Magazin > Horoskop in Numerologija
11497 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 23. julija 2021

astrologija, horoskop, vedeževanje
Konjunkcija med Luno in Plutonom lahko povzroči občutljivost ega.

Želeli boste biti pohvaljeni, dobro sprejeti ali celo nagrajeni. V kolikor se želje ne bodo manifestirale, bo razdražljivost naraščala s svetlobno hitrostjo in se prenašala tudi na področje ljubezni. Bodite predvsem taktni in premišljeni. (Vir. Horoskop.si)

OVEN
Vrednote bodo za vas ključnega pomena, zunanjost ne bo na vrhu spiska vaših zanimanj. Zrastli boste na mentalni ravni, kar bo naredilo vaš odnos še bolj izpopolnjen.

BIK
Znali se boste postaviti v ospredje in slediti svoji sanjam, ki bodo tokrat v okviru realnih zmožnosti. Vaš občutek optimizma bo podprt s pripravljenostjo, da bodo sanje usmerjene v resničnost.

DVOJČKA
Izzivi za vas danes, ko bo luna v kozorogu, ne bodo težava. Deležni boste občudovanja in spoštovanja od tistih, ki so se v preteklosti vpletali v vaše življenje in ga želeli spreminjati.

RAK
Če si boste na področju čustev postavili cilje, jih boste sposobni tudi doseči, in sicer brez večjega napora in odrekanja. Le odločiti se morate, prav tako boste potrebovali še dodatno mnenje.

LEV
V odnosih, ki vas že nekaj časa utrujajo, boste kljub vsemu skušali poiskati nekaj pozitivnega, vendar je mogoče čas, da naredite korak naprej in se enostavno umaknete.

DEVICA
Vse, kar morate storiti, je, da ste praktični, organizirani, prilagodljivi, vendar vse to za vas ne bo tako zelo lahko. Ne smete dovoliti, da se nakopiči preveč skrbi in da izgubite vero vase.

TEHTNICA
Luna v kozorogu vas bo zmedla na čustvenem področju. Imeli boste občutek, da se boste zadušili s težkimi čustvenimi pričakovanji, s katerimi vas obremenjuje oseba nasprotnega spola. 

ŠKORPIJON
Rešitve boste tokrat iskali v alternativnih vejah, ki vas bodo sicer usmerile k višjem nivoju, vendar bo treba temeljito izbrati, kaj je tisto, kar je resnično primerno za vas in vašo nadgradnjo. 

STRELEC
Današnji dan bo namenjen soočanju s situacijo, ki je nastala na družinskem področju. Radi vzbujate dvoumen vtis, ki govori, da ste rahlo zmedeni in izgubljeni, čeprav sami ne mislite tako. Točno boste vedeli, česa si želite.

KOZOROG
Nikar preveč ne iščite svoje duše dvojčice, saj boste na takšen način še dolgo nezadovoljni. Presenečeni boste tudi nad manjšim, nepričakovanim nakazilom, ki bo zvabilo nasmeh na vaše ustnice. 

VODNAR
Nikar ne obupajte, če vse skupaj ne poteka gladko. Zanesete se lahko na dobre prijatelje, ki vam bodo pomagali s svojimi nasveti. Tokrat ne bo časa za lenarjenje, saj se vam bo delo nakopičilo.

RIBI
Na duhovni ravni prihaja v vaše naročje nekaj novih priložnosti, ki vam bodo omogočale hitrejšo osebno rast. Pred vami je čas, ko boste bolj dostopni za okolico in ljudi v njej. Prijetne energije bodo ugodno vplivale na počutje.

 

Komentarjev 1
  • Thomas_Tracy 10:19 24.julij 2021.

    Google zdaj za spletno delo od doma plačuje od 99 do 140 dolarjev na uro. Moja zadnja plača 26395 USD od te enostavne in preproste službe. To je neverjetno in zasluži super. Noben šef, Za več tukaj ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦