Magazin > Horoskop in Numerologija
12516 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 22. oktobra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
S konjunkcijo med Luno in Uranom pričakujte veliko zanimivega in predvsem nenavadnega.

Besede bodo tekle popolnoma brez zavor, odzivali se boste s simpatičnim nasmeškom na obrazu. Področje dela in denarja bo zahtevalo od vas prilagajanje in zbranost, zato nikar ne bodite preveč samosvoji ter raztreseni, saj bi lahko spregledali nekaj zelo pomembnega. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ne obremenjujte se preveč, če ste spregledali nekaj bistvenega. Morda se vam zato zdi, da ste obtičali v slepi ulici, medtem ko dobre priložnosti neopažene hitijo mimo vas.

BIK
Če se bo zgodila kakšna neprijetnost, se bo, bolj kot ne, le zaradi vaše neprilagodljivosti. Na splošno boste z energijo lune v vašem znamenju ves čas izžarevali moč in neustavljivo privlačnost.

DVOJČKA 
Preleni boste, da bi se izpostavljali, zato se boste zadovoljili tudi s tem, da nimate vedno glavne besede. Več pozornosti boste zaradi vpliva lune v znamenju bika namenjali družinskim odnosom.

RAK
Pričakovali boste ugoden odgovor, zadeve pa se bodo zadnji trenutek zasukale drugače. V ljubezni naenkrat slutite, da določenih stvari ne morete načrtovati tako kot doslej.

LEV
Dokazovali se boste z izjemno vnemo in predanostjo, ki bo dala slutiti, da imate pred seboj zelo visoke cilje, h katerim se vam mudi. Hitro boste pritegnili pozornost nasprotnega spola.

DEVICA
Mikalo vas bo nekaj novega, vendar ne boste zbrali poguma, da bi tudi kaj storili v tej smeri. Krepko boste morali vzeti stvari v svoje roke, če boste želeli, da bodo rezultati obetavni.

TEHTNICA 
V ospredju bodo zaradi vpliva lune v biku odnosi. Zelo se boste trudili, da bi našli skupni jezik, vendar tega ne počnite za vsako ceno. Tolerantno se boste na področju dela umaknili, saj veste, da bo kmalu prišla nova priložnost.

ŠKORPIJON
Sporočilo, ki ga nestrpno pričakujete, zamuja zaradi česar postajate vedno bolj nervozni. Za vas pomembna oseba morda ne bo pravilno razumela vaših namigov, čeprav lahko vse skupaj zgladite. 

STRELEC 
V objemu velikih načrtov se boste začeli trezno in prizemljeno spogledovati s težavami, ki vam stojijo na poti. Polni boste zanimivih idej, kar bo naredilo odličen teren, da jih izpeljete.

KOZOROG
Kozorogi boste deležni s pomočjo lune v biku več ugodnih priložnosti na ljubezenskem področju. Prejeli boste kar nekaj novih komplimentov. Na trenutke boste zelo ponosni nase.

VODNAR 
Trenutek je pravi, da vložite vase in v svojo samozavest. Nikar ne bodite zadržani, ko bo treba predstaviti nove ideje, vendar bodite pripravljeni na to, da je marsikdo še ne bo razumel.

RIBI 
Vzemite si več časa zase, posebno če vas čaka še nekaj nujnih poslovnih ali finančnih obveznosti. Nekaj bi morali urediti hitreje, kot ste načrtovali, vendar časa ne bo dovolj, zato delujte sistematično.
 

Komentarjev 1
  • David_Boyle 16:22 22.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦