenutek, razčistite težave, potrpite in dobro opravite zastavljene naloge. Sicer se pa tudi zavedate, da si še enega padca ne morete privoščiti, kajne? Uspelo vam bo.

Ljubezen: 
Samski ste naveličani samote in si želite družbe. Bodite previdni pri svojih željah, kajti hitro se vam lahko uresničijo. Premislite tudi, ali pogrešate točno določeno osebo ali le občutek, ki ste ga imeli, ko ste bili s to osebo. Vezani boste danes za partnerja prenaporni in se bo zato od vas odmaknil. Prisluhnite mu, saj vas potrebuje.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

DEVICA

Splošno: 

Že nekaj časa si delate utvare, da je vaše počutje dobro in da uživate v tem, kar počnete. Poglejte resnici v oči, razmislite, kaj si zares želite in začnite delati na spremembah. Na vašem počutju se odraža nezdrav način življenja, zato le poskrbite za primerno sprostitev. Ko se boste vrnili iz dela, si privoščite prijetno kopel in sprostite misli.

Ljubezen: 
Vezani se veselite popoldneva s partnerjem, saj imata prijetne načrte. Vendar se ti načrti žal ne bodo uresničili, saj bo prišlo nekaj vmes, kar vas bo močno potrlo. Partnerju bodite v oporo, načrte pa lahko prestavita na naslednji teden. Samski si želite več miru, saj ste nenehno oblegani in od sodelavcev dobivate neprimerna sporočila.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2


TEHTNICA

Splošno: 

Danes vas čaka presenečenje na delovnem mestu, saj so vaši sodelavci in nadrejeni opazili vaše delo in trud, ki ga vlagate ne le v svoje obveznosti, temveč tudi v razvoj. Vaše osebno zadovoljstvo bo zelo veliko, kar vam bo dalo nov zagon za spopadanje z obveznostmi. Danes bo dober dan za sprejemanje odločitev, zato vas čaka dober posel, le pravi trenutek izkoristite.

Ljubezen: 
Samski se boste počutili prazne in neizpolnjene, saj boste pogrešali nekdanjega partnerja. Šlo bo za trenutek slabosti, zato ne obupajte in se raje zamotite z drugimi stvarmi, da boste pregnali negativne misli. Vezani ste srečni in se v zvezi počutite dobro. Popoldan vas čaka pogovor na pobudo partnerja, ki bo vašo zvezo postavil na popolnoma novo raven.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno: 

Danes vas čaka uspešen dan. Zjutraj boste imeli sicer neprijeten občutek, da bo dan naporen, vendar temu ne bo tako. Naloge, s katerimi se boste srečevali na delovnem mestu, bodo sicer zahtevne, vendar jim boste kos. To pa se bo poznalo tudi pri vašem odnosu z nadrejenim, ki se bo končno izboljšal. Zgladili boste pretekle nesporazume.

Ljubezen: 
Vezani si želite malo več svobode in miru. Občutek imate, da partner nenehno posega v vaše osebno območje, kar vas spravlja ob živce. Ne pustite, da bi to uničilo vajino zvezo. Parter si želi le več intime, zato mu prisluhnite in se z njim pogovorite. Samski se boste danes počutili privlačne, čaka pa vas tudi prijetno presenečenje.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 3

STRELEC

Splošno: 

Naveličani ste prijateljevega jamranja, saj veste, da zadevo prireja in si stvari izmišljuje. Dovolj vam je, vendar želite ostati dober prijatelj in tako stanje prenašate že kar nekaj časa. Naredite temu konec, saj vas prijatelj čustveno izkorišča, česar pa si ne zaslužite. Prijatelja postavite na realna tla in mu pomagajte pri rehabilitaciji, saj ga bo tako stanje sicer pripeljalo do obupa.

Ljubezen: 
Samski si želite nove romance, saj obupno potrebujete potrditev. Pojdite v družbo in spoznajte nove ljudi. Kaj hitro boste dobili, kar si želite. Vezani si želite popestritve v vajini zvezi, vendar partner stagnira in vam ne prisluhne. Bodite kreativni in partnerjevo pozornost pridobite na drugačen način. Čaka vas dolg pogovor, ki bo obrodil sadove.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

KOZOROG

Splošno: 

Odločate se med dvema možnostma. Odločitev bo močno zaznamovala vaše življenje. Najboljši nasvet boste dobili od nekoga, ki v celotno zadevo ni vpleten ter bo lahko dal objektiven in racionalen pogled na zadevo. Zaradi čustvene vpletenosti ne razmišljate trezno, zato le prisluhnite nasvetu. Danes bo dober dan za sprejemanje odločitev, odločitve ne boste obžalovali, vendar bo pot naporna in vas bo izčrpala.

Ljubezen: 
Vezani se soočate s težko odločitvijo, ki bo močno vplivala na vašo zvezo. Glede na to bodite odgovorni in se o tem pogovorite tudi s partnerjem, saj ima pravico o tem odločati tudi on. Samski si želite več sproščenosti, vendar boste kljub temu sprejeli povabilo na večerno druženje s prijatelji, saj ste globoko v sebi osamljeni.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 3

VODNAR

Splošno: 

Že dalj časa se soočate z bolečinami v hrbtenici. Čas je, da poskrbite za to težavo, saj je očitno, da ne gre le za trenutno stanje in ni le posledica napornega delovnika. Obiščite zdravnika, saj potrebujete strokovno mnenje. Spopadite se s težavo, ki je psihične narave in izvira iz težav, ki jih imate na delovnem mestu.

Ljubezen: 
Vezani ste v dvomih glede partnerja, saj ne verjamete njegovim izgovorom. Že nekaj časa opazujete njegovo čudno vedenje, ki ga ne znate definirati, zato je čas, da razčistita, kaj se dogaja. Zahtevajte resnico. Samski ste utrujeni, saj niste navajeni vsega dela opravljati sami. Zato še toliko bolj pogrešate partnerja. Poskrbite za druženje s prijatelji, ki vas bodo razvedrili.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 2

RIBI

Splošno: 

Danes boste polni pozitivne energije in delovnega elana, zato boste na delovnem mestu uspešni, želeli si boste še več izzivov. Vaša iskrenost bo prizadela sodelavko, ki vam bo situacijo sprva zamerila, vendar boste s pogovorom zgladili zadeve in sodelavka vam bo pravzaprav hvaležna za iskreno opazko. Srečali boste tudi prijatelja, s katerim že dolgo nimate več stikov, kar vas bo razveselilo.

Ljubezen: 
Samski se vračate v roke starega ljubimca. Kljub temu, da to počnete zavestno, se še enkrat poglobite sami vase in se prepričajte, da so vaša dejanja racionalna. Enkrat ste že bili prizadeti in nima smisla, da bi bili še enkrat. Vezani pogrešate partnerja in skupne večere, ki sta jih imela včasih. Predlagajte večerno druženje ob dobrem filmu.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.