Magazin > Horoskop in Numerologija
11050 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 22. marca 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Mentalne zaznave bodo vodile k temu, da se skušate na vrh zavihteti nekoliko bolj umirjeni in osredotočeni.

Ne odstopajte od svojih stališč in se začnite bolj približevati pravi resnici. Pričakujte, da se boste tekom dne počutili nekoliko izolirani. Ne pričakujte odgovorov za vsako ceno, raje se sprijaznite z nastalo situacijo, ki morda niti ni tako slaba. Doslednost in premišljenost bosta glavni vodili, ki bi ju morali upoštevati. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

Naredite z energijo lune v devici korak na področju kariere in se prenehajte izogibati spremembam, o katerih so vas pred kratkim obvestili. Nekdo izmed prijateljev vas bo razbremenil.

BIK

Ves prosti čas boste zaradi lune v znamenju device posvetili urejanju denarnih zadev, saj vas bo spremljal občutek, da morate nekaj čim prej dopolniti. V ožjem družinskem krogu se lahko prebudijo napetosti.

DVOJČKA

Ko vam bodo postavili pomembno vprašanje, ne bodite pasivni in zadržani. Raje se odprite ter uživajte v sedanjih trenutkih. Osebo, ki vam je všeč, pokličite, ne oklevajte več, saj lahko zamudite priložnost.

RAK

Luna v znamenju device prebuja problematičen čas, saj se bo neprestano nizala cikličnost v razpoloženju. Nikar ne prenašajte slabe volje na ljudi okoli vas, saj bi se lahko nekomu zamerili.

LEV

Na področju ljubezni in razumevanja boste, kljub luni v devici, doživeli premik naprej. Sledite svojim sanjam, saj je ravno to tisto, kar vam lahko omogoči v prihodnje bolj spontano delovanje.

DEVICA

Kritično naravnan tempo vas bo postavil v drugi plan, kar vas lahko usmeri v čisto napačno odločitev. Nekdo bo močnejši od vas, zato bodite diplomatski in se ne spuščajte v boj tam, kjer ni potrebno.

TEHTNICA

Vezani se boste počutili kot v raju, nekdo, ki vam veliko pomeni, se vam bo posvečal tako kot že dolgo ne. Vse, kar je na seznamu, boste želeli opraviti takoj, a ne bo šlo tako zelo lahko.

ŠKORPIJON

Z energijo lune v devici boste na področju dela in denarja delovali brez težav, kar vam bo popolnoma pisano na kožo. Izkoristite tudi pozitiven trenutek, ki prihaja na področju čustev.

STRELEC

Preživite več časa sami s sabo, saj se vedno razdajate ter skušate ustvariti čim boljše pogoje za druge. Načrtovanje zanimivega dogodka bo izredno pozitivno vplivalo na splošno počutje.

KOZOROG

Storite vse, da boste dan z energijo lune v devici, ki prebuja zadržano energijo, preživeli kar se da sproščeno. Na področju čustev boste tudi tisti, ki ste bolj sramežljivi prišli počasi na vrsto.

VODNAR

Nadzorujte svoje finančne potrebe in delujte bolj racionalno, saj vas spremlja energija lune v devici, ki od vas zahteva, da je vse urejeno. Prevelika spontanost ter vihravost lahko povzročita težave. 

RIBI

V kolikor vas čaka pomembna zadeva, se boste počutili neuglašeno, neprijetno in malce zmedeno. Prišlo bo tudi do komunikacijskega nesporazuma, kljub temu pa se skušajte držati pravil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.