Magazin > Horoskop in Numerologija
14349 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 24. maja 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Navdihovali boste tako v službi kot tudi v odnosih s prijatelji, ki bodo spontani ter polni smeha.

Bremena boste potisnili na stran. Če boste v pravem trenutku podarili prijazno besedo, se vam obeta notranje zadovoljstvo. Čustveno boste zelo dojemljivi, odprti in hkrati zelo samozavestni. Prihaja navdušenje nad vsem, kar vas bo obdajalo, zato vam čisto nič ne bo težko. Delovali boste z ravno pravo mero takta in iznajdljivosti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Počutje bo zaradi lune v znamenju strelca razposajeno, kljub temu pa se posvetite svojemu telesu in fizični kondiciji. Prihaja  presenečenje, ki bo tesno povezano s čustvenim področjem.

BIK
Zanimivo bo in igrivo, posebno če ste pripravljeni na področju kariere obrniti novi list. Če si želite najprej razčistiti nekaj, kar vas močno ovira, bo vse skupaj zelo spontano ter enostavno.

DVOJČKA
Skrajni čas je, da se osredotočite na sebe ter svoje skrite želje, ki jih že nekaj časa potiskate v ozadje. Raziskovanje vam odpira povsem nova področja, ki bodo zelo zanimiva ter donosna. 

RAK
S prirojeno spretnostjo boste obvladovali obveznosti in načrte, dan vam bodo minil hitro, saj se bodo zadeve odvijale brez zapletov. Odločitev, povezano s čustvi, pa pustite, naj še malce dozori.

LEV
Morali se boste sprijazniti, da se bo treba bolj potruditi, da zadeve, ki vas ovirajo, ker preveč dišijo po rutini, uredite do konca. Nikar ne nasedajte provokacijam, saj bo razlog zanje le zavist.

DEVICA
Nikar ne sedite in čakajte, saj bi lahko zamudili nekaj pomembnega. Energija lune v strelcu bo ustvarila nov pogled na kočljivo situacijo, zaradi katere se tokrat ne boste več obremenjevali.

TEHTNICA
Zahtevajte, kar vam že dolgo pripada in presenečeni boste, kako lahkotno se bo nekdo odzval in vam končno ustregel. Všeč vam bo predvsem to, da si boste končno prislužili spoštovanje.

ŠKORPIJON
Všeč vam bo potek pogovora, saj se bo nekdo, ki se redko strinja, z veseljem povezal z vašimi predlogi. Spremenljivo razpoloženje vas bo na čustvenem področju spravilo v manjšo  dilemo.

STRELEC
Odnosi, ki vam pomenijo veliko, se bodo s pomočjo energije lune v vašem znamenju okrepili. Ne poslušajte samo treznega razuma, temveč pustite, da spregovorijo tudi čustva in vse bo lepše. 

KOZOROG
Težko se boste znašli pri težjih nalogah. Pravzaprav bodo vzrok za občutek neugodja in nerazpoloženosti nejasna in prevelika pričakovanja, da se mora vse vrteti samo okoli vas, zato jih izpustite.

VODNAR
Vse, kar se dogaja na področju kariere, bo vplivalo na počutje, zato nikar preveč trmasto ne vztrajate pri stvareh, kjer ste pravzaprav najbolj ranljivi in občutljivi. Sami si zapletate situacije.

RIBI
Tokrat se bo smotrno budno odzivati, le tako si lahko obetate, da se boste ob pravem času odločili tako, da bo dobro za vas. Na čustvenem področju bo zanimivo, tudi če ne bo dovolj časa.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.