Magazin > Horoskop in Numerologija
9351 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 24. februarja 2023

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Pričakujete lahko praktično razmišljanje, jasne ideje ter nove rezerve moči za delo intelektualne narave.

Prijateljski in družinski odnosi se bodo znašli na manjši preizkušnji, vendar bo vse skupaj zanimiva lekcija, ki lahko odnose tudi poglobi. Čustvena situacija ne bo naporna, v njej se boste brez težav tudi znašli in iz vsega skupaj potegnili najboljše. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
S pomočjo energije lune v biku boste ugotovili, kaj vas veseli in naredili korak, ter se usmerili v tisto, kar vam prinaša napredek.   Na finančnem področju lahko pričakujete prijetno informacijo.

BIK
Naenkrat se ne morete odločiti, toda nikar ne zavlačujte, saj bi se tako le zapletli v še več dvomov in nejasnosti.  Sledili boste sebi in ker ste prilagodljivi vam to ne bo težko. 

DVOJČKA
Vpliv lune v biku bo okrepil željo resnici, zato lahko na delovnem mestu ohranite ravnovesje. Vse kar se bo kompliciralo zaradi drugih, vam prinaša velik plaz skrbi.

RAK
Združili boste moči in se usmerili v razčiščevanje odnosa, ki je obtičal na nezavidljivi točki. Pričakujte paleto dobrih iztočnic, harmonije in dinamike, kar bi bilo smotrno sprejeti.

LEV
Prepričali se boste o resničnosti določenih zadev, saj ne marate dvomov. Ne gre za velike težave, temveč le za nerazumevanje zaradi različnih prioritet, zato se lahko vse še vedno razreši.

DEVICA
Pričakujte manjše spremembe, predvsem na čustvenem področju, kjer ste nekako otopeli. Dokončajte pomembnejšo zadevo, saj se boste le tako znebili zoprnega občutka krivde. 

TEHTNICA
Vse kar ste do sedaj ocenjevali za popolno, se lahko zaradi nesporazumov izkaže za neugodno. Drastične spremembe vam bodo za trenutek zamajale trdna tla pod nogami.

ŠKORPIJON
Za svoje opravke in zamisli boste potrebovali veliko več časa kot običajno. Zavedate se, da je pred vami še dolga pot, tudi do zadeve, ki je povezana s čustvenim področjem. 

STRELEC
Z luno v znamenju bika boste spoznali, da je začetek polovica opravljenega dela. Končno se vam na področju dela odpirajo ugodnosti in vaša naloga bo, da jih popeljete do konca. 

KOZOROG
Energije lune v biku prinašajo vznemirjenje in živčnost, vendar kar pogumno preko tega, saj vas v krogu tistih, ki so vam blizu čakajo prijetni, s smehom obarvani trenutki.

VODNAR
Želje se bodo dotaknile stvarnosti, kar vam bo všeč. Le na področju kariere ne bo najbolj enostavno. Občutek boste imeli, kot da se nekatere stvari dogajajo mimo vas, kar vas bo razjezilo. 

RIBI
Ne čudite se, če boste kljub želji po zvestobi, pritegnili osebe nasprotnega spola, ki vam bodo naklonjene. Sebična in aktivna energija bo danes za vas velik, skoraj nepremagljiv izziv. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.