Magazin > Horoskop in Numerologija
10827 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 21. januarja 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Tokrat ne bo nobene priložnosti za razpuščenost in težko se boste priklopili na  sproščene energije.

Ves čas se vam bodo prepletale pomembne in nepomembne malenkosti, prihaja tudi nekaj nakopičene nervoze. Zelo ugoden čas, da se znebite nepotrebnih drobnarij ter vzorcev, ki vam več ne služijo v pravem smislu. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Obkroženi boste z določenimi osebami, ki vas bodo vznemirjale. Odločali se boste, ali neko zgodbo zaključiti, ali je morda smiselno nadaljevati, kar bo z energijo lune v devici veliko lažje.

BIK 
Končno se prebujate in zaznavate pravo sliko, tudi če boste na svoji poti morali premagati več ovir. Za vas nič ne bo pretežko, saj so vaša čustva na vrhuncu, prav tako tudi strast.

DVOJČKA 
Nekdo vam neprestano nasprotuje, zato se boste znašli med dvema skrajnostma, ki ne bosta najbolj ugodni za vas. Od nekoga boste zahtevali razlago in direktne odgovore.

RAK 
Za določeno nalogo potrebujete precej časa in nikakor se ne morete prepustiti čustvom, saj vas zaradi lune v devici  blokirajo navidezni dvomi. Ljubezenske zvezde ne bodo najbolj prijazne.

LEV 
Všeč vam bo improvizacija, saj boste spretni in iznajdljivi, zato boste hitro poiskali  prave besede na določena vprašanja. Na poslovnem področju se obetajo situacije, ki vas bodo še dolgo razveseljevale.

DEVICA 
Z vplivom lune v vašem znamenju boste odločni, in sicer z dobrim razlogom, saj postajate vedno bolj prepričani v dejstva, ki ste si jih zastavili. Pri delu in financah pa bodite natančni.

TEHTNICA 
Za konflikte nimate ne dovolj časa ne energije, zato med sodelavci ravnajte tako kot pričakujejo od vas. Zaenkrat bo nujno popustiti, kmalu pa se vam bodo začele odpirati tudi druge priložnosti.

ŠKORPIJON 
V kočljivi situaciji vas lahko reši hitra, iznajdljiva narava. Navduševali boste s samozavestjo, toda bodite previdni, da vas ne bo nekdo, ki je za vas pomemben popolnoma narobe razumel. 

STRELEC 
Vse se bo začelo odvijati bliskovito, veliko bo tudi priložnosti in pogled v prihodnost bo jasen, kar vas bo razvedrilo in osvobodilo težkih energij, ki so vas nekaj dni obdajale.

KOZOROG 
Pričakujte kljub energiji lune v devici več sproščenih pogovorov, tudi z osebo, ki se do zdaj ni želela poglobljeno pogovarjati. Dogodki, ki se bodo vrstili, bodo še bolj poudarili, da ste na pravi poti.

VODNAR 
Pojdite bolj počasi po svoji začrtani poti in le tako ne boste spregledali nobene malenkosti. Prehitevanje vas bi samo izčrpalo ter vas usmerilo k popolnoma napačnim odločitvam.

RIBI 
Zaradi energije lune v devici bo marsikaj zelo zapleteno, zato ne bodite presenečeni nad dejstvi, ki vas bodo prebudila. Čustev niste sposobni nadzirati, kar vas ovira pri sproščenem počutju. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.