Magazin > Horoskop in Numerologija
3570 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 24. junija 2022

astrologija, napoved Profimedia
Tudi če vas čaka velika količina dela, se ne boste obremenjevali, ampak se boste umirjeno zleknili ter skušali uživati v lepih stvareh, ki bodo prebujale navdih.

Če se boste za nekaj odločili, boste trmasto vztrajali pri svojem. Nihče vas ne bo mogel prepričati, tudi če bo še tako zelo vztrajen. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN
Znebite se odvečne trme, ki jo prebuja luna v biku in pogumno pojdite dalje. Tokrat se z mislimi nikakor ne vračajte v preteklost, saj bi s tem prebudili nekaj, kar se je že zaključilo.

BIK
Napetosti v partnerstvu bodo razlog slabe volje, vendar se nikar ne obračajte v samoto, saj bi s tem vse skupaj samo še poslabšali. Soočiti se z nastalo situacijo ne bo najbolj enostavno.

DVOJČKA
Na področju kariernih odločitev boste zaprosili za pomoč, ker se boste sami zelo težko znašli. Mučila vas bodo tudi čustva, ki se v zadnjem obdobju odvijajo v nesigurni smeri. 

RAK
Prijetni koraki, ki jih boste naredili zase, bodo blagodejno vplivali na vaše telo. Po naključju se boste dokopali do dobrega nasveta na področju prehranjevalnih navad.

LEV
Vprašajte se, ali delate prav in nikar ne iščite zapletov tam, kjer ni treba. Na področju partnerstva lahko naletite na praznino, ki jo lahko razprši iskreno soočenje.

DEVICA
Občutek boste imeli, da vas ne razumejo, kar vas bo popeljalo v notranji nemir, ki se lahko preseli tudi na tiste, ki vas obkrožajo. Spremljajo vas zoprne okoliščine, zato jih skušajte premostiti.

TEHTNICA
Začutili boste, da je pravi trenutek za iskrenost, s katero boste nekomu z veseljem postavili meje. Preveč ste se obremenjevali z zadevo, za katero niti sami niste odgovorni.

ŠKORPIJON
Zadovoljni boste, še posebej na ljubezenskem področju, kjer bo luna v biku prebudila močno željo po čutnosti ter dotikih. Nekdo vas lahko preseneti, zato nikar ne obupajte.

STRELEC
Pričakujte najboljše razloge, da počasi in predvsem premišljeno napredujete tudi na osebnem področju. Opazke se vas tokrat niti ne bodo dotaknile, zato se z njimi ne obremenjujte.

KOZOROG
Veliko skrbi boste neobremenjeno dali na stran brez večjega naprezanja. Soočite se z zaostalimi zadevami, ki vam želijo povedati, da bi lahko bili v določeni situaciji še boljši.

VODNAR
Znašli se boste v nepredvidljivi situaciji, ki je nikakor ne boste znali razvozlati. Zaupajte svoje težave nekomu, ki bi vam lahko pomagal poiskati veliko bolj ugodno rešitev.

RIBI
Nenehno nerganje sodelavcev vas bo tako zelo zmotilo, da se boste umaknili v svoj svet. Nikar ne pozabite na zelo pomembno finančno zadevo iz preteklosti, ki jo je treba rešiti.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.