Magazin > Horoskop in Numerologija
10577 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 22. novembra

astrologija, horoskop
Škorpijoni, pokažite pogum.

OVEN
Splošno: 

Današnji dan ne bo primeren za sodelovanje, zato se raje lotite dela, ki ga boste lahko opravili sami. V nasprotnem primeru vas čaka velika mera razočaranja in nezadovoljstva, ki ju boste še dolgo pomnili. V partnerstvu utegnejo nastati manjše težave, ki pa jih boste s potrpežljivostjo in razumevanjem lahko odpravili. 

Ljubezen
Samski boste v ljubezni še vedno zelo neodločni in izbirčni. Ne morete prevzeti glavne besede in to vas izredno moti. Morda je čas, da sami sebi priznate, da so vaši cilji nedosegljivi. Vezani skušajte pozabiti na službene težave in se sprostite. Določenih zadev se lotite drugače in večer bo bolj romantičen. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 6

BIK
Splošno: 

Če se ne boste otresli določenih starih vzorcev, se boste tudi v prihodnje ukvarjali z istimi težavami. Zdi se, kot da se vrtite v začaranem krogu, iz katerega ne znate ali ne morete izstopiti. Vaše zdravstveno stanje bo stabilno, dobro pa bo tudi počutje. Uživajte v dnevu, ki je pred vami.

Ljubezen
Vezani danes ne ostanite le pri besedah, ampak storite tudi kaj bolj konkretnega, predvsem glede ljubezni. S partnerjem bosta nocoj izvedela nekaj pomembnega, kar bo spremenilo vajin odnos. Samski boste spoznali, da vaše želje niso več enake, kot so bile nekoč, drugačna pa so tudi vaša pričakovanja v ljubezni. Nekdo vas na skrivaj opazuje. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno: 

Pred vami je nemiren in razgret čas, ki bo v odnosih povzročil kar nekaj napetosti in težav. Umirite se in um preusmerite drugam. Najdite način, da boste zaposlili vaše možgane, saj se boste le tako lahko izvlekli iz slabe volje, v kateri se boste znašli. V službi pa ne pretiravajte z dokazovanjem.

Ljubezen
Vezani boste popoldan preživeli v znamenju premišljevanja o nekom, ki je nepričakovano in hitro vstopil v vaše življenje. Pazite, da se ne boste izdali! Samski boste danes vse preveč sramežljivi pred neko osebo, ki vam bo želela le pomagati. Čeprav se vam bo zdelo škoda, da bi zapravljali dragoceni prosti čas, se temu žal ne boste mogli izogniti. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno: 

Ovira ali prepreka, povezana z odnosi, vam danes ne bo dala miru. Vedno bolj boste nemirni, kar se bo odražalo predvsem na čustvenem področju. Partnerja utegnete obremenjevati predvsem z nepomembnostmi, ki bodo v vaš ljubezenski odnos lahko prinesle ogromno majhnih prepirov.

Ljubezen
Vezani pripadniki tega znamenja boste danes negativno naravnani, kar ne bo najbolje vplivalo na odnos s partnerjem. Vsak ima svoje napake, zato poskusite biti vsaj začasno nekoliko prizanesljivejši do partnerja. Samskim se bo zdelo, da najboljšega prijatelja ne prepoznate več. Previdno tudi s simpatijo, glede nečesa se ne bosta strinjala.

Ljubezen 3
Služba: 5
Zdravje: 5

LEV
Splošno: 

Na današnji dan bo v ozračju nemir, kar boste občutili tudi na lastni koži. V službi vam utegne nekaj težav povzročiti predvsem nesamostojnost s pridihom neodločnosti, nad čimer sodelavci ne bodo prav nič navdušeni. V drugi polovici dneva se v vas utegne naseliti dvom.

Ljubezen
Samski pripadniki tega znamenja boste že zjutraj začutili, da postajate nestrpni. Nekoč ste to že imeli, zdaj boste morali počakati na novo priložnost. Vezani boste po daljšem premisleku končno vedeli, kaj storiti. Morda vam nekaj podrobnosti še ne bo povsem jasnih, vendar vam bo partner že nocoj sporočil novico, ki vas bo pomirila.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno: 

Če se boste nenehno zapletali v prepire, ne boste rešili niti starih, le nakopali si boste vedno nove zamere. Bodite kar se da potrpežljivi, še posebej v službi, kjer vas nekdo nenehno opazuje. Že ena napačna beseda vas utegne veliko stati, zato dvakrat premislite, preden boste karkoli rekli. 

Ljubezen
Samske bo dopoldan nekaj zmotilo in nastal bo nesporazum. Odzovite se z izbranimi besedami, čeprav bo vse skupaj naporno. Nocoj ne pričakujte večjih sprememb. Medtem se boste vezani spopadali z neko zadevo, ki bo zahtevala natančnost. Poskusite se čim bolj zbrati, zvečer pa tudi za partnerja storite kaj pogumnega. Hvaležen vam bo!

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno: 

Danes boste izredno sočutni, zato bodo ljudje k vam nenehno hodili po nasvete. Morda jim boste lahko svetovali na podlagi svojih lastnih izkušenj ali pa se vam bodo odgovori na vprašanja pojavili kar sami od sebe. V službi boste uspešni, z lahkoto boste opravili tudi tisto, kar vam sicer ne leži.

Ljubezen
Vezani si boste priborili več, še posebno v ljubezni ne boste skromni. Poskrbite, da boste to storili na prijazen način. Hkrati boste izvirnejši in za partnerja pripravljeni storiti nekaj, kar ni v vaši navadi. Samski se ne boste dolgo spraševali, kako se bo nadaljevalo druženje, ki vam veliko pomeni. Povabilo bo prišlo takoj za tem, ko boste storili prvi korak. 

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno: 
Pomanjkanje poguma in samozavesti vam bo predvsem na poslovnem področju povzročilo kar nekaj nelagodnosti. Od vas bodo zahtevali mnogo več, kot se vam v tem trenutku zdi, da jim lahko daste, kar vas bo po eni strani spravilo v slabo voljo. Vedite, da bo prej ali slej ves trud poplačan. 

Ljubezen
Danes bo energija samskih v padcu in zaradi tega se lahko zgodi, da vam je bo v odločilnem trenutku zmanjkalo. Tisti, ki ste v razmerju, boste končno dojeli, da je vaše počutje odvisno predvsem od tega, ali se trudite in koliko vlagate v vašo zvezo. Ugaja vam, da se žrtvujete in podrejate. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno: 
Občutili boste dinamičen vpliv, ki bo povečini povzročal stres in nemir. Skušajte negativno energijo spreobrniti v pozitivno, saj boste le tako lahko zares uspešni. Na čustvenem področju pa se zavedajte, da bi se bilo dobro znebiti vsega tistega, kar vas spravlja v slabo voljo.

Ljubezen
Samski ne pozabite na nekaj pomembnih zadev, ki jih morate danes nujno opraviti. Imeli ste namen poklicati simpatijo, a boste najbrž v zadnjem hipu stisnili rep med noge. Medtem boste vezani nekoliko bolj nestrpni kot pa v prejšnjih dneh, zdelo se vam bo celo, da vas partner namerno spravlja v slabo voljo. Popoldne si le vzemite več časa zase. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno: 

Vaša dejanja danes bodo podprta z navdihom in vizijo. Vse, kar boste storili, boste storili zato, ker boste čutili, da je prav tako, kar bo botrovalo tudi temu, da boste uspešni na vseh področjih. V službi bodo vaše ideje nadvse prodorne, nadrejeni pa bodo navdušeni nad vašim načinom razmišljanja. 

Ljubezen
Vezani pripadniki tega znamenja lahko danes pričakujete nekaj manjših težav in nesporazumov s partnerjem. Pazite, kako mu boste predstavili svoje mnenje in ob tem nadzorujte svojo vzkipljivost. Samski danes ne boste najbolj razpoloženi za druženje s prijatelji, saj tudi vi občasno potrebujete nekaj tišine in časa zase.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno: 

Spustite iz svojega življenja vse tisto, kar ne služi več svojemu namenu. To vas le še ovira pri doseganju ciljev in na poti duhovne rasti, zato je skrajni čas, da razmislite o spremembah. Ne oklepajte se nečesa le zato, ker menite, da spada v vaše življenje, v resnici pa vam povzroča le težave.

Ljubezen
Vezani boste danes končno našli prave besede in s partnerjem se boste odkrito pogovorili glede njegovega predloga. Vsaj popoldne si vzemite več časa zase in si privoščite nekaj sprostitve. Današnji dan bo pisan na kožo samskim. Če se zdaj ne boste opogumili, potem se ne boste nikoli.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

RIBI
Splošno: 

Danes boste na žalost občutili predvsem negativne vplive. Le-ti vam bodo največ težav povzročili na področju posla, saj boste zaradi tega nadvse nesamozavestni, poleg vsega pa vam bo primanjkovalo poguma za pomembnejše odločitve. Zberite se in odločno nadaljujte svojo pot.

Ljubezen
Samski boste prepričani, da ste na pravi poti, ko se bo spet zgodilo nekaj, kar vas bo prepričalo v nasprotno. V ljubezni ni prostora za laži in prikrivanja, zato bodite iskreni. Pred tistimi, ki ste v razmerju, je nadvse zanimiv dan, zlasti pa večer. Čim prej se odločite za eno od ponujenih priložnosti. Dovolj je bilo izgovorov, ponovno se predajte partnerju.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.