Magazin > Horoskop in Numerologija
9223 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 23. oktobra 2020

horoskop, astrologija Profimedia
To pravijo zvezde.

OVEN
Splošno:

Posvečali se boste organizaciji projektov in vsi izzivi, ki jih boste deležni na tej poti, vas bodo navdihovali in polnili z novo energijo. Mnenja drugih vam ne bodo pomenila nič, če ne bodo podkrepljena z dokazi. Zelo zahtevni boste. Vašo strogost in delovno zagnanost bodo drugi cenili in tudi vaš ugled v delovnem okolju bo temu primerno rastel. 

Ljubezen
Za vse vezane bo to izjemen dan za uvedbo nekaterih še kako zaželenih novosti. Ne pretiravajte. Tudi malenkosti, kot so majhna presenečenja in pozornosti, lahko naredijo izjemno veliko za popestritev nekoliko dolgočasnega vsakdanjika. Samski pa boste ugotovili, da je čas, da osvežite svoje čustveno življenje.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Končno boste razpoloženi za eksperimentiranje in pripravljeni, da se boste naučili nekaj novega. Nevsakdanje in rahlo čudaške ideje vas navdihujejo in zaželeli si boste družbe ljudi, ki bi uživala v podobnih stvareh. Vsekakor boste danes hoteli pobegniti od predvidljivega vsakdanjika in rutine.

Ljubezen
Danes boste izjemno samozavestni in nič vas ne bo moglo spraviti iz tira. Tako vezani kot sanmski boste imeli srečno roko za čustvene zadeve. Vse, česar se boste lotili, se bo dobro izteklo in imeli boste občutek, da je vse, kot je treba. 

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno:

Danes se boste znašli v situaciji, ki bo od vas zahtevala izjemno zbranost in pogum. Poskušajte se obvladati in se izogibajte konfliktom ter čustvenim izbruhom. Držite glavo pokonci in sprejemajte vse z dostojanstvom in mirno. To bo ključ do uspeha. Vse, kar je negativno, bo hitro minilo in če boste sedaj naredili pravi korak, bo prihodnost še bolj svetla.

Ljubezen
Če ste vezani in imate za seboj nekaj nerazrešenih težav, se jim danes posvetite in se o njih odkrito pogovorite. Tako boste končno opravili s preteklostjo in se posvetili prihodnosti. Dobro premislite o vseh načrtih, ki jih imate za skupno prihodnost. Šele potem se posvetite njihovemu uresničevanju.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

RAK
Splošno:

Zbrano se soočate s težavami in stvari vidite jasno. Danes bodo vaše ideje nekoliko v sporu z realnimi možnostmi, kar vas bo po eni strani oviralo, po drugi pa navdihovalo. Če boste iznajdljivi, lahko zelo dobro združite nasprotja in presenetite z nečim popolnoma novim. Zelo pomembno bo, kako boste predstavili svoje ideje, zato ne hitite.

Ljubezen
Vse večje nezadovoljstvo prijatelja ali partnerja vam bo v napoto in začeli boste dvomiti v svoje potrpljenje in željo po ukvarjanju z ljubeznijo nasploh. Čas je, da se nekoliko odmaknete in poskušate kar se da objektivno razmisliti o tem, kam vaše razmerje pravzaprav pelje. Mogoče je tudi čas, da se pogovorita in si pogledata v oči.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Poskrbite za sproščanje. Vaša delovna motivacija bo zelo visoka, prav tako bo povečan občutek dolžnosti in odgovornosti. Kar prelahko vas bo prepričati, da bi delali več ali kako drugače odrinili zasebno življenje na stranski tir. Če imate občutek, da se že nekaj časa nelagodno počutite v družbi določene osebe, se danes pripravite na soočenje.

Ljubezen
Dan bo harmoničen in prijeten. Že obstoječa razmerja vas bodo tem bolj osrečevala, kolikor več pozornosti jim boste namenjali. Samski pa boste postavljeni pred vprašanje, kako trdna so vaša merila oziroma če niso morda malce nerealna.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Na vaši poti se bodo pojavljale nepričakovane ovire, kar vas bo nekoliko vrglo iz tira in vaše potrpljenje bo zato na preizkušnji. V dvomih boste. Spraševali se boste o nekaterih načrtih, ki ste jih skovali pred kratkim. Počakajte na bolj ugodne trenutke. Odložite načrte za teden ali dva in se jim kasneje posvetite.

Ljubezen
Premislite o hrepenenju po varnosti in stabilnosti ter predvsem o kompromisih, ki ste jih pripravljeni sprejeti, da bi dosegli te cilje. Če boste naredili načrt in našli način, kako ga tudi uspešno uresničiti, boste mogoče tudi dosegli vse, kar si tako močno želite. Ne hitite in raje se postopno posvetite vsaki težavi.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Dogajalo se bo nekaj, kar boste zelo težko spustili iz rok. Pa bi morali. Včasih se dobre rešitve najdejo po spontani poti. Nič hudega, če zato traja nekoliko dlje. Če se boste vpletali, ponudite nasvet in usmeritev. Horoskop pa vam vsekakor ne svetuje, da bi danes poskušali urejati kaj za nekoga drugega ali prevzemati tuje naloge.

Ljubezen
Čustveno boste zelo odprti in dostopni. Če ste v resni zvezi, boste lahko s partnerjem spregovorili o zelo globokih in intimnih temah. Tako mu boste ponudili priložnost, da vas spozna na način, kot vas doslej še ni videl. Samski boste kot odprta knjiga, a še zdaleč ne naivni.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Če ste močni, to še ne pomeni, da ne smete biti tudi občutljivi. Vaš občutek odgovornosti bo tisti, ki vam ne bo dovoljeval čustev, kot sta ranljivost in občutljivost. Prihajalo bo do bitke na področju moči in pomembno bo sprejemati kompromise. Tako na poslovnem kot tudi na osebnem področju boste dobili nove odgovornosti.

Ljubezen
Dobro bi bilo, če bi se vsi malo umirili in umaknili, kajti to, kar sedaj deluje kot dobra zamisel, je lahko skriti nesporazum. Tisto, kar se vam sedaj zdi v redu, je mogoče zelo nepraktično ali zavajajoče, zato si vzemite čas in premislite raje še enkrat. Tako se boste izognili ljubezenskim težavam v prihodnosti. Ne verjemite vsemu, kar slišite.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Vse, kar boste danes počeli, utegne imeti nekoliko grenak priokus, zato raje ne rinite v težave. Ko boste prišli do ovire, raje odnehajte. Ljudje v vaši okolici bodo nekoliko negotovi, zato jim ne poskušajte česarkoli vsiljevati. Nove poti vas ne bodo daleč pripeljale, zato raje malo počakajte, preden se boste podali v nove avanture.

Ljubezen
Z nekom se boste želeli bolj intimno spoprijateljiti. Čutili boste potrebo po pripadnosti in hoteli boste zraven sebe imeti nekoga, ki se bo strinjal s tem, da je čisto normalno imeti in deliti določene potrebe. Nekoliko boste nostalgični in tolažbo boste iskali pri priajteljih in pri vseh, ki so vam blizu. Vezani pa seveda najprej in najbolj pri partnerju.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:
Dan bo kot nalašč, da se lotite nekega projekta, o katerem ste že nekaj časa premišljevali. Razmišljanje končno spremenite v dejanja in presenečeni boste, kako bodo stvari kar same od sebe stekle. Če ste po naravi bolj umirjena in sproščena oseba, boste začutili naval nove energije. Tisti, ki ste po naravi dokaj impulzivni, pa bodite pazljivi in ne pretiravajte.

Ljubezen
Nagnjeni boste k razburjenosti. Pazite predvsem na to, kaj boste govorili, kajti vaša čustva vas utegnejo danes pripeljati do tega, da boste nekoliko hitrega jezika, kar se vam nikakor ne bo izplačalo. V resnih zvezah lahko celo pripelje do resnih prepirov in tudi zamer, pri samskih pa do ljubezenskih ohladitev.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Dan bo kot naročen za izmenjevanje informacij vseh vrst. Na obzorju so izjemne priložnosti za nove stike, učenje in pridobivanje novih izkušenj preko različnih kanalov. Vse oblike komunikacije bodo danes izjemno produktivne, ne glede na to, ali boste komu pisali ali pa ga boste poklicali.

Ljubezen
Za vas bo današnji dan izjemno ugoden. Čutili boste potrebo, da morate zbežati od vsakdanjega hrupa. Sproščali se boste in se posvetili izključno sebi in ljubljeni osebi. Vzemite si čas. Telesni stik bo izjemno ugodno vplival na vaše že tako dobro razpoloženje in še poglobil povezanost s partnerjem.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 6

RIBI
Splošno:

Razmišljate o določeni osebi, ki bi ji radi priskočili na pomoč. Vsekakor bi bil to pravi korak, kajti nekdo močno potrebuje pomoč in podporo. Pazite le, da ne boste pretiravali. Pomagati nekomu še ne pomeni, da boste vi postorili vse namesto njega. Ne bodite vsiljivi in ne kažite preveč svoje ambicioznosti. Raje predlagajte pot do rešitve in se potem varno umaknite.

Ljubezen
Raje sugerirajte in ne zahtevajte nič direktno in ukazovalno. Videli boste, kako se tudi z majhnimi signali lahko dosežejo velike stvari. Samo pogled, stisk roke ali nežna beseda bodo tokrat za vas delali čudeže in vas pripeljali do želenega cilja v ljubezni. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.