Magazin > Horoskop in Numerologija
3258 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 22. marca 2019

astrologija, horoskop
Levi, čaka vas lep dan.

OVEN
Splošno:

Čas je vaš gospodar, vendar pa je tudi skrajni čas, da se posvetite obveznostim izven dela. Če že dolgo niste obiskali staršev ali drugih sorodnikov, bo danes več kot primeren dan, da to storite. Vašega obiska bodo več kot veseli. Pomanjkanje gibanja vam utegne prav kmalu povzročiti prve težave.

Ljubezen:
Vezani se boste po dolgem času partnerju postavili po robu. Če želite, da bo med vama spet zavladala harmonija, potem razrešite neko zadevo, ki je že dolgo kamen spotike. Samski naredite korak naprej. Dovolili ste, da so vas ustavili, namesto da bi se premaknili z mrtve točke. Še vedno vas ovira negotovost.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Srce vam ne bo dalo miru, saj bo nestanovitno. Zdelo se vam, da ste brez obstanka, saj vas bo gnalo na mnogo različnih koncev. Še posebej, če ste razdvojeni med dvema osebama, bo vaša neodločnost dosegla vrhunec. Pazite, da ne bi naredili napake. Za seboj bi pustili mnogo strtih src.

Ljubezen:
Samski boste z zanimanjem opazovali dogodke na čustvenem področju. Nevede vas bo pritegnila neka oseba, do katere ste bili vse do danes ravnodušni. Tisti, ki ste svojo sorodno dušo že našli, pa se danes poskusite sprostiti. Celotno dogajanje bo zelo naklonjeno sprostitvi in prijetnemu druženju.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje:5

DVOJČKA
Splošno:

Danes boste s svojimi prijatelji popolnoma iskreni, brez zadržkov boste. Zaupali jim boste tudi najbolj osebne skrivnosti, kar bo pripeljalo do še bolj trdnih odnosov. Pričakujete lahko vzajemno predanost, ki vam bo pomagala prebroditi mnogo težav. Pokažite jim, da ste jim hvaležni za podporo.

Ljubezen:
Vezani boste imeli nekaj težav s prilagodljivostjo. Zastavljenih ciljev se morate trdno držati, na poti do tja pa vas ne sme zaustaviti nobena ovira. Če ste samski, potem današnji dan ne bo ravno po vašem okusu. Zaželeli si boste novih avantur in nečesa, kar bi vaš vsakdan popestrilo.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

RAK
Splošno:

Danes vam bo dolgčas. Pozabili ste na stvari, ki vas zanimajo. To bo dober čas, da naredite listo vseh aktivnosti, ki vam dajejo dober občutek, morda gledanje najljubšega športa, branje, igranje iger, udeležitev predavanj, pohod ali samo gledanje filmov. Spisek postavite nekam, da ne boste nanj pozabili.

Ljubezen:
Pred vezanimi je miren dan, ko se ne boste prav nič naprezali. Vzdušje med vama bo prežeto s pozitivnimi energijami, zato dan poskusite izkoristiti za nadgradnjo vajine ljubezni. Tudi samski danes ne boste imeli nobenih posebnih težav. Morda se boste znašli celo ob pravem času na pravem mestu.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV
Splošno:

Predajali se boste ljubezni in nežnosti, saj boste vedno bolj romantični. Na žalost pa vaš partner ne bo čutil isto. Ne obupajte, za izpolnitev vaših romantičnih želja ob svečah najdite drugo družbo. Prijatelj že nestrpno pričakuje vaš klic. Ne pustite ga čakati, saj si imata veliko za povedati.

Ljubezen:
Vezani boste doma naleteli na partnerjevo nezanimanje in aroganco, zato se boste po nasvet zatekli k neki drugi osebi nasprotnega spola. Bodite pazljivi! Samski ne pričakujte posebnih sprememb. Ostanite zvesti svojim načelom, saj imate čudovite prijatelje, ki vas podpirajo. Nocojšnji večer izkoristite za druženje z njimi.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

Partnerju ste nadvse predani in prav je tako. Vendar kdaj pa kdaj ne bi bilo slabo, če bi bili malce bolj nezaupljivi, kar še posebej velja za tiste, ki ste v zvezo vstopili pred kratkim. Ni potrebe, da bi bili sumničavi, le ne bodite naivni. Zdravje vam utegne malenkost ponagajati, zato naredite nekaj v smeri izboljšanja.

Ljubezen:
Vezani boste z današnjim dnem zelo zadovoljni, zato boste nocoj tudi bolj romantični, kot pa ste običajno. Partnerski odnosi bodo preprosto odlični. Tisti, ki še niste v razmerju, pa boste danes polni načrtov za prihodnost. Dan bo primeren za spogledovanje in zapeljevanje. Izkoristite ga!

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Danes boste v zraku začutili optimizem. Potegnil vas bo v pravo smer. Današnji dan bo ugoden tudi za fizično delo, zato se ga lotite kljub temu, da je vikend, saj boste bolj produktivni kot običajno. Zvečer se s partnerjem razvajajta, lahko tudi v kopeli ali pa si privoščita masažo. Uživajta v storjenem.

Ljubezen:
Vezani si boste vzeli čas za pogovor s partnerjem. Poskusita rešiti težave, ki vaju pestijo. Nocoj boste dobili neke dobre novice. Tudi samski boste nocoj doživeli nekaj, kar vam bo dalo misliti. Morda ljubezen ni vedno prijetna, še huje, spoznali boste, da včasih lahko prav hudičevo boli.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Današnji dan bo imel rahlo temačen vpliv, ki pa vas bo lahko soočil s krizo in nujnostjo preobrazbe. Če se boste tega vpliva oprijeli s prave strani, ga boste lahko odlično izkoristili, saj vam bo omogočil očiščenje na vseh ravneh. V svojem življenju naredite neke vrste inventuro. Znebite se balasta.

Ljubezen:
Samski boste prvi del dneva preživeli zelo dejavno, v drugi polovici dneva pa boste zaradi tega omagali. Kljub dobrim obetom boste današnji večer preživeli osamljeno. Vezani pripadniki tega znamenja pa boste zaradi čustvenih izpadov popolnoma izčrpani in zmedeni. Nocoj si privoščite sproščujočo kopel.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Še včeraj ste se pri delu dolgočasili, danes pa pričakujte preobrat. Zgodilo se bo nekaj nepričakovanega, kar vas bo povsem presenetilo. Pokazali boste voljo do dela, zato vam bodo naložili nove delovne obveznosti. Pričakujte podaljšan delovnik, saj se bo lahko vse skupaj zavleklo do večera, toda večer boste vsekakor preživeli doma; morda v prijetni družbi in ob dobrem filmu. Zdravje: privoščite si veliko spanca!

Ljubezen:
Samski boste še vedno iskali nekoga, ki bi vam bil pisan na kožo. Dobro poglejte okoli sebe, saj ste še vedno zaslepljeni. Prijatelj vam želi nameniti veliko pozornosti in ljubezni, vi pa tega ne opazite. Vezanim danes razvajanje ne bo ušlo. Predstavnice ženskega spola se bodo navduševale nad prejeto pozornostjo, medtem ko bodo moški predstavniki navduševali s humorjem.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:

Na delovnem mestu se prepustite toku in videli boste, kam vas bo ta ponesel. Nikar ne rinite z glavo skozi zid, saj bi vam to nakopalo le nove težave. Vrata se vam bodo odprla, ko boste pripravljeni na to. Danes bodite še posebno osredotočeni na malenkosti, saj bodo ravno te najpomembnejše. Zvečer se posvetite partnerju.

Ljubezen:
Vezani ste pred kratkim ljubezen postavili nekoliko v ozadje, saj ste imeli veliko drugega dela, danes pa le posvetite nekaj pozornost tudi partnerju. Hvaležen vam bo! Samski boste nocoj vsepovsod dobro sprejeti, saj boste izžarevali moč. Ne bojte se srečanja, ki vam bo prineslo srečo. Bodite mirni in optimistični.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno:

Danes boste še bolj disciplinirani in organizirani kot običajno. Delovne obveznosti vam bodo šle odlično od rok, prav tako vse na zasebnem področju. Priporočljivo je le, da v svoje ljubezensko in partnersko življenje vpeljete več spontanosti. Ta bo prijetno popestrila vsak dan.

Ljubezen:
Samski se nocoj pripravite na nadaljevanje pomembne zgodbe. Vse skupaj se bo zgodilo nepričakovano, zato vam bo še toliko bolj všeč, ker se na vsak način izogibate ponavljanju istih dejanj. Nekoga boste očarali. Vezani boste nadaljevali z izpopolnjevanjem vašega razmerja. Prihajajo rezultati, ki vas zagotovo ne bodo razočarali.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

RIBI
Splošno:

Če ne vidite rešitve, se obrnite na tiste, ki vam lahko pomagajo. V službi je situacija dosegla vrelišče in le nadrejeni vam lahko pomagajo, da se boste izvili iz nje. Naj vas ne bo strah zaprositi za pomoč, saj bodo na vaši strani. Zvečer boste izmučeni, zato se s partnerjem posvetita lenarjenju.

Ljubezen:
Vezani ne razmišljajte o tem, kaj ste si želeli pred kratkim, ko je bilo vse drugače. Zdaj se morate sprijazniti s tem, kar imate. Samskim bo druženje z mlajšimi pripadniki nasprotnega spola prineslo veliko pozitivnega. Danes se boste odločili za nekaj novih načrtov v zvezi z nekom, ki vam je izredno naklonjen, saj čutite, da vas resnično podpira.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 3

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.