Magazin > Horoskop in Numerologija
9495 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 24. aprila 2020

astrologija, horoskopi
To pravijo astrologi.

OVEN 
Splošno:

Nadaljuje se izjemno dobro obdobje. Unovčiti znate vse, kar delate. Morda boste dobili večji denarni znesek, kar pa bo samo začetek nekaterih pravih, pozitivnih stvari, ki se vam bodo dogajale v tem obdobju. Morda boste dobili ponudbo za delo v novem podjetju ali na boljšem delovnem mestu. 

Ljubezen:
Fizična privlačnost in telesna kemija bosta bolj dominantni od čustev, kar bo težavna okoliščina v dolgih zvezah. Spletite močnejše vezi med vama, negujte skupne interese, kvalitetno preživljajta prosti časa, to bo pomagalo učvrstiti odnos. Uporabljajte domišljijo, saj bosta tako obnovila čar v zvezi. 

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Pred vami je dan užitkov, zabave, strasti in vročih trenutkov. Nagnjeni boste k eksperimentiranju, zato se boste odločili spremeniti pričesko ali način oblačenja, čeprav že leta prisegate na določen stil. Če želite obdržati postavo ali shujšati, pazite: apetit vam bo narastel. Godili vam bodo športi.

Ljubezen:
Danes bo partner za vas predstavljal velik izziv. Njegova energija in strastnost vas bosta navduševali. Lahko se boste spet fatalno zaljubili vanj. Pričakujte torej dan poln strasti, pozornosti in dobrega druženja. Komunikacija bo tekoča in prisotna bo tudi velika privlačnost. Samski, nekdo vas bo pritegnil na prvi vtis. 

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Težko se boste osredotočili na delo, a najbolje bo, če boste kar zavihali rokave. Koncentracija bo nizka, še posebej zaradi vzburljivih ljubezenskih dogodkov, a ko se boste lotili dela, boste videli, da vam bo šlo hitro od rok. To obdobje izkoristite in se čim bolje pripravite na veliko več obveznosti v prihodnje. 

Ljubezen:
Prišlo bo do razočaranja, saj partnerjeva pragmatičnost in vaš zanos ne bosta vedno usklajena. Morda se boste znašli v podrejenem položaju. Bolj jasno boste videli čustva, ki jih gojite do njega. Če vam je še vedno veliko do zveze z njim, potem malo manj mislite nase in se mu bolj posvetite. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Dan bo dokaj naporen, toda nizali boste uspehe, vztrajali pri začetih poslih in jih tudi uspešno uresničevali. Popoldanske ure bodo prinesle nove priložnosti, a tudi poglobitev in učvrstitev pomembnih področij. Dobro boste služili in spretno razpolagali z denarjem, imeli pa boste tudi zelo dober občutek za investicije. 

Ljubezen:
V kolikor boste razpoloženi za zakulisne igre, bo partner danes prava izbira za to. Ne boste mogli razumeti njegovih pravih namer, čustev in motivov. Dušil vas bo z ljubosumjem, a bo imel dokaj tehtne argumente. Tudi samski boste morali polagati račune, sploh če si želite zbližanja. 

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Finančno in poslovno nestabilno obdobje je za vami, sedaj se vam bo ves trud povrnil. Ponudite svoje usluge, delo ali znanje nekomu, ki živi v drugi državi ali vodi drugo podjetje. Nezaposleni se boste kmalu zaposlili, a potrebna bo hitra prilagoditev novemu delovnemu mestu in korektni odnosi s sodelavci. 

Ljubezen:
Dolge zveze bodo danes v središču pozornosti, a korist bo obojestranska. Vse kaže, da vas bo ponovno osvojil partnerjev šarm in zapeljivost. S partnerjem boste doživeli ljubezen, ki se vam bo vklesala globoko v srce. Prišlo bo do močne telesne privlačnosti. Tudi samski si lahko obetate ugoden dan za ljubezen.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Negovali boste svoje zasebno življenje in odnose s prijatelji. Zelo boste komunikativni, željni novosti, zabave in smeha. Glede dela in denarja vam bo zelo pomembno pustiti dober prvi vtis, zato se boste še preveč trudili. Morda bo to prililo neka olja na ogenj konkurenci, a tudi vašim poslovnim rezultatom. 

Ljubezen:
Pred vami je dan ljubezni. V partnerju boste videli idealnega človeka za skupno življenje, bolje se bosta razumela in tudi dopolnjevala se bosta. On bo držal niti družinskega življenja v svojih rokah in razpolagal z denarjem. Spoštujte njegovo mnenje, saj bo določene situacije precenil bolje od vas. 

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5


TEHTNICA
Splošno:

Dokažite, da ste poslovno uspešna, samostojna in materialno solidno podkovana oseba. Zaupajte vase in nastopite samozavestno. Izkoristite tudi ugoden vpliv za razvajanje in negovanje. Občutno se boste pomladili. To bo izboljšalo vaš videz in rafiniralo vaš stil življenja.

Ljubezen:
Nekdo se bo lahko zaljubil v vas ali pa vas bo vztrajno zapeljeval. Ko vas bo osvojil, bo sledilo popuščanje pritiska in nepričakovana svobodoljubnost. Vajine potrebe in interesi bodo različni, odnos vaju bo preveč obremenjeval. Ker se nikakor ne bosta ujela, bo med drugim prihajalo tudi do resnih sporov. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno:

Danes boste oboževali prav vse prestižno. Glede na to, da vaš proračun še ni na svoji najvišji točki, vam horoskop svetuje, da ne pretiravajte. Pomembne stvari rešite brez odlašanja in se nikar ne razburjajte, saj bi vas to vodilo le v težave. Samokontrola bo zelo pomembna in poudarjena. 

Ljubezen:
Vaši ljubezenski apetiti bodo naglašeni. Zelo boste privlačni in opaženi, kjerkoli se boste pojavili. Zapeljevali boste pripadnike nasprotnega spola, včasih brez zavestne namere. Vodil vas bo trenutni impulz za komunikacijo. Pogosto se boste znašli v središču pozornosti in dogajanja, zelo verjetno se bo več oseb hkrati zanimalo za vas. 

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Uspeli boste združiti strast, vizijo in dobro organizacijo. Zelo boste zanesljivi in ambiciozni, ne bo vam primanjkovalo niti smisla za praktično. Ampak ne pričakujte pomembnejših poslovnih premikov, temveč se pripravite na oslabljeno navdušenje. Begale vas bodo nepreverjene informacije in majhne laži, ki vam jih bo nekdo povedal. 

Ljubezen:
Nova poznanstva boste ustvarjali s pomočjo dobrih prijateljev. Ljubezen boste doživeli takrat, ko boste to najmanj pričakovali. Morda boste takoj pomislili, da ste našli osebo svojega življenja in nekateri med vami se resnično ne boste zmotili s to oceno. Nasprotna stran tudi ne bo ravnodušna do vas. 

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 3


KOZOROG
Splošno:

Pričakujte dobro poslovno obdobje, tekom katerega boste zelo osredotočeni na delovne naloge, zato boste v krajšem času opravili več dela in boste tudi bolj učinkoviti. Vaša priljubljenost bo iz minute v minuto večja, zato boste brez težav našli podporo, če boste poskušali koga navdušiti za kakšno novost. 

Ljubezen:
Na simpatiji boste najprej opazili privlačen videz. Pozorna bo do vas in zasipala vas bo z lepimi gestami. Dogodki v vašem ljubezenskem življenju se bodo zelo hitro odvijali, zelo bodo nenavadni, izvirni in povsem drugačni od dosedanjih izkušenj. Fatalno srečanje bo spodbudilo mnogo dogodkov, ki bodo vaše življenje hitro usmerili na novo pot. 

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Zelo dobro se boste znašli pri nalogah, ki bodo zahtevale dobro organizacijo, odgovornost in samostojnost. Določen pogovor bo lahko povečal vaše poslovno upanje. Preden se boste začeli veseliti, pa se raje prepričajte v resnost tujih namer in načrtov. Pri delu z ljudmi boste izvrstni. Vaš nasmeh in ljubeznivost bosta dovolj, da boste osvojili podporo vplivnih oseb. 

Ljubezen:
Morda boste v strahu za obstoj svoje zveze, še posebej, če s partnerjem ne živite skupaj. Toda z malo več vztrajnosti in potrpežljivosti bo tudi vajin odnos postal dolgotrajen. Tisti v daljših zvezah imate ugodno obdobje, če izbirate datum poroke. Samski pa ste v obdobju, ko je poudarjena možnost fatalnih srečanj in ljubezni. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI
Splošno:

Ni izključeno, da se boste danes kljub stanju borili za boljše delovne pogoje in večjo plačo. Ne razsipavajte s šarmom, ampak poiščite zlato sredino, saj ne boste ničesar izgubili, če boste malo bolj umirjeni. Znali boste biti prepričljivi na nevsiljiv način, kar bo lahko velika prednost, če boste znali izbrati pravi trenutek.

Ljubezen:
Morda boste zaradi novega poznanstva prekinili dolgotrajno zvezo ali pa boste izgovorili usodni da prej, kot ste načrtovali. Vašo karizmo in šarm bo težko pozabiti, zato računajte na dolge pogovore. Dan izkoristite za umiritev. Preštejte do dve, razmišljajte bolj objektivno in prišli boste do pomembnih čustvenih spoznanj. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.