Magazin > Horoskop in Numerologija
3689 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 23. septembra 2022

astrologija Profimedia
Pomembno bo, da vzpostavite odnose z ljudmi, ki vas bodo zasipali z naklonjenostjo.

Uživali boste v igri in ​​spontanosti ter se zlahka razumeli tudi z bolj kompleksnimi posamezniki. Poudarjali boste resnične potrebe. Na instinktivni ravni boste morda čutili, da morate voditi druge. Želeli boste občutek, da imate nadzor nad situacijami, ki vas obdajajo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Znašli se boste na križišču družinskih in službenih zadev. Nečesa očitno še niste povsem pozabili in razčistili, čeprav delujete kot da se vas v preteklosti nič ni dotaknilo.

BIK
Ne bodite nervozni zaradi ovir, na katere boste zjutraj, ko bo luna še v levu, naleteli. Ostanite mirni in se poglobite vase, rešitev niti ni tako daleč, kot se vam morda dozdeva.

DVOJČKA
Čeprav prihaja v vaše naročje več obveznosti, se boste potrudili po najboljših močeh. Končno se boste znebili bremena in lažje zadihali, še posebej tisti, ki vas čaka gora opravkov.

RAK 
Zaradi prehoda lune v devico se spretno izognite pogovorom o težjih temah, ki lahko povzročijo težke konflikte. Sprejeti morate, da so tudi drugi pripravljeni žrtvovati se.

LEV
Nekdo od sodelavcev vas bo s tem, ko vas bo iskreno pohvalil, spodbudil, da uresničite najbolj drzne zamisli ter se podate v nekaj novega. Zavisti tokrat ne bo, zato lahko zaupate.

DEVICA
Če se boste danes odločili za daljši delovnik, bo to odlična ideja, saj luna dopoldne prehaja v devico in prebuja vztrajnost ter občutek, da je treba vse popeljati do konca.

TEHTNICA 
Čeprav ste se na področju kariere z nečim pred kratkim strinjali, vam vse skupaj ne bo več všeč. Pazite, saj se ponavljajo težave, ki jih povzročate s pretiranim delom, ki vodi v stres.

ŠKORPIJON
Nepričakovan dogodek bo postavil ljubezenske načrte na glavo. Ne bodite presenečeni, če vas bo zajela manjša panika, ki vas lahko prepriča, da se začasno umaknete.

STRELEC 
Čas je, da storite nekaj več, še posebej na področju čustev. Ko se boste začeli odzivati direktno, vas lahko za trenutek zagrabi panika, saj ne boste več tako zelo prepričani vase.

KOZOROG
Na čustvenem področju se boste usmerili v sestavljanje bolj strastne zgodbe. Nekdo vam bo izredno naklonjen, zato se ne obremenjujte, da vaši predlogi ne bi bili dobro sprejeti.

VODNAR 
Prihajajo burni trenutki, ki bodo, v kolikor se ne boste z njimi soočili, postajali vedno bolj intenzivni. Ne izpostavljajte se tam, kjer tega od vas ne zahtevajo in ne pričakujejo.

RIBI
Bolj kot običajno se potrudite glede dogovora, ki je za vas pomemben in nujno potreben, v kolikor se želite na področju kariere v bližnji prihodnosti pomakniti stopničko višje.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.