Magazin > Horoskop in Numerologija
12637 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 22. aprila 2022

astrologija Profimedia
Vaša pozornost bo intenzivno usmerjena na status, ponos in čast, zato se boste majhnim in nepomembnim malenkostim z veseljem izognili.

Resna, bolj hladna ter zadržana energija se bo prepletala tako profesionalno kot zasebno, poleg tega boste želeli vse imeti pod nadzorom. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN
Nesporazum v ljubezenskih odnosih boste iznajdljivo popravili in se tako končno otresli občutka, da nekaj ni tako, kot bi si želeli. Zadeve se bodo kmalu zavrtele v bolj ugodno smer.

BIK
Spomnili se boste nečesa, kar bi morali popraviti, ali spremeniti. Čim prej zavihajte rokave in se samozavestno podajte v reševanje, saj vas bo le akcija notranje pomirila.

DVOJČKA 
V ljubezenskih odnosih boste nepotrpežljivi, vendar tako le ogrožate razigrano energijo, ki bi se ji bilo smotrno prepustiti. Nekdo že pogreša več topline in pogovorov z vami.

RAK 
Poskusite se v službi, kjer boste pričakovali dobre rezultate, pogovoriti o vsem skupaj. Nekdo bo s svojo iznajdljivostjo pokazal rešitev, ki bo vse skupaj močno presenetila.

LEV 
Radi bi postorili vse naenkrat ter z nečim čim prej zaključili, kar pa žal ne bo mogoče. Prednost bo predvsem vaša ambicioznost, še posebej ko boste izvedeli, da so vas pohvalili.

DEVICA
Kljub energiji lune v kozorogu si boste priznali, da ste v delo vložili premalo energije, vendar boste po tihem kljub temu pričakovali realizacijo. Na čustvenem področju bo na vrsti spogledovanje.

TEHTNICA 
Neverjetna hitrost dogajanja bo povzročila nekaj zmede. Najbolj ugodno bo luna v znamenju kozoroga vplivala na finančno področje, ki se bo počasi tudi izboljšalo.

ŠKORPIJON 
Čeprav vam je namig znanca simpatičen ne veste, zakaj bi pravzaprav vse skupaj sprejeli. Določene delovne zadeve boste pustili pri miru, čeprav ste jih nameravali dokončati.

STRELEC
Na zaplete, ki se bodo nizali na področju financ, se boste odzvali diplomatsko, saj se dobro zavedate, da je treba zadeve najprej pretehtati. Ko boste sigurni vase sledi nadaljevanje.

KOZOROG
S svojo samozavestjo boste danes na področju dela pretiravali, toda potrudite se raje prisluhniti, saj vas bodo boljše sprejeli. Srečanje, ki se bo odvilo zelo spontano, bo izredno zanimivo.

VODNAR
Rešitve za določen problem ne boste našli tako hitro, kot ste pričakovali. Ne odvrzite puške v koruzo, ampak bodite potrpežljivi in prepričani v svoje dosežke, kar z luno v kozorogu ne bo težko. 

RIBI
Vse vam bo veliko lažje, ko boste sprejeli, da nekaterim stvarem pripisujete prevelik pomen. Ne oklevajte z večjimi odločitvami, ki vam lahko na daljši rok prinesejo uspeh. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.