Magazin > Horoskop in Numerologija
10155 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 23. februarja 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Merkur prehaja v znamenje rib, zato se ne čudite, če bo realnost počasi zamenjal svet domišljije.

Poiščite način, da bi se dogovorili glede pomembnih zadev, ki vas ustavljajo pred napredkom. Trmasta prepričanja in razni težki vzorci vas vodijo le v zaplete, zato skušajte delovati bolj prilagodljivo. Dovolite čutni energiji, da vas polepša ter da razbremeni misli. Privoščite si užitke, takšne in drugačne, saj se bodo odlično dopolnjevali s počutjem. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Nekdo ima občutek, da zahtevate preveč, kar bo tudi izpostavil, vendar na malce neroden in neustrezen način, ki vas lahko zmoti. Poglobiti se boste morali v neznana področja.

BIK 
Prav je, da ste strogi, toda v domačem okolju nikar zaradi svoje slabe volje ne pretiravajte. Čeprav se najraje nahajate znotraj svojega oklepa, vas bo nekaj drugačnega razveselilo. 

DVOJČKA 
Z energijo lune v levu se boste umaknili od konfliktnega ozračja in pogumno stopili korak naprej. Zelo dobro se boste počutili med tistimi prijatelji, ki vedno delujejo bolj umirjeno.

RAK 
Vsako izpostavljanje bo zaradi lune, ki se bo nahajala v levu močno podprto s pozitivnimi smernicami. Do prave mere boste tudi na ljubezenskem področju samozavestni in drzni.

LEV 
Če na poslovnem področju nahajate v težjih situacijah, se nikar ne zapirajte vase. Edina prava ter tudi dolgoročna rešitev bo iskren in hkrati dolg pogovor, ki vas bo pomiril.

DEVICA 
Želeli boste, da se vse uredi v duhu dobrega sodelovanja in upoštevanja želja. Ko se boste odločili, katero smer ubrati v prihodnje, bo vse kar naenkrat izgledalo drugače, veliko lažje.

TEHTNICA 
Energičen vpliv lune v levu vas bo na vsakem koraku opominjal na pojem svobode. Morda se boste odločili za spontano priložnost, ki vas bo ne glede na vsebino razveselila. 

ŠKORPIJON 
Zadeve, ki prebujajo v vas negotovost, bo potrebo razčistiti ter se o njih želeli ali ne pogovoriti. Vsak hiter namig vas lahko še dodatno zmede, saj ne boste najbolj osredotočeni.

STRELEC 
Poslovno področje bo nosilo s sabo razna nihanja in pripombe drugače mislečih, kar vas bo vznemirilo. Namesto da se spustite v besedni dvoboj, se enkrat za spremembo raje umaknite.

KOZOROG 
Največ boste, če se bo doma nekaj zakompliciralo naredili z ustrežljivostjo. Pametovanje prihranite, saj bi lahko nekoga še dodatno obremenili in sprožili kakšno zamero.

VODNAR 
Če boste slabe volje in zamerljivi, se boste težko usmerili v nekaj lepega. Izkoristite ugodno energijo lune v znamenju leva, da si povrnete samozavest in storite kakšen pogumen korak. 

RIBI 
Na področju ljubezni se bo zaradi močne energije, ki prebuja ponos, žal treba prilagajati. Svoje mnenje lahko poveste tudi nekoliko pozneje, najprej pa nekomu prisluhnite.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.